Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

de a 11 si a 12 :). sau mai nou se baga la juniori genetica umana ? :)

pai bre nebuno, imi spui tu mie de 10 la biologie? =)))

am fost la nationala la biologie si la chimie. :)

• Oras:worldwide
Postat

si eu am ceva castigate la nationala la matematica. de unde oftica ca la mate am avut cel mai mic razultat din toate :( si era chestie de orgoliu personal. nu am vb cu nimeni 2 zile dupa :(

eu cand ma oftic rau prima injur. dupa plang. dupa refuz sa vorbesc 

Postat

si eu am ceva castigate la nationala la matematica. de unde oftica ca la mate am avut cel mai mic razultat din toate :( si era chestie de orgoliu personal. nu am vb cu nimeni 2 zile dupa :(

esti oleaca de smekera, nu am ce zice. :laugh2  :laugh2  :laugh2

faza e ca eu chiar am fost  :laugh2

• Oras:Wasluy
Postat

eu cand ma oftic rau prima injur. dupa plang. dupa refuz sa vorbesc 

deasta ti sa consumat adenozintrifosfataza

• Like 1
Postat

daca va fac poza la situatia mea scolara in liceu cereti sa faceti meditatii cu mine

Postat

daca va fac poza la situatia mea scolara in liceu cereti sa faceti meditatii cu mine

ai fost coleg cu vyypuss ?

• Like 1
Postat

mai trebuie sa fie si pe bune, nu blat :) eu de exemplu dupa pe langa situatia scolara, am dat la buget cu admitere, nu flori de mar. stiu ce faci si stiu ca si tu, dar vorba vine ... spuneam pt ceilalti :)

Postat

mai trebuie sa fie si pe bune, nu blat :) eu de exemplu dupa pe langa situatia scolara, am dat la buget cu admitere, nu flori de mar. stiu ce faci si stiu ca si tu, dar vorba vine ... spuneam pt ceilalti :)

la bugetu lu tata sau a sponsorului ?

• Like 1
Postat

sa-ti zic o chestie, cu care inchei, tot ce am facut in viata am facut strict pentru mine. :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

la care iarasi rusine personala am fost top 10, nu top 5 cum ma gandeam si am spus altora ca urmeaza inainte sa se intample. numa palme mi-am luat vara aia. nu a fost o balada deloc :(

Postat

ai fost coleg cu vyypuss ?

ai ceva cu omul ala... :(

eu nu am.

Postat

sa-ti zic o chestie, cu care inchei, tot ce am facut in viata am facut strict pentru mine. :)

ai uitat acarienii din par, viemii intestinali si tantarii din camera

Postat

la care iarasi rusine personala am fost top 10, nu top 5 cum ma gandeam si am spus altora ca urmeaza inainte sa se intample. numa palme mi-am luat vara aia. nu a fost o balada deloc :(

ai bagat melodii pe taraf ?

Postat

stiu. sunt satul de copii de astia care invatau doar pentru parinti, dar se laudau ca erau cei mai obraznici la scoala, ca sa para cool si nu tocilari. :)

Postat

la bugetu lu tata sau a sponsorului ?

tata e un tip f dur. FOARTE. daca ar fi fost dupa el nici haine cum imi doream nu aveam, alea le ceream de la mama. de la gagic nici nu se punea pb. acceptam orice cadou , dar mai bine perseverenta  si incercand de 10 ori, decat sa cumpar un titlu. tata mi-a zis facultati  sau nu, serviciu sau in maxim 2 luni iesi din casa mea si te descurci :) si acum mi-ar da ceva, doar daca ar stii ca sunt foarte rau. si neaparat dupa ce afla de ce am ajuns asa. ca m-a construit dura si cu ceva ce se numeste mandrie. si ca daca stai prea mult in carti uiti sa te descurci practic in viata :) nu mi-a dat nici macar o palma peste cur dar si acum daca se infoaie la mine ma retrag :)

asemenea :)

Postat

ala nui om e arab

o specie rara, care are petrol cat nu avem noi apa =)))

Postat

tata e un tip f dur. FOARTE. daca ar fi fost dupa el nici haine cum imi doream nu aveam, alea le ceream de la mama. de la gagic nici nu se punea pb. acceptam orice cadou , dar mai bine perseverenta  si incercand de 10 ori, decat sa cumpar un titlu. tata mi-a zis facultati  sau nu, serviciu sau in maxim 2 luni iesi din casa mea si te descurci :) si acum mi-ar da ceva, doar daca ar stii ca sunt foarte rau. si neaparat dupa ce afla de ce am ajuns asa. ca m-a construit dura si cu ceva ce se numeste mandrie. si ca daca stai prea mult in carti uiti sa te descurci practic in viata :) nu mi-a dat nici macar o palma peste cur dar si acum daca se infoaie la mine ma retrag :)

asemenea :)

eu iam tras o dreaptan stanga lu taicamiu la 17 ani ca na vrut sa ma lase la discoteca desi aveam banii mei deatunci sunt liber si stiu cum sa fac bani ca sa nu rada cocalarii de mine

am 19 ani de scoala simi bag pulan ei ca am avut noroc cu scoala vietii

diplomele le tin sub dosarul cu facturi ca nu mai am nevoie de ele de vreo 15 ani

cine se infoaie la mine ramane carpa stoarsa dupa aia

Postat

o specie rara, care are petrol cat nu avem noi apa =)))

are biogaz de camila si euroi de la proxeneti

Postat

eu iam tras o dreaptan stanga lu taicamiu la 17 ani ca na vrut sa ma lase la discoteca desi aveam banii mei deatunci sunt liber si stiu cum sa fac bani ca sa nu rada cocalarii de mine

am 19 ani de scoala simi bag pulan ei ca am avut noroc cu scoala vietii

diplomele le tin sub dosarul cu facturi ca nu mai am nevoie de ele de vreo 15 ani

cine se infoaie la mine ramane carpa stoarsa dupa aia

cu diplomele nu faci nimic nici in office ca acolo inveti munca de fapt. decat cu un mba. cred ca e singura diploma care conteaza acum :) 

Postat

are biogaz de camila si euroi de la proxeneti

care proxeneti, coi? ca am intrat acolo si pur si simplu is 2-3 care posteaza zilnic si se citeaza intre ei. e un forum de gaysme mai mult.

nu am nimic personal cu niciun "brigadier" de acolo, dar asta e realitatea. :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...