Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Back home
Postat

Bah pisic ce plm, te rugaram cativa sa faci un subforum separat cu j-de miile alea da fazane, tu nu vezi ca interfereaza rau la DG ?

Plm cauti ceva si gasesti fazanele sulii !!!

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:heavens
Postat

Bah pisic ce plm, te rugaram cativa sa faci un subforum separat cu j-de miile alea da fazane, tu nu vezi ca interfereaza rau la DG ?

O fi vrut e cand erau 4-5,dar cand a vazut cate-s acum i s-o fi facut lene. Nici macar nu le inchide pe care se se tot fac noi!

Propunerea zilei: impuscati fazanii! Cu ura

Postat

O fi vrut e cand erau 4-5,dar cand a vazut cate-s acum i s-o fi facut lene. Nici macar nu le inchide pe care se se tot fac noi!

Roz dear ... cum esti astazi ? OK ?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Sunt convalescenta Scrat. Am supravietuit marii febrei, mi se trasese tot la sinusuri si imi genera o iebanteala la cap de m-am temut sa nu se praeasca saracutii ca tare mult am muncit in viata sa faca si ei muschi si sa se dezvolte sanatos.

Sunt bine! mai o vitamina, un mar, o friptura, ma reculeg, intelegi?

OT sa fie revolutie! furci si coase! mierliti fazanele! toti sa vina la datorie, unu sa nu lipseasca

vreau prostest general

Postat

Acum la nivelul cel mai serios. Stii ca nu-mi place mie sa iti dau de munca inutil, ca vreau sa lucrezi mai mult la mine de exemplu :), dar... Ai putea reintroduce si tu optiune din trecut de ignorare a unui topi anume. Si sa ne anunti si tu pe toti aici sau cu un opic ca s-a rezolvat si se poate.Dai check pe el si dispare. Acum e chiar pe bune enervant sa derulezi douazeci topice de fazane....

Si ca bonus ai putea adauga o optiune (i know more to do) sa poti ignora TOATE topicele uneipersoane ale carei areri nu te intereseaza deloc si decat sa iti provoace o constanta nervozitate ca trebuie fortat sa iti apara mereu in cale in numele tolerantei si tu incercand poate sa eviti mereu cateva persoane ca ai lucruri mai bune de facut decat sa te certi/ enervezi/pierzi timp inutil cu acesti semeni ai tai, pai ar fi frumos din partea ta sa nu ne obligi sa inotam in aceeasi mocirla ca suntem toti aici si optiunea de lista de ignorare sa ma primeasca o casuta,dupa cum am explicat in scurt mai jos.

Pt ca sunt o suita de persoane care deschid la foc automat multe topice imbecile, fara continut, fara nimic interesant a spune si chiar daca nu le accesezi te irita al dracu vzual sa vezi n topice noi ale lor cu nicknamului si sa dai scroll sau sa selectezi de aici acolo inutilddin cauza lor. Normal ca la un moment dat iti vine sa latri la acele persoane sau simti nevoia sa le gatui ca-s imprastiate si te dezorganizeaza. In loc sa arunci un ochi 5 minute pierzi 20 de minute inutil, greoi si ramai sictirit. 

Tu trebuie sa iei in calcul ca toate astea duc dupa o vreme la lipsa de chef sa te mai uiti pe forum

PS din cauza fazanelor Scrat e obosit si vrea sas plece. Sper sa esti fericit! :)) :kiss3

post-246381-0-02687800-1507202347_thumb.png

Postat

Nah Scrat ca m-am gandit la sufletul tau si al multora si am venit cu o propunere concreta :))

Nu este o solutie ca fazanele si muzicile sa fie izolate. PEntru ca asta nu va opri pe unu sau alta sa se comporte oligofren si sa mai deschida vreo 5 similare ca are impresia ca e funny, ironic sau simplu se plictiseste. Plus ca daca ele sunt separate orice user nou inrescris ii vine tzac pac ideea sa mai deschida si el nu stiu cate similare ca doar el/ea nu le-a vazut cate sunt...De unde putea stii?

Si doar nu face Bogdan acum munca de sclav sa numere fazane si muzici mereu noi. Va rog frumos sa nu mi-l indobitociti ca e si el un sufletel!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dar se pare ca nimeni nu face nimic in sensul asta

Lasa ca te plusez eu. :D

Vizitator altu2
Postat

La unii cu plus, la altii cu minus ... desigur, dupa merite!

• Oras:pe unde pot
  • Oras:pe unde pot
Postat

Prea tarziu acum :)) unde ai fost cand am avut nevoie de tine? :)))

• Minus 3
Vizitator
Postat

Prea tarziu acum :)) unde ai fost cand am avut nevoie de tine? :)))

In zona :)

Postat

awww ai reparat notificarile de likeuri primite si posibiitate de semnatura pe conturi noi

well done, honey

Vizitator altu2
Postat

Pisicuts, da-mi, pentru 1 zi "butoanele de moderator" si mut eu toate fazanele intr-un singur subforum, sugestiv intitulat <Sacul cu Fazani>.

Postat

Pisicuts, da-mi, pentru 1 zi "butoanele de moderator" si mut eu toate fazanele intr-un singur subforum, sugestiv intitulat <Sacul cu Fazani>.

pai tu nu ai citit ce am scris mai incolo?

sa nu le mutem ca tot o sa faca altele noi si se indobitoceste felinul. sa bage iarasi optiune sa dai click pe un topic si sa clickuiesti sa-l ignor sa nu mai apara listate pe dg. asa lasi un fazan vizibil sau fiecare le mierleste pe toate. si sa nu uitam ca unii stau numa pe la faza, doar nu ii izolam ca la casa de nebuni

repet nu imi zapaciti felin ca il trimit pe capul vostru  cand are toane sa il suportati voi.....

Postat

pai tu nu ai citit ce am scris mai incolo?

sa nu le mutem ca tot o sa faca altele noi si se indobitoceste felinul. sa bage iarasi optiune sa dai click pe un topic si sa clickuiesti sa-l ignor sa nu mai apara listate pe dg. asa lasi un fazan vizibil sau fiecare le mierleste pe toate. si sa nu uitam ca unii stau numa pe la faza, doar nu ii izolam ca la casa de nebuni

repet nu imi zapaciti felin ca il trimit pe capul vostru  cand are toane sa il suportati voi.....

Roz dear ... iar il ubesti la maxim ? Pana cand ?

Nu-i mai lua apararea ca nu merita ... iar fazanelea alea incurca rau DG-ul.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Roz dear ... iar il ubesti la maxim ? Pana cand ?

Nu-i mai lua apararea ca nu merita ... iar fazanelea alea incurca rau DG-ul.

Il iubesc mereu chiar si cand il gatui, situr ca da. Stai in chill ca eu ii zic in fata tot ce nu-mi convine si unde greseste fara mari retineri sau softisme, ca eu fata de altii nu ling lumea in cur nici pe maruntis nici pt faima, nici de placere, nicicum, 'nttelegi?

Acum nu-l apar, dar vorbesc serios. Sunt tot soiul de debili care fac la ordinea zile fazane noi, ori de protest or de caterinca or de demonii sa-i pieptene. Cu optiunea de care vorbesc cu un click per user per topic nou/existent ele dispar definitiv pt acel user in dg , raman pt cei ce iubesc doar fazane.Sa nu mai spunem cand un topic te irita pur si simpla ca este o mizerie.

mi se pare fairplay sincer asa

Tie daca iti displace ceva si te incurca nu merita sa dai un click si save si sa dispara pt totdeauna?

Problema e ca optiunea aceea a disparut, a muit-o , nu stiu ce s-a ales cu ea.

Vizitator altu2
Postat

Il iubesc mereu chiar si cand il gatui, situr ca da. Stai in chill ca eu ii zic in fata tot ce nu-mi convine si unde greseste fara mari retineri sau softisme, ca eu fata de altii nu ling lumea in cur nici pe maruntis nici pt faima, nici de placere, nicicum, 'nttelegi?

Acum nu-l apar, dar vorbesc serios. Sunt tot soiul de debili care fac la ordinea zile fazane noi, ori de protest or de caterinca or de demonii sa-i pieptene. Cu optiunea de care vorbesc cu un click per user per topic nou/existent ele dispar definitiv pt acel user in dg , raman pt cei ce iubesc doar fazane.Sa nu mai spunem cand un topic te irita pur si simpla ca este o mizerie.

mi se pare fairplay sincer asa

Tie daca iti displace ceva si te incurca nu merita sa dai un click si save si sa dispara pt totdeauna?

Problema e ca optiunea aceea a disparut, a muit-o , nu stiu ce s-a ales cu ea.

Mai sa fie, fata asta, Roz, e chiar isteata (... uneori)!

Postat

Mai sa fie, fata asta, Roz, e chiar isteata (... uneori)!

Vezi ca stiu si box. pt acel UNEORI :)

• Like 1
Vizitator altu2
Postat

Vezi ca stiu si box. pt acel UNEORI :)

Si eu stiu ... Ikebana, pentru acel box.

Vizitator
Postat

da ..ar merge un subforum care sa se numeasca "Jocuri,entertainment" sau "Discutii lejere" si in care sa se mute "fazanele" si "muzicile" ," cum te simti azi","ce am mai gatit in ultima vreme" ,"fotografie-arta erotica","postati aiurea pt colorare"

• Like 2
  • Minus 6
Vizitator altu2
Postat

da ..ar merge un subforum care sa se numeasca "Jocuri,entertainment" sau "Discutii lejere" si in care sa se mute "fazanele" si "muzicile" ," cum te simti azi","ce am mai gatit in ultima vreme" ,"fotografie-arta erotica","postati aiurea pt colorare"

Daca bagi pe "forumul" tau asa ceva, consider ca nu este nevoie sa-ti aduc aminte la ... un 10%.

Vizitator
Postat

Daca bagi pe "forumul" tau asa ceva, consider ca nu este nevoie sa-ti aduc aminte la ... un 10%.

asa ceva ce?

Vizitator altu2
Postat

asa ceva ce?

Nu te fa ca n-ai inteles, ca mintenas cresc la 15,82% (conform prognozelor BNR legat de ROBOR, si a avertismentelor FMI privind inflatia, corelat cu ultimii indici de la BERD)

Vizitator
Postat

Nu te fa ca n-ai inteles, ca mintenas cresc la 15,82% (conform prognozelor BNR legat de ROBOR, si a avertismentelor FMI privind inflatia, corelat cu ultimii indici de la BERD)

:hmmm

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...