Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Jupane, s-a mai pus problema anterior, o reiau desi stiu ca risc raspunsul cu mezelu' cantator.

Ce pl lu' Hector se intampla totusi cu forumul dimineata, de merge in halul asta? La trecerea de pe-o pagina pe alta, sau la verificarea notificarilor, sau la acordarea unui punct de reputatie etc... apare un lag, cum ti-e norocul: daca esti norocos 5-10 secunde, daca ai o zi ghinionista 30 secunde, un minut, sau chiar pagina alba cu nush' ce gateway error pl mea pe drum merea.

N-am stat cu ceasu' atomic de la Geneva, dar in principiu incepe pe la 7 dimineata si tine... nu prea stiu pana cand, ca de regula ii dau pace si ma apuc de lucru. Cred ca pana in jurul orelor 9. WTF? Daca-s ceva task-uri periodice la servere, nu se pot reprograma, de exemplu, intre 5 si 7? ...sau 4 si 6?

Look at it this way, cred ca suntem destui care deseori intram doar dimineata la cafea si apoi abia seara cand ne terminam treburile. Daca in alea 30-40 min cat stam dimineata prin zona am putea, in pl calului, sa vedem mai mult de 10 pagini, probabil ti-am face ceva mai mult trafic... :)

nu-i lubrifiat serverul

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Jupane, s-a mai pus problema anterior, o reiau desi stiu ca risc raspunsul cu mezelu' cantator.

Ce pl lu' Hector se intampla totusi cu forumul dimineata, de merge in halul asta? La trecerea de pe-o pagina pe alta, sau la verificarea notificarilor, sau la acordarea unui punct de reputatie etc... apare un lag, cum ti-e norocul: daca esti norocos 5-10 secunde, daca ai o zi ghinionista 30 secunde, un minut, sau chiar pagina alba cu nush' ce gateway error pl mea pe drum merea.

N-am stat cu ceasu' atomic de la Geneva, dar in principiu incepe pe la 7 dimineata si tine... nu prea stiu pana cand, ca de regula ii dau pace si ma apuc de lucru. Cred ca pana in jurul orelor 9. WTF? Daca-s ceva task-uri periodice la servere, nu se pot reprograma, de exemplu, intre 5 si 7? ...sau 4 si 6?

Look at it this way, cred ca suntem destui care deseori intram doar dimineata la cafea si apoi abia seara cand ne terminam treburile. Daca in alea 30-40 min cat stam dimineata prin zona am putea, in pl calului, sa vedem mai mult de 10 pagini, probabil ti-am face ceva mai mult trafic... :)

Up, poate vede stapanirea si ne invredniceste cu un raspuns (ca daca se duce p*lii de suflet in jos pe pagina, demersu' e clar sortit esecului...) :)

• Oras:worldwide
Postat

Up, poate vede stapanirea si ne invredniceste cu un raspuns (ca daca se duce p*lii de suflet in jos pe pagina, demersu' e clar sortit esecului...) :)

cum sa iti faci mah up singur hahahh. asa thecat fii mai jucaus , ca erai prea serios si ma enervai cateodata

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

asa meriti daca te trezesti la orele alea

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

sugestiile, aprecierile si sfaturile sa fie doar spre binele oamenilor

iti dorim tot binele  , bani multi , fericire si 3 masini in fata blocului , salvarea militia si pompierii :)

• Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E
  • Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E
Postat

iti dorim tot binele  , bani multi , fericire si 3 masini in fata blocului , salvarea militia si pompierii :)

dupa ce iti indeplinesti dorintele tale de bine poti sa le doresti cu sufletul curat si celorlalti aceleasi lucruri

Postat

daddy pisi nu cumva ti-ai mutat mecanica la ora asta... caz in care don't. wtf si eu imi beau cafeaua intre 6 am 9 am , dar prefer intervalul acela de mecanica decat acum...... gen oricum toti care intra in acel interval suntem mai lenti atunci....

• Oras:Bucuresti
Postat

Revin cu sugestia către pisicuts de a ne mări numărul zilnic de puncte de reputație. Se lucrează bre la asta sau trebuie să ieșim în stradă?

• Like 2
Vizitator
Postat

Revin cu sugestia către pisicuts de a ne mări numărul zilnic de puncte de reputație. Se lucrează bre la asta sau trebuie să ieșim în stradă?

Aporb afirmativ

• Like 3
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

mai are de schimbat 2 pinioane la reductor

• Like 1
Postat

mai are de schimbat 2 pinioane la reductor

Schimbă la ele de câteva luni. N-are scule bune sau ce? Că așteptăm de dinainte să scadă tva-ul la alimente.

Postat

n ai stiut cu ce sa-l momesti

http://fs65.trilulilu.ro/imgs/gardenia/sarmale-de-post_00a586866a2763.jpg?size=original

L-am momit și cu d-alea, degeaba. A scuipat direct pe oală. Cică de ce n-are și foi de dafin. Ete pula mea....

• Like 1
Vizitator
Postat

la premium s-a marit deja

Huooooooooooo

• Like 2
Vizitator
Postat

la premium s-a marit deja

ce parere ai fratimiule ?

O punem de'o greva ?

• Like 1
Postat

ce parere ai fratimiule ?

O punem de'o greva ?

Păi dacă nu face bossul ce am propus, trebuie să ieșim în stradă.

Eu deja am pregătit niște pancarte cu:

http://i68.tinypic.com/10f46cz.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...