Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:It Support
Postat

Spor!

Esti binevenit oricand la noi atata timp cat nu te vei mai face offtopic peste tot. Noi vrem calitate nu cantitate ca aici.

• Oras:B
Postat

Esti binevenit oricand la noi atata timp cat nu te vei mai face offtopic peste tot. Noi vrem calitate nu cantitate ca aici.

Esti cam proasta mandro!

Postat

De doua ori! Motane, ia fute-i asteia o ... Bara pe mecla. Este o doamna ce ... pula ei!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca tu nu mai esti. Erai incasatorul de serviciu

Adika ce facea troleru  asta mic si pipernicit ?

Postat

Daca tu nu mai esti. Erai incasatorul de serviciu

Auzi fa, nu te mai saturi de mizerii?

Postat

Adika ce facea troleru  asta mic si pipernicit ?

Tocmai ti-a dat muie!,Nu ai simtit zdreantza?

Vizitator
Postat

Auzi fa, nu te mai saturi de mizerii?

va face asta pe toti cu spume  :laugh2

Vizitator
Postat

Tocmai ti-a dat muie!,Nu ai simtit zdreantza?

tu sa te ridici in picioare cand vorbesti cu mine ba ratatule , asta daca mai poti dupa atat carmol si spirt.

auzi bah da paine mai ai sau il treci prin ciorapi , am eu unii petru tine sa fie mai aromat snapsu  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Tu esti cap de lista!

deja te-a spumat , esti turbat cu draci lingea-ne-ai coiili si catroanili la toti d`aicisa

Postat

tu sa te ridici in picioare cand vorbesti cu mine ba ratatule , asta daca mai poti dupa atat carmol si spirt.

auzi bah da paine mai ai sau il treci prin ciorapi , am eu unii petru tine sa fie mai aromat snapsu  :laugh2

Vad ca te pricepi, iti sugi mizeriile cu roti trolii care se dau dincolo mari "domni". Narcomanule, vezi in pula mea de sandilau! Oricum te futi in cur cu roti maidanezii si te dai aici mare basina! Marsh mah!
Postat

deja te-a spumat , esti turbat cu draci lingea-ne-ai coiili si catroanili la toti d`aicisa

Vezi ca iti curge ceva albicios si vascos in coltul gurii!

Vizitator
Postat

Vezi ca iti curge ceva albicios si vascos in coltul gurii!

pa , suge-o mai departe  :laugh2 nici pula nu mi se rupe de tine fraiere , esti o cauza pierduta si pentru ma-ta

Postat

pa , suge-o mai departe  :laugh2 nici pula nu mi se rupe de tine fraiere , esti o cauza pierduta si pentru ma-ta

Pai tu nu ai pula mă jigodie! Asa ca despre ce vorbim? Cat despre mama, bulangiule, daca am fi face tu face, ti-as rupe gatul mizerie! Oricum esti un drogat terminat!

Vizitator
Postat

Pai tu nu ai pula mă jigodie! Asa ca despre ce vorbim? Cat despre mama, bulangiule, daca am fi face tu face, ti-as rupe gatul mizerie! Oricum esti un drogat terminat!

vezi ca esti offtopic grav

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Sa fiti sanatosi....fara off-toping, doar cu informatiile alea multe si de calitate :)

Postat

Sa fiti sanatosi....fara off-toping, doar cu informatiile alea multe si de calitate :)

Sa dea Dumnezeu!

O sa bagam si noi un fel de conturi premium cu plata mai mica si cu mai multe facilitati.

Vizitator
Postat

@pisicuts nu-i mai da bani de bautura lu carmolistu asta ca iar il ia garda din IOR

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Ici,Colo!
  • Oras:Ici,Colo!
Postat

Marsh mah la bulangii tai!

ItI plesneste vreo vena sau?

Deranjez pe aici sau CE?

Asta e motivul pentru care esti agitat?

Need a cookie? Ti-a scazut glicemia?

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

ItI plesneste vreo vena sau?

Deranjez pe aici sau CE?

Asta e motivul pentru care esti agitat?

Need a cookie? Ti-a scazut glicemia?

stai linistit. el e prost by default. =))

Postat

A zis stapanul ca da conturi Diamond la toata lumea care scrie o recenzie mai veche de 2 ani jumate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...