v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 13, 2015 BOSS, ti-ai bagat pula doar IP-ul meu, sau este un rahat general, de ne fortezi sa folosim proxi-uri ???
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 BOSS, ti-ai bagat pula doar IP-ul meu, sau este un rahat general, de ne fortezi sa folosim proxi-uri ??? Am io niște ip-uri noi, ultima șmecherie pă 2016. Dân Colentina le-am luat dă la un hecăr. 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 BOSS, ti-ai bagat pula doar IP-ul meu, sau este un rahat general, de ne fortezi sa folosim proxi-uri ??? e mana lui Oly la indemnu lui Picon.... 2
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 13, 2015 Sa-mi bag pula in castronul ei, ca nu-s nebun, nici matol si nici tras pe nas. 3 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Sa-mi bag pula in castronul ei, ca nu-s nebun, nici matol si nici tras pe nas. Nota 10 pt înjurătură! :clapp 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 13, 2015 Luațivăsculeînpoolameaşialunobody 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 13, 2015 e då la updatele da la adobe 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 13, 2015 e då la updatele da la adobeDesenează-le, în poola ta )
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 13, 2015 Desenează-le, în poola ta ) nu te mai baga ca ne mascareste barcå si pe noi ) 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 13, 2015 nu te mai baga ca ne mascareste barcå si pe noi )N-are cum, ştie că tragem cu casa ) 1
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 13, 2015 Luațivăsculeînpoolameaşialunobody e då la updatele da la adobe nu te mai baga ca ne mascareste barcå si pe noi ) N-are cum, ştie că tragem cu casa )........................ Nu-mi iau mar stricat, baga-mi-as in el, am doua HP-uri, I7 ,cu 8G RAM si placa video de 2G, 1T HD, W7 si W8, unu pa sarma unu pe wireless. Le-am restartat, am resetat si routerul, pula. Pot sa intru doar cu HS, pe sculamentul asta de site. Voi n-ati vazut ca daca folostiti mult timp forumul(logati), incep sa vi sa futa comenzile, se deschid pagini de-a-n pulea, simplul clic devine dublu,triplu, d-aia apar citarile/qoute-urile duble, triple. Plm, e plin de aviara, boala vacii nebune si alte BST-uri p-acilea, sper ca nu ne baga boss si Ebola sau HIV in meniu. Stati linistiti, numai de voi doi n-aveam chef, ne-am iubit anul trecut destul. E loc pentru toata lumea, voi cu prostii vostri, eu cu ai mei, n-are rost s-o dam cu totii in gangbang de bulangii, ca raman fetele nefutute, si vine iarna creste intretinerea. 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 bine mah , de-te-n sanje sa te bata .............. 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 13, 2015 ........................ Nu-mi iau mar stricat, baga-mi-as in el, am doua HP-uri, I7 ,cu 8G RAM si placa video de 2G, 1T HD, W7 si W8, unu pa sarma unu pe wireless. Le-am restartat, am resetat si routerul, pula. Pot sa intru doar cu HS, pe sculamentul asta de site. Voi n-ati vazut ca daca folostiti mult timp forumul(logati), incep sa vi sa futa comenzile, se deschid pagini de-a-n pulea, simplul clic devine dublu,triplu, d-aia apar citarile/qoute-urile duble, triple. Plm, e plin de aviara, boala vacii nebune si alte BST-uri p-acilea, sper ca nu ne baga boss si Ebola sau HIV in meniu. Stati linistiti, numai de voi doi n-aveam chef, ne-am iubit anul trecut destul. E loc pentru toata lumea, voi cu prostii vostri, eu cu ai mei, n-are rost s-o dam cu totii in gangbang de bulangii, ca raman fetele nefutute, si vine iarna creste intretinerea. Suntem imparțiali, doar ne ştii...aşa că...stai cuminte-n pulili noastre ) Vânt la pupa 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 13, 2015 ........................ Nu-mi iau mar stricat, baga-mi-as in el, am doua HP-uri, I7 ,cu 8G RAM si placa video de 2G, 1T HD, W7 si W8, unu pa sarma unu pe wireless. Le-am restartat, am resetat si routerul, pula. Pot sa intru doar cu HS, pe sculamentul asta de site. Voi n-ati vazut ca daca folostiti mult timp forumul(logati), incep sa vi sa futa comenzile, se deschid pagini de-a-n pulea, simplul clic devine dublu,triplu, d-aia apar citarile/qoute-urile duble, triple. Plm, e plin de aviara, boala vacii nebune si alte BST-uri p-acilea, sper ca nu ne baga boss si Ebola sau HIV in meniu. Stati linistiti, numai de voi doi n-aveam chef, ne-am iubit anul trecut destul. E loc pentru toata lumea, voi cu prostii vostri, eu cu ai mei, n-are rost s-o dam cu totii in gangbang de bulangii, ca raman fetele nefutute, si vine iarna creste intretinerea. fut stiv giobs. si eu tot i7 2nd , 8gb ram , 2gb nvidia si 600gb ssd si merge struna, nu face nicio figura. poate de unde il accesez din vmware cu win xp, vpn, plm... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 13, 2015 fut stiv giobs. si eu tot i7 2nd , 8gb ram , 2gb nvidia si 600gb ssd si merge struna, nu face nicio figura. poate de unde il accesez din vmware cu win xp, vpn, plm...Dacă umblu la boxe, moare sor' mea dă nu dăm internetu' peste cap Ține-ne Duamneeeeee 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 13, 2015 Dacă umblu la boxe, moare sor' mea dă nu dăm internetu' peste cap Ține-ne Duamneeeeee si eu dau si lumina jos in raCova
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 13, 2015 Suntem imparțiali, doar ne ştii...aşa că...stai cuminte-n pulili noastre ) Vânt la pupa ................... Io-s cuminte ma , doar ma cunosti, dar cand va prind cu chilotzii in vine vi-o trag de sa va sara flocii, chiar daca aveti cururile mari si paroase. : Vant din pupa, ca vanturi la pupa au vreo 2-3 tovarasi de-ai tai, plm varsta, berea combinata cu fasola, slabirea zgarciului...etc. 1 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 13, 2015 ........................ Nu-mi iau mar stricat, baga-mi-as in el, am doua HP-uri, I7 ,cu 8G RAM si placa video de 2G, 1T HD, W7 si W8, unu pa sarma unu pe wireless. Le-am restartat, am resetat si routerul, pula. Pot sa intru doar cu HS, pe sculamentul asta de site. Voi n-ati vazut ca daca folostiti mult timp forumul(logati), incep sa vi sa futa comenzile, se deschid pagini de-a-n pulea, simplul clic devine dublu,triplu, d-aia apar citarile/qoute-urile duble, triple. Plm, e plin de aviara, boala vacii nebune si alte BST-uri p-acilea, sper ca nu ne baga boss si Ebola sau HIV in meniu. Stati linistiti, numai de voi doi n-aveam chef, ne-am iubit anul trecut destul. E loc pentru toata lumea, voi cu prostii vostri, eu cu ai mei, n-are rost s-o dam cu totii in gangbang de bulangii, ca raman fetele nefutute, si vine iarna creste intretinerea.io ii dau cu dedeteu pa placa de baza si fuge bagurili 1
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 14, 2015 Fratilor, vad ca v-ati imbolnavit toti de i7-ită acută; v-a virusat Roz? Plm, cre' ca trei sferturi din i7-urile vandute in Romania is "prezente" aici pe forum Nu de alta zic, da' ma gandesc ca stiti ca un site de genul astuia, ar trebui sa ruleze PERFECT si pe un Athlon XP din 2000 cu 512mb ddr1... nu? Serios acuma: Pot sa intru doar cu HS, pe sculamentul asta de site.Voi n-ati vazut ca daca folostiti mult timp forumul(logati), incep sa vi sa futa comenzile, se deschid pagini de-a-n pulea, simplul clic devine dublu,triplu, d-aia apar citarile/qoute-urile duble, triple.Plm, e plin de aviara, boala vacii nebune si alte BST-uri p-acilea, sper ca nu ne baga boss si Ebola sau HIV in meniu. S-a mai discutat; colegii care aveti astfel de probleme, fie pe-aici pe forum fie in general - ia rulati voi un adwcleaner si un malwarebytes (la atata amar de RAM, ar trebui sa mearga repede ) si vedeti dupa aia daca mai face figuri... Apropo, pentru cultura mea generala, ce-i aia HS? (serios intreb )
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 14, 2015 Nu editez ca se duce pwlii de suflet citatu', dar... PS: ce am scris mai sus se refera la probleme de genul pagini deschise aiurea, pop-up-uri, click-uri aiurea etc. Faza cu site-ul neaccesibil la logare, nu se pune, am inteles ca a fost "de la ei"
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 14, 2015 Nu editez ca se duce pwlii de suflet citatu', dar... PS: ce am scris mai sus se refera la probleme de genul pagini deschise aiurea, pop-up-uri, click-uri aiurea etc. Faza cu site-ul neaccesibil la logare, nu se pune, am inteles ca a fost "de la ei" pana si tu ai inceput sa ma barfesti cutro ) 1
