Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:aer
  • Oras:aer

primu lucru il ia pe lisandru la ciocane :))

Nu mai renteaza neam,e ca un sac fara gaoz,are sufletul mai rece decat #-35gradecelsius,iar invidia ii curge constant prin vene,cica-i pompeaza mai bine inima acuma :)...daca si-a bagat pula-n si-n sangele lui,ce sa mai zici...il las in tristeturile lui,#futular aisbergu'! :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ba nene, sa mor de nu stau de 7 minute si nu se deschid notificarile....stau cu o mana  pe laptop si cu una pe tableta sau pe telefon pentru a citi notificarile :)

attachicon.gifUntitled.png

Numai cetateni da onoare #papanou  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Ba nene, sa mor de nu stau de 7 minute si nu se deschid notificarile....stau cu o mana  pe laptop si cu una pe tableta sau pe telefon pentru a citi notificarile :)

te-ai invatat minte sa tai din poze :))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:B

Nu mai renteaza neam,e ca un sac fara gaoz,are sufletul mai rece decat #-35gradecelsius,iar invidia ii curge constant prin vene,cica-i pompeaza mai bine inima acuma :)...daca si-a bagat pula-n si-n sangele lui,ce sa mai zici...il las in tristeturile lui,#futular aisbergu'! :)

Nu ai iesit inca din sevrej mă boule?

Link spre comentariu

Ce-ti mai place sa ii sugi pula lui de ce? !!! Sifiliticule, nu sunt din constanta handicapatule. Hai Marsh in cotet ca mănânci iarasi cacat

imi cer scuze, ai dreptate. esti sifiliticul tårii . ia zi ma, te-a atins vorba domnului Rus? =))

• Like 1
Link spre comentariu

imi cer scuze, ai dreptate. esti sifiliticul tårii . ia zi ma, te-a atins vorba domnului Rus? =))

In primul rând "m-a atins" duhoarea ta de hoit! Recunosc, îmi este scarba de tine, de prefacuti ca tine. Niste labagii nene, nu va poate face nimeni nimic cică. Marsh mah boule si trage-ti aurolacul pe nas. Bag de seama ca te certi cu de ce pe punga. Rasule, esti de cacat!

Link spre comentariu

In primul rând "m-a atins" duhoarea ta de hoit! Recunosc, îmi este scarba de tine, de prefacuti ca tine. Niste labagii nene, nu va poate face nimeni nimic cică. Marsh mah boule si trage-ti aurolacul pe nas. Bag de seama ca te certi cu de ce pe punga. Rasule, esti de cacat!

povesteste-ne, milogule, cum si-a batut amelia pula de tine. altii o futeau si tu o plimbai cu masina, ai mai si lovit-o ca un prost ce esti, ca tu ai fost invatat decat cu håtzuri, de unde sa stii tu cum e cu volanu =)) =)) =))

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...