Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

* sanii, cu doi de 'i', in poola mea :(

Cred ca a vrut sa spuna ca pune una cu sani,altii decat ai ei 

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Incepe scoala, gradinita....am casa grea, dupa 15 ne citim la intensitate maxima :)

Viata grea pe tine,ghiozdane,penare,pixuri

Ia-i un pix si Roz-ei,ti-l platesc io

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

Incepe scoala, gradinita....am casa grea, dupa 15 ne citim la intensitate maxima :)

al doilea 'i' despre care vorbesti este un sufix nu care contruieste pluralul pt ca primul deja face trecerea. adica un san doi sani. Sanii cu 2 este articulat, cum am scris eu are  un adjunct care face acordul inainte adica 'una' cu care deja este acordat :)

• Oras:Wasluy
Postat

al doilea 'i' despre care vorbesti este un sufix nu care contruieste pluralul pt ca primul deja face trecerea. adica un san doi sani. Sanii cu 2 este articulat, cum am scris eu are  un adjunct care face acordul inainte adica 'una' cu care deja este acordat :)

zoe dumitrescu busulenga

• Like 1
Postat

Fai nebuno,ti-ar sufixu al dracu,ai zis ca pui poza cu sani.Ai cui? Sau pui o poza cu sanii tai?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

D-ala cu gel? :)

cu pastå albå

Pix sa fie...aaa si o carte de gramatica fute-m-as in diplomele ei

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

https://www.youtube.com/watch?v=BjhGZVQty5U

• Like 3
Postat

Fai nebuno,ti-ar sufixu al dracu,ai zis ca pui poza cu sani.Ai cui? Sau pui o poza cu sanii tai?

daca pune el primu cu ce are, pun si eu cu sanii MEI. cu doi 'i' ca nu este precedat de un determinativ :)

Postat

daca pune el primu cu ce are, pun si eu cu sanii MEI. cu doi 'i' ca nu este precedat de un determinativ :)

Tu poti pune cu "sani" tai

Postat

ai grija la adverbe

Postat

Pix sa fie...aaa si o carte de gramatica fute-m-as in diplomele ei

http://hohotederas.com/wp-content/uploads/2013/11/vand-karte.jpg

cate musteai prins ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...