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 14, 2015 pana si tu ai inceput sa ma barfesti cutro ) Ai cuvantul meu de onoare ca initial am vrut sa caut si postarile tale cu i7 sa le dau quote, ca sa vezi notificarea sa nu zici ca te barfesc pe la spate (totusi, din pacate lenea a invins) Still, recunosc ca ai reusit sa ma faci sa ma pufneasca rasu'... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 14, 2015 Ai cuvantul meu de onoare ca initial am vrut sa caut si postarile tale cu i7 sa le dau quote, ca sa vezi notificarea sa nu zici ca te barfesc pe la spate (totusi, din pacate lenea a invins) Still, recunosc ca ai reusit sa ma faci sa ma pufneasca rasu'... doar nu tre sa faci munca de chinez acu. in plus barfa cu Roz e sport numaru 1 si de la anu proba la bac alternativ cu cele clasice de educatie fizica 1
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 14, 2015 Fratilor, vad ca v-ati imbolnavit toti de i7-ită acută; v-a virusat Roz? Plm, cre' ca trei sferturi din i7-urile vandute in Romania is "prezente" aici pe forum Nu de alta zic, da' ma gandesc ca stiti ca un site de genul astuia, ar trebui sa ruleze PERFECT si pe un Athlon XP din 2000 cu 512mb ddr1... nu? Serios acuma: S-a mai discutat; colegii care aveti astfel de probleme, fie pe-aici pe forum fie in general - ia rulati voi un adwcleaner si un malwarebytes (la atata amar de RAM, ar trebui sa mearga repede ) si vedeti dupa aia daca mai face figuri... Apropo, pentru cultura mea generala, ce-i aia HS? (serios intreb )..................... Nu bre nea Cat, n-am zis-o ca lauda, da ma futea la icre trole sa-mi iau scula, ca-i rasnitza cica. Io mi le-am luat din Abu Dhabi, ca erau ieftine acum 2-3 ani acolo, doar vreo mie de parai . Nu mi le-am luat de fitza, mi le-am luat sa ma tina macar 4-5 ani, sa-mi tina Full HD-urile si jocurile, plus ca io stau cu cate 10-20 de pagini deschise pe 3 browsere.Hot Spot-ul, este un soft gen proxy, ce iti schimba ip-ul, il foloseam in Emirate, ca la aia 3/4 din site-urile de pe net sunt blocate de pe ip-urile lor.Bine la noi este folosit in preponderenta pentru webcamul erotic, ca s-o spionezi pe vecina, care se da drept doamna, dar ea isi baga ficusu' in pizda in free chat.Am incercat anu' trecut cu cleanere, pula, degeaba, a trebuit sa-l formatez. Apare rahatul asta de bug doar daca te loghezi pe site, daca il folosesti ca guest, nu-i nicio problema.Am stat un an departe de BTS-ul asta de site, am mai citit, dar n-am avut chef sa ma loghez, si n-am avut nicio problema. Acum dupa o luna, iar incepe s-o ia razna, in special pe click-uri si pe comenzile de copy-paste. Plm, umblu pe toate coclaurile si vagaunile netului, si doar de acilea imi iau paduchi latzi si capuse. 2 3
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 14, 2015 Hot Spot-ul, este un soft gen proxy, ce iti schimba ip-ul, il foloseam in Emirate, ca la aia 3/4 din site-urile de pe net sunt blocate de pe ip-urile lor.Bine la noi este folosit in preponderenta pentru webcamul erotic, ca s-o spionezi pe vecina, care se da drept doamna, dar ea isi baga ficusu' in pizda in free chat. Omu' cat traieste, invata! Apare rahatul asta de bug doar daca te loghezi pe site, daca il folosesti ca guest, nu-i nicio problema.Am stat un an departe de BTS-ul asta de site, am mai citit, dar n-am avut chef sa ma loghez, si n-am avut nicio problema. Acum dupa o luna, iar incepe s-o ia razna, in special pe click-uri si pe comenzile de copy-paste. Plm, umblu pe toate coclaurile si vagaunile netului, si doar de acilea imi iau paduchi latzi si capuse. Nush' ce sa zic. Acum ceva vreme (sa fie vreo 2-3 luni...?) am avut si eu niste probleme **spam editat**e, pop-up-uri ce apareau intermitent, la orice click pe pagina (nu doar pe link-uri). S-a rezolvat insa in cateva minute, cu adwcleaner + malwarebytes. Nu pot fi sigur ca de aici a venit problema, dar a fost intr-adevar ciudat, caci nu facusem nimic altceva "dubios" zilele respective, si - coincidenta! - in acelasi timp s-a mai plans lumea de aceleasi manifestari, vreo 2 sau 3 persoane. Nu mai gasesc acum threadul (sa fi fost tot aici?)... in tot cazul, Pisicuts ne asigura atunci ca site-ul e 100% "curat". E drept ca n-am mai avut probleme de genul ala inainte, si nici nu s-au mai repetat de atunci. Cum ziceam, ciudat...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum