unu_doi1990 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2015 Postat Martie 23, 2015 nici nu a fost! Am vorbit cu domnisoara si s-a decalat pentru sambata asta!!
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 23, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 23, 2015 nici nu a fost! Am vorbit cu domnisoara si s-a decalat pentru sambata asta!!Inseamna ca este serioasa maxim. Ne putea spune ea chestia asta...
cristina Reputație: 884 Postat Martie 23, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Martie 23, 2015 Da ...nu am mai ajuns...eu stau si te intreb pe tine scumpul meu , cand apare o problema mai serioasa in viata ta oare mai ai timp de forum?? nu am avut timp sa intru si problemele nu le programezi cand sa vina . Cand am sa ajung n-am sa mai scriu, sau eventual am sa scriu in aceeasi zi ca sa nu mai aveti ce comenta(unii dintre voi). Si acum mult succes la jigniri (fiti barbati , scoateti barbatia ) si jigniti-ma ca atata puteti:)))). O seara buna
Figlio Reputație: 117 Postat Martie 24, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Martie 24, 2015 Si acum mult succes la jigniri Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa ti se intample, doar ca n-am obtine nimic constructiv din asta. Iar cu atitudinea asta ne dovedesti, inca odata, nici daca te vizitam nu vom obtine ceea ce tu promiti. Acum inteleg de ce ai fost asa draguta in prima ta postare.
cristina Reputație: 884 Postat Martie 24, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Martie 24, 2015 ) daca stai si citesti toate postarile mele de aici dragul meu ai sa obervi ca nu am jignit pe nimeni ....dar in schimb voi a-ti sarit ca arsi despre asta era vorba zic inca odata citeste tot ce am scris eu pana acum si cu cat bun simt........nu-mi sta in caracter sa jignesc pe cineva ..iar daca ai simtit sa comentez la acele cuvinte ale mele inseamna ca asa a fost si ca tu ai fii unul din cei care m-au jignit la un moment dat. o zi placuta
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 24, 2015 ) daca stai si citesti toate postarile mele de aici dragul meu ai sa obervi ca nu am jignit pe nimeni ....dar in schimb voi a-ti sarit ca arsi despre asta era vorba zic inca odata citeste tot ce am scris eu pana acum si cu cat bun simt........nu-mi sta in caracter sa jignesc pe cineva ..iar daca ai simtit sa comentez la acele cuvinte ale mele inseamna ca asa a fost si ca tu ai fii unul din cei care m-au jignit la un moment dat. o zi placutaPrin atitudinea pe care o ai te jignesti singura, scumpa mea... Se pare ca ai un complex de inferioritate, vezi numai jigniri peste tot.
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 24, 2015 ) daca stai si citesti toate postarile mele de aici dragul meu ai sa obervi ca nu am jignit pe nimeni ....dar in schimb voi a-ti sarit ca arsi despre asta era vorba zic inca odata citeste tot ce am scris eu pana acum si cu cat bun simt........nu-mi sta in caracter sa jignesc pe cineva ..iar daca ai simtit sa comentez la acele cuvinte ale mele inseamna ca asa a fost si ca tu ai fii unul din cei care m-au jignit la un moment dat. o zi placuta"dar in schimb voi a-ti sarit ca arsi"...of, of, of, scumpa mea...daca tot m-ai pus sa-ti citesc postarile...greu cu limba romana...n-am cautat cu lupa, crede-ma, dar m-a zgariat pe retina, sorry.
cristina Reputație: 884 Postat Martie 24, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Martie 24, 2015 asa este am gresit ,mai cauta poate mai gasesti. Deja toata treaba devine usor penibila, stau cam mult de vorba si sincer nu are nici un rost. Va urez experiente cat mai placute.
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 24, 2015 asa este am gresit ,mai cauta poate mai gasesti. Deja toata treaba devine usor penibila, stau cam mult de vorba si sincer nu are nici un rost. Va urez experiente cat mai placute.Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, plus ca ai perfecta dreptate, devii usor penibila de-acum, chiar ca nu are niciun rost sa stai prea mult de vorba, vezi ce "accidente gramaticale" se pot intampla. Multumesc pentru urari, asemenea si tie...
Figlio Reputație: 117 Postat Martie 25, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Martie 25, 2015 asa este am gresit ,mai cauta poate mai gasesti. Deja toata treaba devine usor penibila, stau cam mult de vorba si sincer nu are nici un rost. Va urez experiente cat mai placute.Cristina nu-ti mai bate capul sa vii pana aici, te vizitam noi cand suntem in trecere prin Bucuresti.
sandu92 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Martie 25, 2015 cristina eu chiar te astept la gl
cristina Reputație: 884 Postat Martie 25, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Martie 25, 2015 lasa figlio ca am sa vin si nu-mi bat prea tare capul , nu te ingrijora am sa ajung acolo dar tu sa vii la Bucuresti ok:). Daca iti doresti sa vii aici te astept.
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 25, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 25, 2015 lasa figlio ca am sa vin si nu-mi bat prea tare capul , nu te ingrijora am sa ajung acolo dar tu sa vii la Bucuresti ok:). Daca iti doresti sa vii aici te astept.Daca nu-ti bati prea tare capul ne dam seama ce implicata vei fi...atunci de ce mai vii?
cristina Reputație: 884 Postat Martie 26, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Martie 26, 2015 prietene era vorbA de venit nu de lucrat tu nu te mai baga aiurea in seama ca nu vorbeam cu tine..... pricepi sau vrei desenat.
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 26, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 26, 2015 prietene era vorbA de venit nu de lucrat tu nu te mai baga aiurea in seama ca nu vorbeam cu tine..... pricepi sau vrei desenat.Cu siguranta nu sunt prietenul tau si nici nu-mi doresc lucrul asta. Comentez, nu ma bag in seama, este un forum, in caz ca nu ti-ai dat seama sau vrei sa-ti desenez? Daca nu-ti convine fa-ti site-ul tau personal, forum-ul este un loc public, unde fiecare poate sa comenteze ce vrea, ai priceput? Daca nu, mai citeste, pe langa lacunele la gramatica se pare ca mai ai si altele...asa e cand nu-ti place scoala.
cristina Reputație: 884 Postat Martie 26, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Martie 26, 2015 ce sa-i faci am terminat la Elena Doamna )) asa se invata scoala pe atunci am si eu o scuza... vorbeam cu figlio nu cu tine el trebuia sa raspunda nu tu:))
Figlio Reputație: 117 Postat Martie 27, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Martie 27, 2015 Cand vii Cristina ?
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 27, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 27, 2015 ce sa-i faci am terminat la Elena Doamna )) asa se invata scoala pe atunci am si eu o scuza... vorbeam cu figlio nu cu tine el trebuia sa raspunda nu tu:))Pai tocmai de aceea te-ai si atacat degeaba, pentru ca eu nu ti-am raspuns tie, doar am comentat ceea ce ai postat, atata tot.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum