Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

cu diplomele nu faci nimic nici in office ca acolo inveti munca de fapt. decat cu un mba. cred ca e singura diploma care conteaza acum :)

mba sub 50000$ = 0

• Like 1
Postat

care proxeneti, coi? ca am intrat acolo si pur si simplu is 2-3 care posteaza zilnic si se citeaza intre ei. e un forum de gaysme mai mult.

nu am nimic personal cu niciun "brigadier" de acolo, dar asta e realitatea. :(

tatiana + diamonzii - labagii cu acte-n regula care lauda tarfe expirate pe galati, bucuresti, cluj - stai 2 ore pe acolo si-ai sa vezi

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

tatiana + diamonzii - labagii cu acte-n regula care lauda tarfe expirate pe galati, bucuresti, cluj - stai 2 ore pe acolo si-ai sa vezi

muuult prea multa atentie le acorzi

Postat

muuult prea multa atentie le acorzi

daca mergi pe strada si din 100 de pietoni 2 sunt h.........i, spre cine iti indrepti compasiunea ?

• Oras:worldwide
Postat

nu aplauda, ca aveam RS7 daca nu aruncam banii pe hartii

nu. dar nu sunt de acord ca ceva  foarte bun sa devina atat de accesibil..... daca poate oricine te gandesti si stii de fapt ca nu e atat de bun. in max 10 anii mba probabil va deveni la fel de facil ca o facultate la privat

Postat

nu. dar nu sunt de acord ca ceva  foarte bun sa devina atat de accesibil..... daca poate oricine te gandesti si stii de fapt ca nu e atat de bun. in max 10 anii mba probabil va deveni la fel de facil ca o facultate la privat

sweetheart ma chinui cu un proiect in care ar trebui sa am niste postdoc si caut de un an jumate niste oameni care sa stie macar cum ii cheama - din pacate n-am gasit

Postat

sweetheart ma chinui cu un proiect in care ar trebui sa am niste postdoc si caut de un an jumate niste oameni care sa stie macar cum ii cheama - din pacate n-am gasit

inca romanii stiu multe. uite Singaporezi de care vb miskin (parca el) lucreaza unu peste altu pana la harababura. si intarzie proiecte , doar ca nu au capacitate de decizie si le e frica sa urmeze decizii. hai sa luam Europa. In Polonia se face outsourcing din ce in ce mai mult..... sunt cei mai praf la nivel de contabilitate, audit, etc. efectiv te aduc in stadiul de frustrare incat te simt indobitocit odata cu ei. Inca romanii au un fond bun de cunostiinte generale, dexteritate si tupeu sa miste ceva si sa continue ce au inceput :)

• Oras:pretutindeni
Postat

inca romanii stiu multe. uite Singaporezi de care vb miskin (parca el) lucreaza unu peste altu pana la harababura. si intarzie proiecte , doar ca nu au capacitate de decizie si le e frica sa urmeze decizii. hai sa luam Europa. In Polonia se face outsourcing din ce in ce mai mult..... sunt cei mai praf la nivel de contabilitate, audit, etc. efectiv te aduc in stadiul de frustrare incat te simt indobitocit odata cu ei. Inca romanii au un fond bun de cunostiinte generale, dexteritate si tupeu sa miste ceva si sa continue ce au inceput :)

*Singaporezii

• Like 1
Postat

*Singaporezii

aici corect, dar m-am grabit in timp ce am scris. nu mai fi o forma fara fond si nu ma mai certa ca nu esti tata. doar lu Piconash ii mai permit si chiar si el si-a atins limita :) al drq esti cu pixu tau cu tot

Postat

aici corect, dar m-am grabit in timp ce am scris. nu mai fi o forma fara fond si nu ma mai certa ca nu esti tata. doar lu Piconash ii mai permit si chiar si el si-a atins limita :) al drq esti cu pixu tau cu tot

Tre' să fiu cu ochii pă tine, Dayu m-a rugat respectuos :)

• Like 1
Postat

Azi mi-am luat liber, mă ostenesc io =))

sa ti dea dumnezeu sanatate si-un cielo

Postat

De-o Leganza nu-mi urai si tu =))

am avut cand eram mic. da-o-n foc ca consuma mult si nici nu fuge pe cat consuma. aia sa fie la pisdicuts =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...