vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 cu diplomele nu faci nimic nici in office ca acolo inveti munca de fapt. decat cu un mba. cred ca e singura diploma care conteaza acum mba sub 50000$ = 0 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 care proxeneti, coi? ca am intrat acolo si pur si simplu is 2-3 care posteaza zilnic si se citeaza intre ei. e un forum de gaysme mai mult.nu am nimic personal cu niciun "brigadier" de acolo, dar asta e realitatea. tatiana + diamonzii - labagii cu acte-n regula care lauda tarfe expirate pe galati, bucuresti, cluj - stai 2 ore pe acolo si-ai sa vezi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 mba sub 50000$ = 0 :clapp
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Septembrie 4, 2015 tatiana + diamonzii - labagii cu acte-n regula care lauda tarfe expirate pe galati, bucuresti, cluj - stai 2 ore pe acolo si-ai sa vezimuuult prea multa atentie le acorzi
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 :clappnu aplauda, ca aveam RS7 daca nu aruncam banii pe hartii
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 4, 2015 muuult prea multa atentie le acorziiegzact
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 muuult prea multa atentie le acorzidaca mergi pe strada si din 100 de pietoni 2 sunt h.........i, spre cine iti indrepti compasiunea ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 nu aplauda, ca aveam RS7 daca nu aruncam banii pe hartiinu. dar nu sunt de acord ca ceva foarte bun sa devina atat de accesibil..... daca poate oricine te gandesti si stii de fapt ca nu e atat de bun. in max 10 anii mba probabil va deveni la fel de facil ca o facultate la privat
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 iegzact precis
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 nu. dar nu sunt de acord ca ceva foarte bun sa devina atat de accesibil..... daca poate oricine te gandesti si stii de fapt ca nu e atat de bun. in max 10 anii mba probabil va deveni la fel de facil ca o facultate la privatsweetheart ma chinui cu un proiect in care ar trebui sa am niste postdoc si caut de un an jumate niste oameni care sa stie macar cum ii cheama - din pacate n-am gasit
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 4, 2015 preciscento per cento Timp si nervi irosit/i aiurea
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 sweetheart ma chinui cu un proiect in care ar trebui sa am niste postdoc si caut de un an jumate niste oameni care sa stie macar cum ii cheama - din pacate n-am gasitinca romanii stiu multe. uite Singaporezi de care vb miskin (parca el) lucreaza unu peste altu pana la harababura. si intarzie proiecte , doar ca nu au capacitate de decizie si le e frica sa urmeze decizii. hai sa luam Europa. In Polonia se face outsourcing din ce in ce mai mult..... sunt cei mai praf la nivel de contabilitate, audit, etc. efectiv te aduc in stadiul de frustrare incat te simt indobitocit odata cu ei. Inca romanii au un fond bun de cunostiinte generale, dexteritate si tupeu sa miste ceva si sa continue ce au inceput
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 4, 2015 inca romanii stiu multe. uite Singaporezi de care vb miskin (parca el) lucreaza unu peste altu pana la harababura. si intarzie proiecte , doar ca nu au capacitate de decizie si le e frica sa urmeze decizii. hai sa luam Europa. In Polonia se face outsourcing din ce in ce mai mult..... sunt cei mai praf la nivel de contabilitate, audit, etc. efectiv te aduc in stadiul de frustrare incat te simt indobitocit odata cu ei. Inca romanii au un fond bun de cunostiinte generale, dexteritate si tupeu sa miste ceva si sa continue ce au inceput *Singaporezii 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 *Singaporeziiaici corect, dar m-am grabit in timp ce am scris. nu mai fi o forma fara fond si nu ma mai certa ca nu esti tata. doar lu Piconash ii mai permit si chiar si el si-a atins limita al drq esti cu pixu tau cu tot
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Septembrie 4, 2015 *Singaporeziie ceva normal. eu nu m-am ostenit. 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 4, 2015 aici corect, dar m-am grabit in timp ce am scris. nu mai fi o forma fara fond si nu ma mai certa ca nu esti tata. doar lu Piconash ii mai permit si chiar si el si-a atins limita al drq esti cu pixu tau cu totTre' să fiu cu ochii pă tine, Dayu m-a rugat respectuos 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 4, 2015 e ceva normal. eu nu m-am ostenit.Azi mi-am luat liber, mă ostenesc io
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Septembrie 4, 2015 Azi mi-am luat liber, mă ostenesc io sa ti dea dumnezeu sanatate si-un cielo
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 4, 2015 Tre' să fiu cu ochii pă tine, Dayu m-a rugat respectuos
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 sa ti dea dumnezeu sanatate si-un cieloGLE
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Septembrie 4, 2015 GLEnormal, full
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 4, 2015 sa ti dea dumnezeu sanatate si-un cieloDe-o Leganza nu-mi urai si tu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Septembrie 4, 2015 De-o Leganza nu-mi urai si tu am avut cand eram mic. da-o-n foc ca consuma mult si nici nu fuge pe cat consuma. aia sa fie la pisdicuts
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 4, 2015 De-o Leganza nu-mi urai si tu euro3 cu geamuri electrice
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 4, 2015 am avut cand eram mic. da-o-n foc ca consuma mult si nici nu fuge pe cat consuma. aia sa fie la pisdicuts Plm, asta e...raman la CLS 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum