Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai dă piSta ta când te-oi turna =))

Cu ce sa ma torni? :D

• Like 3
Vizitator
Postat

Ai sictir că te joc între picioare :))

:laugh2 sa vezi ce te torn eu 

• Like 3
Vizitator
Postat

Domnu' fie cu noi =))

si oala cu aburi  :laugh2

• Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Motane, iti sugerez sa gasesti o solutie de a ma scapa de notificarile de pe contul vechi. Emailul folosit pt acest site este un email personal. Faptul ca primesc notificari de pe forum imi obstructioneaza citirea mailurilor personale. Mai ales ca am fost nevoita sa fac un alt email pentru acest nou cont.

Trebuie sa intelegi ca nu am cum sa renunt la vechiul email, doar de amorul artei. Sau sa mi se permita schimbarea emailul actual cu cel vechi pentru ca, ca si majoritatea de pe aici imi place(masochism, nu?!) sa urmaresc forumul din umbra. :P

Solutia cea mai buna ar fi sa bag forumul in spam pe email dar nici asta nu vreau

debifeaza toate optiunile de aici si salveaza : https://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
Postat

ba frate , bag pula , ce draq are forumu , ba sunt curvar ucenic , ba galben  , ba albastru...iar de la capat  , s-a intamplat de 3 ori in 3 zile , nu ma intereseaza culoarea bag pl in ea , da  nu mai pot folosi mesageria daca sunt ucenic..

• Like 1
Postat

ba frate , bag pula , ce draq are forumu , ba sunt curvar ucenic , ba galben  , ba albastru...iar de la capat  , s-a intamplat de 3 ori in 3 zile , nu ma intereseaza culoarea bag pl in ea , da  nu mai pot folosi mesageria daca sunt ucenic..

Când nu mai poți folosi mesageria postează ceva și îți revine la normal . Se întâmpla când nu intri ceva timp pe forum :)

Pup :*

• Like 32
Postat

Când nu mai poți folosi mesageria postează ceva și îți revine la normal . Se întâmpla când nu intri ceva timp pe forum :)

Pup :*

:hug1 mersi

• Like 1
  • Oras:_
  • Oras:_
Postat

Picture rotate direct din browser

Merge implementat ceva de genul asta? https://stackoverflow.com/questions/14233341/how-can-i-rotate-an-html-div-90-degrees

Pe un butonas ceva la editarea postului, sau chiar in dreptul pozei?

Multe fete pe aici nu stiu sa isi roteasca pozele de pe telefon si le pun aici sucite... cu ceva de genul asta s-ar putea rezolva.

Vizitator
Postat

PISIC ..ma gandeam ca..uite ...ar trebui o noua categorie  CATEGORIA-PROFILE SUSPICIOASE ...si care pot fi mutate la de evitat cand se dovedeste ca da..e fals profilul...sau la testate cand s-a testat si demonstrat ca desi erau suspiciuni...fata e cea din poze

• Like 4
  • Minus 8
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

nu va mai certati( sa fac si eu 200 de msg ca sa am pm)

• Oras:pe unde pot
Postat

SUGestie: faceti ceva cu cei care dau puncte negative pentru banarea anumitor utilizatori :)

• Minus 3
Vizitator
Postat

SUGestie: faceti ceva cu cei care dau puncte negative pentru banarea anumitor utilizatori :)

Ce ai patit? :)

Cine te.a banst?

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Nu mai pot să-mi accesez mesageria!

Am făcut și postări,m-am logat și delogat de multe ori,dar totul a fost în zadar!

Vreau rezolvarea problemei de către administratori!

Îl prefer pe pisicut că prea stă degeaba!=))

• Like 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

...Nu mai pot sa fut...ai nici sa fac laba.

Vreau rezolvarea problemei tot de catre un administrator, de preferat tot Pisicuts :)

Postat

IDEe: conturile Premium XXL nu pot fi banate  :)

Ce ai patit? :)

Cine te.a banst?

Unul din ei e baiatul asta de mai sus :) a avut si el un cuvant de spus
  • Minus 3

• Administrator
Postat

...Nu mai pot sa fut...ai nici sa fac laba.

Vreau rezolvarea problemei tot de catre un administrator, de preferat tot Pisicuts :)

pre_1507190939__f_57256.gif

• Like 2
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...