trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 1, 2015 da` de unde esti?Din strainatate de peste hotare, ce nu ti-e clar? 1 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Vezi dacă te bagi între bagabonți? Te halesc ăștia ca pe feliuța aia de pâine minusculă cu icre negre de la aperitivele servite la nuntă. Mă ofer să te apăr eu dar te costă, că valoarea mea e mare. Multumesc, dar daca sunt o fata ok nu inseamna ca s si proasta, cine n are scoala sa invete ( sa vorbeasca) ! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 1, 2015 A fost plecată într-o altă țară din UE. Mai precis în Chitila.La mama vrajitoarelor, acolosha 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat Iulie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 1, 2015 Eu zic sa lasi mistourile de prost gust, ma cunosti? am terminat facultatea impreuna sau care e problema?A fost o simpla intrebare( chiar azi un client mi a zis sa cer unui administrator sa mi stearga ce e inutil). si ma repet eu nici n am fost in tara, tu esti veteran pe romania. Nu stiu care e mai flamand )))))) 1 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iulie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iulie 1, 2015 Eu zic sa lasi mistourile de prost gust, ma cunosti? am terminat facultatea impreuna sau care e problema?A fost o simpla intrebare( chiar azi un client mi a zis sa cer unui administrator sa mi stearga ce e inutil). si ma repet eu nici n am fost in tara, tu esti veteran pe romania. Nu stiu care e mai flamand ))))))Si ce ai venit sa faci pizda mare printre romani? Iti ghioraie matul?Nu am facut facultatea impreuna, pentru ca stiu sigur ca nu intrai nici din a 10-a incercare la facultatea mea, la ce fata de impins vagoane ai. )) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 1, 2015 Multumesc, dar daca sunt o fata ok nu inseamna ca s si proasta, cine n are scoala sa invete ( sa vorbeasca) !Desteapta esti, se vede Frumoasa esti?Stii sa canti si la trompeta?https://www.youtube.com/watch?v=BjhGZVQty5U 3 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Multumesc, dar daca sunt o fata ok nu inseamna ca s si proasta, cine n are scoala sa invete ( sa vorbeasca) ! Aici ai dreptate. Și nu am zis că nu ești ok. 1 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 A fost plecată într-o altă țară din UE. Mai precis în Chitila. romani! Te simti cu un gram mai destept acum??? sau te simti de cand esti platinum member si nu stie nevasta ta unde se duc banii tai( pe nimfomane) . nu vorbi cand n ar trebui ! Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 La mama vrajitoarelor, acolosha Da la alde cutare și cutare...alde ăștia 1 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 romani! Te simti cu un gram mai destept acum??? sau te simti de cand esti platinum member si nu stie nevasta ta unde se duc banii tai( pe nimfomane) . nu vorbi cand n ar trebui ! Dacă te-am supărat, eu te iert. Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Si ce ai venit sa faci pizda mare printre romani? Iti ghioraie matul?Nu am facut facultatea impreuna, pentru ca stiu sigur ca nu intrai nici din a 10-a incercare la facultatea mea, la ce fata de impins vagoane ai. )) :) se vede din atitudine ce facultate ai ))))))) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 1, 2015 Da la alde cutare și cutare...alde ăștia La neamurili lu' Maiastra a lu' Den......stii ce zic, toata lumea buna 1 1 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 1, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iulie 1, 2015 romani! Te simti cu un gram mai destept acum??? sau te simti de cand esti platinum member si nu stie nevasta ta unde se duc banii tai( pe nimfomane) . nu vorbi cand n ar trebui ! Moralista esti!Auzi, da' la trompeta stii sa canti au ba? 2 5 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iulie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iulie 1, 2015 :) se vede din atitudine ce facultate ai )))))))Si la tine din profesie. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iulie 1, 2015 eu nici n am fost in tara si ai uitat romana, raducioaico? )) 1 Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Eu zic sa lasi mistourile de prost gust, ma cunosti? am terminat facultatea impreuna sau care e problema?A fost o simpla intrebare( chiar azi un client mi a zis sa cer unui administrator sa mi stearga ce e inutil). si ma repet eu nici n am fost in tara, tu esti veteran pe romania. Nu stiu care e mai flamand ))))))Ti a spus un client? Saracu de el... Ce facultate ai terminat? Cati au fost cu totii? 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iulie 1, 2015 ai vazut ca nu vrea sa plateasca si ai zis ca poti sa dai cu picioru =)) 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 La neamurili lu' Maiastra a lu' Den......stii ce zic, toata lumea buna Cu alde distinsa și stimata Gheorghe Rodica...cu ăștia... Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Da la alde cutare și cutare...alde ăștia Nu stiu ce tot visati si aberati,va las oricum imi pierd timpul pe forum. Poate data viitoare invatati sa raspundeti frumos unei domnisoare Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 1, 2015 Cu alde distinsa și stimata Gheorghe Rodica...cu ăștia... Toti tamaduitorii, numa' trimisi a' lu' Dumnezau 1 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Multumesc Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iulie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iulie 1, 2015 Nu stiu ce tot visati si aberati,va las oricum imi pierd timpul pe forum. Poate data viitoare invatati sa raspundeti frumos unei domnisoareUnde-i domnisoara? Ca eu vad doar tractorista cu spate de carat saci. )) Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Toti tamaduitorii, numa' trimisi a' lu' Dumnezau Sfinți dă sfinți, să știe. Distinsa si prealuminata Rodica Gheorghe știe să descânte dă umflături. Zău că p-asta n-o știai. E new entry Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Nu stiu ce tot visati si aberati,va las oricum imi pierd timpul pe forum. Poate data viitoare invatati sa raspundeti frumos unei domnisoare Eee...vorbeam și noi ca opinia publică. Auzi, o știi pe Măiastra ? E cunoscută și afară din țară, dacă tot zici că ai fost plecată. Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 daca fetele pe aici obisnuiesc sa lucreze pt vreo Maiastra imi pare rau pt ele. Legal e cand esti independenta , o seara buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum