d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 23, 2015 Postat Octombrie 23, 2015 Nebubule, ce faci in seara asta? Zi, sa mori tu! )) 2 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 23, 2015 Nebubule, ce faci in seara asta? Zi, sa mori tu! )) ce face si in celelalte seri http://cuckoldsinterracial.com/wp-content/uploads/2012/12/photo-Blowjob-Self-Suck-699473260.gif 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 23, 2015 ce face si in celelalte seri http://cuckoldsinterracial.com/wp-content/uploads/2012/12/photo-Blowjob-Self-Suck-699473260.gifS-ar pupa-n pulă să poa' să facă d-astea...chiar şi pă Ameli-o ar trece-o la diverse ) 2
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 25, 2015 Iesi mă, lua-ti-as tigaile-n pula, cu aberatiile tale....tu chiar nu vezi ca nu te haleste nici dreaq pe forumul asta?Alergi pe tot forumul după anumiti useri cu care nu ai si nici n-ai avut nici in clin nici in maneca...poate, poate iti mai iei vreo pula-n gura....'m-as pă norocu' tau dă psihopat Ti-ai futut tu norocul singur jegosule! Tu nu esti in stare decat sa te pisi pe tine insuti voma umana ce te numesti! Hai sictir satrare sarlatan, degeaba incerci sa o dregi ca tot sarlatan esti! 1 3
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 25, 2015 Nebubule, ce faci in seara asta? Zi, sa mori tu! )) ce face si in celelalte seri http://cuckoldsinterracial.com/wp-content/uploads/2012/12/photo-Blowjob-Self-Suck-699473260.gif S-ar pupa-n pulă să poa' să facă d-astea...chiar şi pă Ameli-o ar trece-o la diverse )Cert este ca va dati muie in grup! Trei bulangii, cine se aseamana, de aduna. Marsh mah poponarilor! 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 25, 2015 Ti-ai futut tu norocul singur jegosule! Tu nu esti in stare decat sa te pisi pe tine insuti voma umana ce te numesti! Hai sictir satrare sarlatan, degeaba incerci sa o dregi ca tot sarlatan esti!Vai a cuccia
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 25, 2015 Cert este ca va dati muie in grup! Trei bulangii, cine se aseamana, de aduna. Marsh mah poponarilor!D-aia alergi pe tot forumul după pulili noastre....'te-n gurița aia de alcoolist notoriu 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 26, 2015 D-aia alergi pe tot forumul după pulili noastre....'te-n gurița aia de alcoolist notoriu ciroticuleD-aia alergi pe tot forumul după pulili noastre....'te-n gurița aia de alcoolist notoriu Voi ma hartuiti bulangiilor. Nu va comvine cand va raspund cu aceiasi moneda? 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 26, 2015 Asta e noul sef al forumului?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 daddy Pisi da si tu un pm cand incepi mecanica siteului de dimi ca unii din noi nu avem rabdare sa postam bancuri cand trebuie sa pedalam pe aici ca in familia Flinstone. sa ai o zi pisicoasa xoxoxoxox 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Postat Octombrie 27, 2015 Hai sictir ca ai gingiile inflamate de cata muie primesti!hai siktir d`aici pishate-ar pe ochi rozeta mizoneta
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 hai siktir d`aici pishate-ar pe ochi rozeta mizoneta nu injura cu mine mah ce tiganisme aveti in cap, tiganilor!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Postat Octombrie 27, 2015 nu injura cu mine mah ce tiganisme aveti in cap, tiganilor! de tine n-am cum ca nu l-ai fatat tu asa prost.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 de tine n-am cum ca nu l-ai fatat tu asa prost. vreau sa fac copii , cine ma ajuta? deci rad ca dementii, hai cu oferta ))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Postat Octombrie 27, 2015 vreau sa fac copii , cine ma ajuta? deci rad ca dementii, hai cu oferta ))))labizdinho e cel mai lindicat , toate fomeile is moarte dupa el 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 labizdinho e cel mai lindicat , toate fomeile is moarte dupa el nu ai vazut ca nu o indeasa, pai cum copii se fac prin puterea minti? ntz eu vreau copii frumosi, sunt dispusa sa muncesc intens pt asta )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Postat Octombrie 27, 2015 ramane totusi unica ta speranta , just thinking
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 ramane totusi unica ta speranta , just thinkingete pl numa daca scot capul pe geam si urlu odata hop 10 doritori. si am niste pusti super buni in zona cum imi plac mie mai nou 24-25. am observat ca acu ca incep sa devin capra batrana incep sa imi placa foarte tineri, probabil la 30 gata peste 19 ani nu mai primesc ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 parca te si vad tati pisi iar m-ai lasat fara likeuri, gata nu mai sunt obraznica si vulgara si ma potolesc. da cadouas cateva puncte, haide mi-iei
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Postat Octombrie 27, 2015 tati pisi iar m-ai lasat fara likeuri, gata nu mai sunt obraznica si vulgara si ma potolesc. da cadouas cateva puncte, haide mi-ieimiei pula , mai e pana la paste 1 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 27, 2015 hai siktir d`aici pishate-ar pe ochi rozeta mizoneta Iar te pisi pe tine muistule. Te-n gura de labagiu prost? 2 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 30, 2015 http://awakeandfindingpurpose.files.wordpress.com/2012/11/i-am-not-crazy.jpg
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 30, 2015 vreau puncte .... multe.... sa arunc din ele ca la lautari si sa crape dusmani cand vad ca nu mi se mai termina. mi-iei?
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 5, 2015 Jupane, s-a mai pus problema anterior, o reiau desi stiu ca risc raspunsul cu mezelu' cantator. Ce pl lu' Hector se intampla totusi cu forumul dimineata, de merge in halul asta? La trecerea de pe-o pagina pe alta, sau la verificarea notificarilor, sau la acordarea unui punct de reputatie etc... apare un lag, cum ti-e norocul: daca esti norocos 5-10 secunde, daca ai o zi ghinionista 30 secunde, un minut, sau chiar pagina alba cu nush' ce gateway error pl mea pe drum merea. N-am stat cu ceasu' atomic de la Geneva, dar in principiu incepe pe la 7 dimineata si tine... nu prea stiu pana cand, ca de regula ii dau pace si ma apuc de lucru. Cred ca pana in jurul orelor 9. WTF? Daca-s ceva task-uri periodice la servere, nu se pot reprograma, de exemplu, intre 5 si 7? ...sau 4 si 6? Look at it this way, cred ca suntem destui care deseori intram doar dimineata la cafea si apoi abia seara cand ne terminam treburile. Daca in alea 30-40 min cat stam dimineata prin zona am putea, in pl calului, sa vedem mai mult de 10 pagini, probabil ti-am face ceva mai mult trafic... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum