Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

Postat

Cand ramai fara culoare dupa cont verde, la fiecare postare o sa fii galben, albastru, apoi mov ca ai postari.

O sa ai si mesagerie dupa.

de pe

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

de pe

Corect. ;) Nu stiu sa vorbesc ca analfatutii, analfulflatii, analitii... ca bulangiii care nu stiu sa scrie!  :laugh2

Tu m-ai sunat de pe 2 numere diferite ca vrei sa mi-o tragi?  :laugh2

• Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

salut

dupa 1-2 postari noi o sa revii la grupul initial

Merci

• Minus 4
Vizitator mc hammer
Postat

Cand ramai fara culoare dupa cont verde, la fiecare postare o sa fii galben, albastru, apoi mov ca ai postari.

O sa ai si mesagerie dupa.

10x

• Minus 4
Vizitator mc hammer
Postat

Corect. ;) Nu stiu sa vorbesc ca analfatutii, analfulflatii, analitii... ca bulangiii care nu stiu sa scrie! :laugh2

Tu m-ai sunat de pe 2 numere diferite ca vrei sa mi-o tragi? :laugh2

eu eram

• Minus 4
Postat

Corect. ;) Nu stiu sa vorbesc ca analfatutii, analfulflatii, analitii... ca bulangiii care nu stiu sa scrie!  :laugh2

Tu m-ai sunat de pe 2 numere diferite ca vrei sa mi-o tragi?  :laugh2

da

• Minus 1
Vizitator
Postat

eu eram

da

Si eu ziceam ca nu mai avem barbati... :)

Pe rand, impreuna? Cu mine, intre voi? Cu mine si intre voi?... S-a facut cald aici!  :laugh2

• Minus 1
Vizitator
Postat

Xoxo ai cuvantul...

O sa plusesz toate minusurile tale, doar sa-ti bagi in gat mai multe unghii. Cauta un psihiatru.

• Minus 1
  • Oras:Arkham
Postat

am vb cu rozkendra, mi-a dat poza aia cu tine de demult =))))))))))))))))))))))))))))

Baga poza sa radem amandoi =))))

Postat

razi ca prostu grasule dar nu e rasu tau =))

pune ma pozele sa radem, nu stiu de unde ma vezi tu gras sau slab =))) Daca le aveai le puneai demult :slap2

Postat

O sa plusesz toate minusurile tale, doar sa-ti bagi in gat mai multe unghii. Cauta un psihiatru.

da, cautati un pshiatru poate te ajuta :slap2

Postat

pune ma pozele sa radem, nu stiu de unde ma vezi tu gras sau slab =))) Daca le aveai le puneai demult :slap2

tu ai impresia ca nu stiu cu cine vorbesc? ori esti prost cum te credeam ori esti naiv =))

• Minus 1
Postat

tu ai impresia ca nu stiu cu cine vorbesc? ori esti prost cum te credeam ori esti naiv =))

eu te stiu pe tine pentru ca am trecut pe langa tine si tu nu ai realizat aschilopatule, sunt dublu fata de tine daca nu chiar triplu si nu gras/grasut cum numesti tu. Cat despre mine nu stii nimic, cine sunt si ce invart. Asa ca nu o mai face pe istetul cu mine :X :x

Postat

eu te stiu pe tine pentru ca am trecut pe langa tine si tu nu ai realizat aschilopatule, sunt dublu fata de tine daca nu chiar triplu si nu gras/grasut cum numesti tu. Cat despre mine nu stii nimic, cine sunt si ce invart. Asa ca nu o mai face pe istetul cu mine :X :X

stiu tot, grasunule =))

momentan invarti doar pula mea, dupa aia nu mai conteaza

• Minus 1

Postat

stiu tot, grasunule =))

momentan invarti doar pula mea, dupa aia nu mai conteaza

aschilopatule ma faci sa rad ceea ce e de bine, nu chiar nu stii nimic. O sa realizezi tu mai tarziu, dar credeam ca te-ai prins de mult de schema cu undita. Daca nici acum nu te-am prins inseamna ca ai si tu IQ-ul lui Miky =))))))))))))))))))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...