Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

don Jili, sa ne ridicam un pic deasupra, ca e mai racoare si mai cu ozon

in teorie ai dreptate, in practica nu e locul potrivit pt asa fineturi. am un sentiment placut ca ne cunoastem :)

• Like 2
Postat

E Jili Bombardieru',

Si Deceneu highlanderu',

Unde 'este' astia doi

Nu 'e' griji si nici nevoi.....

ram pa pa pam...ram pa pa pam :)

Si cu Trolle dupa noi

Nu dam un pas inapoi

Cu day si marean på extreme

Invingem orice probleme

Cine in fata noastra ridica capu

Moare si se duce dracu

prrrr, taca taca....

• Like 4
  • Oras:pretutindeni
Postat

Si cu Trolle dupa noi

Nu dam un pas inapoi

Invingem orice probleme

Moare si se duce dracu

prrrr, taca taca....

solo percutiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =)) =)) =))

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Ba Sollebuz :),interesante versuri,dar vezi ca @deceneu e luat,e unu' care e #mcderap :),deci nu confunda checul cu eugenia! :)

Postat

Ba Sollebuz :),interesante versuri,dar vezi ca @deceneu e luat,e unu' care e #mcderap :),deci nu confunda checul cu eugenia! :)

Hai sictir dă cârcotaș =))

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Si minunea s-a intamplat.. dupa 1-2 luni prima data notificarile mi se deschis cu usurinta, sper sa ramana asa

M-a luat gura dinainte, minunea a tinut o zi :slap2

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Nu stiu care-i faza ca va tot fac figuri notificarile. La mine cred ca totdeauna au mers perfect, n-am remarcat vreodata sa aiba intarzieri. (Win 7 ultimate, Chrome).

Postat

Nu stiu care-i faza ca va tot fac figuri notificarile. La mine cred ca totdeauna au mers perfect, n-am remarcat vreodata sa aiba intarzieri. (Win 7 ultimate, Chrome).

La mine si pe win 7 si pe win 8 când merg, când nu merg...de exemplu ieri, pe ambele, nu se deschideau nici de nebune :(

Peseu: nici din chrome, nici din mozilla.

Postat

La mine si pe win 7 si pe win 8 când merg, când nu merg...de exemplu ieri, pe ambele, nu se deschideau nici de nebune :(

Peseu: nici din chrome, nici din mozilla.

incearca din tor  :laugh2

• Like 1
Postat

Uite, na...din win 7 merje perfect, ACUM.....o sa revin si cu negativu'   :)

post-104506-0-55041400-1434203725_thumb.png

post-104506-0-18563900-1434203735_thumb.png

• Oras:bucuresti
Postat

Io cred ca e vr'un bulangiu care se joaca pe forum de-a hacaru'. Intariti-va securitatea computerului. Mie mi-a stricat niste registri. E ceva legat de gugal. Mi-a umblat si la placa de retea ca-si schimba setarile cum vrea pula ei. Actualmente am implementat bitdefender moca, ca de, familie grea, remuneratie mica dupa buget.

Postat

Uite, na...din win 7 merje perfect, ACUM.....o sa revin si cu negativu'   :)

Observ o diferenta intre setarile noastre - la mine era setat sa ma notifice doar cand m-a adaugat cineva ca prieten sau mi-a trimis cineva PM (ca astea erau setarile default, nu de altceva; eu, sincer, rar mi-am batut capul sa folosesc notificarile astea-minune).

Am bifat sa ma notifice si cand primesc reputatie si cand cineva imi citeaza un post, cum am vazut in printscreen-ul tau. Nu stiu daca tu mai ai si alte bife puse, cert e ca deocamdata cu astea adaugate la mine, de mers tot merge. Mai urmaresc evolutia. Pe mine sincer ma cam doare-n pepsi de notificari, dar daca voua vi-s importante, hai sa ne organizam si sa testam mai metodic. Zi ce bife sunt puse exact, la tine, si hai sa le luam una cate una sa vedem daca-i vreuna in mod special care ingreuneaza ocazional incarcarile ;)

Postat

Deja s-a futut, sa mooooooooooooooooor   :(

cu cine vb pe skype?

• Like 2
Postat

Am instala um firewall avansat, bineinteles varianta moca, si vreau si io sa-l rog pe mustu' dracu (o suge la toti numai mie nu) de hacar sa-mi spuna daca merge bine sau e varza. Fac cinste!!!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Am instala um firewall avansat, bineinteles varianta moca, si vreau si io sa-l rog pe mustu' dracu (o suge la toti numai mie nu) de hacar sa-mi spuna daca merge bine sau e varza. Fac cinste!!!

pre_1434266593__10292534_110391829296041

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Observ o diferenta intre setarile noastre - la mine era setat sa ma notifice doar cand m-a adaugat cineva ca prieten sau mi-a trimis cineva PM (ca astea erau setarile default, nu de altceva; eu, sincer, rar mi-am batut capul sa folosesc notificarile astea-minune).

Am bifat sa ma notifice si cand primesc reputatie si cand cineva imi citeaza un post, cum am vazut in printscreen-ul tau. Nu stiu daca tu mai ai si alte bife puse, cert e ca deocamdata cu astea adaugate la mine, de mers tot merge. Mai urmaresc evolutia. Pe mine sincer ma cam doare-n pepsi de notificari, dar daca voua vi-s importante, hai sa ne organizam si sa testam mai metodic. Zi ce bife sunt puse exact, la tine, si hai sa le luam una cate una sa vedem daca-i vreuna in mod special care ingreuneaza ocazional incarcarile ;)

Eu n-am umblat niciodata la notificari....asa le am din fabrica :)

post-104506-0-60687200-1434270983_thumb.png

post-104506-0-84992600-1434271004_thumb.png

post-104506-0-05350100-1434271023_thumb.png

• Oras:Bucuresti
Postat

Si cu Trolle dupa noi

Nu dam un pas inapoi

Invingem orice probleme

Moare si se duce dracu

prrrr, taca taca....

http://i57.tinypic.com/10i5nhe.png

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Deja s-a futut, sa mooooooooooooooooor   :(

attachicon.gifUntitled2.png

Fratemiu poti sa astepti mult si bine cand apesi pe Notificari. Pula!!! Nu ti le afiseaza. Sau trebuie sa astepti vreo 20 de min. Eu o rezolv babeste, click dreapta pe notificari si dau sa mi le deschida intr-un Tab nou. Asa le pot vedea dar din pacate pe pagina initiala imi raman tot ca necitite. Baga-mi-as mana-n pula!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...