trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 6, 2015 pai nu mai avem multSpor!
it support Reputație: 22 Postat Iulie 6, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Postat Iulie 6, 2015 Spor! Esti binevenit oricand la noi atata timp cat nu te vei mai face offtopic peste tot. Noi vrem calitate nu cantitate ca aici.
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 Esti binevenit oricand la noi atata timp cat nu te vei mai face offtopic peste tot. Noi vrem calitate nu cantitate ca aici.Esti binevenit oricand la noi atata timp cat nu te vei mai face offtopic peste tot. Noi vrem calitate nu cantitate ca aici.Esti cam proasta mandro!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 De doua ori! Motane, ia fute-i asteia o ... Bara pe mecla. Este o doamna ce ... pula ei!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 pai nu mai avem multLa cat de frigida esti, iti dai muie singura!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 Putin mai pe romaneste at fi OK?Marsh mah la bulangii tai!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Daca tu nu mai esti. Erai incasatorul de serviciuAdika ce facea troleru asta mic si pipernicit ?
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 Daca tu nu mai esti. Erai incasatorul de serviciuAuzi fa, nu te mai saturi de mizerii?
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 Adika ce facea troleru asta mic si pipernicit ?Tocmai ti-a dat muie!,Nu ai simtit zdreantza?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Auzi fa, nu te mai saturi de mizerii?va face asta pe toti cu spume
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 va face asta pe toti cu spume Tu esti cap de lista!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Tocmai ti-a dat muie!,Nu ai simtit zdreantza?tu sa te ridici in picioare cand vorbesti cu mine ba ratatule , asta daca mai poti dupa atat carmol si spirt.auzi bah da paine mai ai sau il treci prin ciorapi , am eu unii petru tine sa fie mai aromat snapsu 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Tu esti cap de lista!deja te-a spumat , esti turbat cu draci lingea-ne-ai coiili si catroanili la toti d`aicisa
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 tu sa te ridici in picioare cand vorbesti cu mine ba ratatule , asta daca mai poti dupa atat carmol si spirt.auzi bah da paine mai ai sau il treci prin ciorapi , am eu unii petru tine sa fie mai aromat snapsu Vad ca te pricepi, iti sugi mizeriile cu roti trolii care se dau dincolo mari "domni". Narcomanule, vezi in pula mea de sandilau! Oricum te futi in cur cu roti maidanezii si te dai aici mare basina! Marsh mah!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 deja te-a spumat , esti turbat cu draci lingea-ne-ai coiili si catroanili la toti d`aicisaVezi ca iti curge ceva albicios si vascos in coltul gurii!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Vezi ca iti curge ceva albicios si vascos in coltul gurii!pa , suge-o mai departe nici pula nu mi se rupe de tine fraiere , esti o cauza pierduta si pentru ma-ta
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 pa , suge-o mai departe nici pula nu mi se rupe de tine fraiere , esti o cauza pierduta si pentru ma-taPai tu nu ai pula mă jigodie! Asa ca despre ce vorbim? Cat despre mama, bulangiule, daca am fi face tu face, ti-as rupe gatul mizerie! Oricum esti un drogat terminat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Pai tu nu ai pula mă jigodie! Asa ca despre ce vorbim? Cat despre mama, bulangiule, daca am fi face tu face, ti-as rupe gatul mizerie! Oricum esti un drogat terminat!vezi ca esti offtopic grav
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 6, 2015 Esti binevenit oricand la noi atata timp cat nu te vei mai face offtopic peste tot. Noi vrem calitate nu cantitate ca aici.Sa fiti sanatosi....fara off-toping, doar cu informatiile alea multe si de calitate
it support Reputație: 22 Postat Iulie 6, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Postat Iulie 6, 2015 Sa fiti sanatosi....fara off-toping, doar cu informatiile alea multe si de calitate Sa dea Dumnezeu!O sa bagam si noi un fel de conturi premium cu plata mai mica si cu mai multe facilitati.
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 6, 2015 vezi ca esti offtopic gravEu offf, tu drogat grav!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 @pisicuts nu-i mai da bani de bautura lu carmolistu asta ca iar il ia garda din IOR 2 2
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 6, 2015 Marsh mah la bulangii tai!ItI plesneste vreo vena sau? Deranjez pe aici sau CE?Asta e motivul pentru care esti agitat? Need a cookie? Ti-a scazut glicemia? 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 6, 2015 ItI plesneste vreo vena sau?Deranjez pe aici sau CE?Asta e motivul pentru care esti agitat?Need a cookie? Ti-a scazut glicemia?stai linistit. el e prost by default.
it support Reputație: 22 Postat Iulie 6, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Postat Iulie 6, 2015 A zis stapanul ca da conturi Diamond la toata lumea care scrie o recenzie mai veche de 2 ani jumate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum