dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 Am înțeles. Nu suntem compatibili. Tu trăiești pentru like-uri, io trăiesc pentru futut.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 Poți sa il iei si pă dolores daca vrei,da el nu te iubeste asa sincer ca mine,e vagabond )))))vorbea virtutea intruchipata din tine )))))) poate ca ma iubesti tu, dar esti imatur si de-a dreptu aurolac in apucaturi. esti de casa doar pus in lat ca un caine )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 Am înțeles. Nu suntem compatibili. Tu trăiești pentru like-uri, io trăiesc pentru futut.nu traiesc pt likeuri si ma fut mai mult si mai bine ca tine pun pariu dor ca sunteti golani. nu-mi place de voi )))
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 nu traiesc pt likeuri si ma fut mai mult si mai bine ca tine pun pariu dor ca sunteti golani. nu-mi place de voi )))Cu degetu'?
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 22, 2015 nu traiesc pt likeuri si ma fut mai mult si mai bine ca tine pun pariu dor ca sunteti golani. nu-mi place de voi )))Suntem golani da futem bine 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 Cu degetu'?stai ca te bag in privat ca nu e frumos sa facem chilotareala din asta in vazul lumii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 Suntem golani da futem bine puteti incerca si intre voi ca nu ma supar )))
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 stai ca te bag in privat ca nu e frumos sa facem chilotareala din asta in vazul lumii Nuuuu... Te rog eu, nuuuu... Că mă cerți...
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 22, 2015 vorbea virtutea intruchipata din tine )))))) poate ca ma iubesti tu, dar esti imatur si de-a dreptu aurolac in apucaturi. esti de casa doar pus in lat ca un caine )Lasa ca te fac si pe tine sa fi asa ca mine,sa vezi ce ne distram )))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 Nuuuu... Te rog eu, nuuuu... Că mă cerți... cum sa fac asa ceva, pai cine e asa arogant ca mine pe forum, numa tu. si mic de varsta si zburdalnic ca mine, ar fi ca si cum ma cert cu mine, doar nu-s nebuna Lasa ca te fac si pe tine sa fi asa ca mine,sa vezi ce ne distram )))de distrat ma distrez si eu si inca misto, dar avem alte principii si valori noi doi Diamond
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 Ai vrea tu să fii ca mine, nebuno! ))
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 22, 2015 puteti incerca si intre voi ca nu ma supar )))Nu mai bine incercam tu intre noi ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 Ai vrea tu să fii ca mine, nebuno! ))taci ca te trag tare de ce apuc mai repede intr-o zi o sa te fac sa plangi Doli , iti dau sa te umilesc ))
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 taci ca te trag tare de ce apuc mai repede intr-o zi o sa te fac sa plangi Doli , iti dau sa te umilesc ))Dai cu nasu'? )
benvolio Reputație: 188 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Octombrie 22, 2015 vorbea virtutea intruchipata din tine )))))) poate ca ma iubesti tu, dar esti imatur si de-a dreptu aurolac in apucaturi. esti de casa doar pus in lat ca un caine ) nu traiesc pt likeuri si ma fut mai mult si mai bine ca tine pun pariu dor ca sunteti golani. nu-mi place de voi ))) stai ca te bag in privat ca nu e frumos sa facem chilotareala din asta in vazul lumii puteti incerca si intre voi ca nu ma supar ))) cum sa fac asa ceva, pai cine e asa arogant ca mine pe forum, numa tu. si mic de varsta si zburdalnic ca mine, ar fi ca si cum ma cert cu mine, doar nu-s nebuna de distrat ma distrez si eu si inca misto, dar avem alte principii si valori noi doi Diamond http://extremesilverblog.com/media/1/ro/ro_1_2845.jpg 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 Dai cu nasu'? )apuc strasnic cu mana
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 http://extremesilverblog.com/media/1/ro/ro_1_2845.jpgȚi-ai lăsat părul lung? ) 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 apuc strasnic cu mana În gură nu nimic?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 În gură nu nimic? tot pe a ta, ce ma fac eu cu tine Doli? nu pot ca sug o acadea )
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 22, 2015 tot pe a ta, ce ma fac eu cu tine Doli? nu pot ca sug o acadea )Poți să treci și pe la a mea.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 22, 2015 de distrat ma distrez si eu si inca misto, dar avem alte principii si valori noi doi Diamond Ce frumos suna noi doi...da tu nu...batman batman )))) 1
benvolio Reputație: 188 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Octombrie 22, 2015 tot cu handicapata va distrati?bine, va las, trec eu mai tarziu, dupa ce se retrage definitiv pentru a 25-a oara p.s.sa nu uitati diseara de capatos, e evident ce preferinte aveti 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 Ce frumos suna noi doi...da tu nu...batman batman ))))lasa bebel ca o sa iubesti o alta si o sa fiti super happy, promit
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 22, 2015 lasa bebel ca o sa iubesti o alta si o sa fiti super happy, promit ...asa dragalasa si nebunatica ca tine unde mai gasesc
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 22, 2015 ...asa dragalasa si nebunatica ca tine unde mai gasesc las ca esti frumusel si tinerel si ai destul timp sa gasesti si mai bine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum