Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2011 Postat Iulie 13, 2011 Despre cuib se face, in trecere, vorbire si aici: http://www.nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=3678Conform ultimului recensamant, actualmente in cuib activeaza Paula (creola, 18 ani), care a ajuns sa fie veterana. De asemenea Bianca, 33 ani, precum si Antonia, 24 ani.Poze cu zanele, in ordinea aparitiei lor in cuib, astfel: Paula (galben), Bianca (verde), Antonia.Preturile: 150 lei oral + normal, o finalizare. 200 lei acelasi meniu, cu doua finalizari pe parcursul unei ore. Tot 200 lei este meniul complet, adica incluzand si anal, dar doar o finalizare. Pentru doua finalizari care sa includa si anal se plateste 250 lei. Totul se face protejat. Nu se accepta FK (replica: “da, sigur, se poate sarut, de la gat in jos.”). Senzatia mea este ca fata de oferta standard se poate negocia, tete-a-tete, odata ce te-ai retras in spatele usii, cu dameza.Locatia: un apartament de 2 (3?) camere intr-unul din imensele blocuri turn de pe Mehedinti, in Manastur. Apartamentul este inghesuit, intunecos, slab dotat si accesorizat. Baia, la fel, ramasa in acelasi stadiu de pe vremea lu’ “nea sapca”. Nu straluceste in curatenie dar nici mizerie nu e.Am ales-o, dintre fete, pe Paula pentru ca are inclusa in oferta si incursiuni desfasurate in zona anala.Fata: asa cum rezulta si din poze, este o demna si reprezentativa, 100%, cetateanca rromales. Are vreo 160 cm inaltime si aprox. 58 kg. E bondoaca bine, fara a fi grasa, sau excesiv de grasa. Un pic de burtica este. Nu am remarcat celulita sau chestii similare. Are manichiura si pedichiura bine lucrate. Nu am remarcat tatuaje sau pierc-uri. Zic nu am remarcat, pentru ca ar fi impropriu sa formulez "nu am vazut", luand in considereare intunecimea crunta din camera. Camera luminata in verde (verde inchis). Sanii sunt medii, usor molcuti cu niste areole mari, dragute. Sfarcurile, in schimb, nu exceleaza.Cum nici ea nu exceleaza in prestatie. Oral banal. Normal la fel. Analul asisderea. Totul insotit de gemete 95 % false. Atitudine specifica rasei. Adica implicare aproape zero, insa daca se poate il fraierim pe client cu ceva gemete, comentarii aiurea, etc. Oricum, fraieru’ a platit deja. Nu pot spune ca te impinge pe usa afara, dar nici nu face nimic sa te retina cat mai mult. Mai mult si cat mai placut. Protocol zero.Concluzie: nu cred ca este cel mai nimerit loc care ar trebui inclus pe agenda. Atitudinea (cel putin a Paulei), comparand cu ceea ce inainte oferea Diana aici, dar si in termeni absoluti, lasa mult de dorit. Daca ar fi sa revin, as reveni sa o testez si pe duduca Bianca. Poate si Antonia? 1
jack007 Reputație: 2 Postat Iulie 13, 2011 Postat Iulie 13, 2011 Eu am fost la Bianca. Apartamentul este decorat foarte potrivit pentru activitatile ce se desfasoara acolo.Fetele au avut o atitudine amiabila pana am asteptat-o pe Bianca sa soseasca. M-au servit si cu apa. In camera ei m-a intampinat un decor super si o muzica placuta. Bianca este o domnisoara educata si foarte sexy, exact ca in poze. Este bronzata, are un miros placut peste tot, ochi albastri, destul de draguta la fata. Prestatia a fost foarte apropiata de cea a unei iubite adevarate. Eu prefer preludiile lungi si se pare ca si ea. Nu accepta sarutul in rest face minuni cu gura. Totul s-a facut protejat. Oralul este foarte bine facut,cu participarea mainilor si alternat cu momente de masaj, o data dezlantuita fata, e ca un animal . Are o pasarica rasa,cu miros placut,buze medii si un clitoris numai bun de supt. Sanii nu sunt mari dar pentru mine nu au asa mare importanta. Fundul ii aduce o bulina rosie din partea mea . Are un tatuaj tribal deasupra. Participarea ei este activa, nu stiu cat de mult a simulat,dar daca a facut-o,a facut-o destul de bine.Nu prea vorbeste . N-am simtit deloc ca ma grabeste, doar catre final a preluat controlul penetrarii si m-a terminat fara sa mai apuc sa incerc pozitia capra. Oricum, timpul era pe expirate. Poate data viitoare. Per ansamblu o recomand. 1
jack007 Reputație: 2 Postat Iulie 20, 2011 Postat Iulie 20, 2011 Ieri am fost la Antonia. Cum am fost singurul client intr-un interval de cateva ore totul a mers pe indelete. Intunecimea din camera este chiar crunta si nu a vrut sa faca mai multa lumina. Antonia este foarte draguta la fata, are sanii medii, frumosi, parul prins in coada. Daca ar slabi putin in jurul taliei si a fundului ar arata chiar grozav. Pasarica era rasa de ceva timp. Mirosul corpului ei este placut, la fel si gustul.Prestatia a fost asa si asa, nu prea are implicare de la sine, doar daca ii dictezi ce sa faca si uneori sa insisti. Oralul il executa destul de bine si nu a strambat din nas cand am rugat-o sa stea in genunchi, pe podea. La normal mi-a placut ca isi ridica capul sa priveasca in zona de "contact". Am incercat un misionar, apoi doggy, ea deasupra si am terminat tot cu doggy. Lucrul cel mai naspa a fost caldura din camera care m-a facut sa transpir ca un porc si la un moment dat mi-am pierdut erectia. Am insitat putin cu mana, ma stimulat si ea cu niste zgarieturi si am reusit sa-l intaresc la loc pentru a termina. Sincer isi merita banii dar tot Bianca e cea ma buna de acolo.
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2011 Postat Iulie 27, 2011 Eu am fost la Bianca ... Bianca este o domnisoara educata si foarte sexy' date=' exact ca in poze. Este bronzata, are un miros placut peste tot, ochi albastri, destul de draguta la fata. Prestatia a fost foarte apropiata de cea a unei iubite adevarate. Eu prefer preludiile lungi si se pare ca si ea. Nu accepta sarutul in rest face minuni cu gura. Totul s-a facut protejat. Oralul este foarte bine facut,cu participarea mainilor si alternat cu momente de masaj, o data dezlantuita fata, e ca un animal . Are o pasarica rasa,cu miros placut,buze medii si un clitoris numai bun de supt. Sanii nu sunt mari dar pentru mine nu au asa mare importanta. Fundul ii aduce o bulina rosie din partea mea . Are un tatuaj tribal deasupra. Participarea ei este activa, nu stiu cat de mult a simulat,dar daca a facut-o,a facut-o destul de bine.Nu prea vorbeste . N-am simtit deloc ca ma grabeste, doar catre final a preluat controlul penetrarii si m-a terminat fara sa mai apuc sa incerc pozitia capra. Oricum, timpul era pe expirate. Poate data viitoare. Per ansamblu o recomand.[/quote']Ref.: BiancaAm ajuns si eu, in fine, zilele astea, la Bianca.Ce pot spune f. f. concis: nu mi-a parut rau nici o secunda, nici o centima, nici ...Locatia: conform celor de mai sus, cu o singura remarca. In postarea mea anterioara exista un semn de intrebare legat de numarul camerelor din cuib. Ei bine, cu toata intunecimea existenta acolo (exceptand "salonul" de preambul, unde este ceva lumina), m-am edificat. Da, sunt trei camere, dispuse astfel: pe dreapta cum ai intrat este unul din "punctele de lucru" (acolo am tavalit cearceafurile impreuna cu creola Paula la anterioara vizita, si tot acolo, impreuna cu Diana, cu mai bine de 3 ~ 4 luni in urma (?), inainte ca ea sa paraseasca cuibul si sa treaca la o activitate pe cont propriu). Urmeaza apoi, tot pe dreapta "salonul". Chiar in fata, din holul de intrare, este "al doilea punct de lucru" (aici am fost acuma cu Bianca). Baia este imediat pe stanga, pe holul de intrare. Nu am localizat bucataria. Poate data viitoare (le rog, in prealabil, pe fete sa pregateasca ceva de-ale gurii? It's a joke!). Oricum, ramane senzatia neplacuta, destul de dezagreabila pentru mine, senzatie indusa de minimul aport adus de lucsii necesari unei convietuiri in conditii normale pentru un membru al speciei umane evoluate. Imi imaginez ca asa traiau cu vreo 50.000 de ani in urma aia (aia = homo sapiens) prin pesterile ce le aveau la indemana.Oricum, am remarcat buna organizare a fetelor si aplicarea intocmai a procedurilor impuse de "managerul" cuibului (de ce nu implementati ISO 9001 si sa-l afisati pe perete?), respectiv: fiecare camera are pe usa un cartonas. Pe o parte scrie mare "Liber", pe cealalta "Ocupat". Este evident ca fetele manevreaza cu multa dexteritate si abilitate profesionala respectivul cartonas in functie de situatia concreta de la momentul respectiv.Fata (doamna) Bianca: colegul Jack007 (interesant melanj intre Jack Daniels si James Bond) a descris-o cu o buna acuratete. Imi permit, totusi, sa vin si eu cu ceva detalii (nu neaparat suplimentare. Complementare, colaterale, juxtapuse, etc.).Este genul de femeie, care arata f bine la cei peste 30 de ani. Eu nu i-as acorda, dar ea s-a jurat (mentionand ca "din pacate asa este") ca ii are. As zice, complementar, dar aici e doar supozitie, ca la fel va arata si peste 10 ani, asa incat daca rezista atata in bransa, atunci, peste 10 ani, va face senzatie ca o super MILF.E genul firava, subtire (nu skinny). As zice cel mult 165 cm inaltime si undeva la vreo 48 ~ 50 kg. Nu am vazut pe corpul ei ceva urme de celulita sau vergeturi. Da, pielea in anumite zone (lateral torace, si oarecum pana la abdomen) este usor flasca. Usor flasca. Are o piele ciocolatie, foarte sexy, intens expusa radiatiilor de la solar. Are o sumedenie de tatuaje pe intreg corpul, toate foarte reusite, zic eu. Astfel ar fi: tatuaje pe ambele gambe in zona gleznelor, tatuaj in zona lombara, un alt tatuaj pe spate, in zona cervicala, in jos pe coloana, acoperit in majoritatea timpului de parul lung, brunet. Parca ar mai fi un tatuaj pe unul din antebrate. A spus ca adora acest fel de "arta" (tatuajele) si se gandeste sa continue in a-si decora propriul trup. Aviz celor dintre noi care detineti astfel de "insemne", s-ar putea sa aveti un real avantaj din start in ochii ei. E doar o supozitie a mea, ce-i drept.Are o manichiura si o pedichiura impecabila. Nu doar bine lucrata si intretinuta dar si ca si configuratie. Unghii prelungi, tari, frumos arcuite. E genul care te "inspira". Vorba unei bune cunostinte (de sex feminin, evident) care spunea ca a citit undeva ca femeile sex addicted se pot recunoaste (si) dupa forma si configuratia unghiilor. Cand am intrebat-o care ar fi acea configuratie specifica, raspunsul a fost: "asa cum am eu". Ei bine, aceeasi configuratie si aspect al unghiilor l-am descoperit si la Bianca. Sex addicted?Sanii sunt mici si usor moi la pipait, dar are niste sfarcuri delicioase, o adevarata bucurie, sfarcuri ce au o permanenta pozitie erecta.Pusilica e curata, delicata (precum ea insasi), cu labii mici (un usor minus pentru mine, eu personal preferand ceva gen "creasta de cocos"), si un clitoris proeminent, bine dezvoltat, erect si el in majoritatea timpului. E o adevarata placere sa te joci cu el. Cel putin asa a fost in cazul meu, si, dupa manifestarile ei, cred ca si ea s-a bucurat de acele momente "de joaca".Are un oval al fetei usor prelung, dar armonios. Placut. Aceasta stare de "placut" este si urmare a zambetului, uneori usor strengaresc, dar si a ochilor luminosi si zambitori si ei. Eu zic, spre deosebire de Jack007, ca ochii sunt negrii. Dar s-ar putea ca de vina sa fie si intunericul din camera. Chit ca "scanarea" riguroasa a Biancai am efectuat-o in salonul de primire, mai luminos, cum am zis, loc unde pentru cateva minutele am stat la o scurta vorba. Si ca veni vorba de "o scurta vorba", ei bine, aici Bianca nu exceleaza. E usor retinuta. Nu timida. Doar retinuta. Am remarcat, cu coada ochiului, ca si ea, in aceasta perioada a intalnirii, era preocupata cu "scanarea" celui din fata ei (impropriu spus, pentru ca, de fapt eram in dreapta ei).Pentru cei amatori de detalii legate de dentitie, trebuie mentionat ca are un canin, dreapta sus, lipsa. In rest, din cele observate de mine, dentitia nu prezinta alte defecte majore.Una peste alta, ca fizionomie, aspect al fetzei (exceptand buzele care nu sunt botoxate/siliconate in cazul ei) as asemui-o cu Zavoranca (nu sunt fan tabloide, telenovele, sau diverse cancanuri mondene, dar asta e, vrand, nevrand toti o "stim" pe Kerida autohtona). In ceea ce priveste comportamentul, atitudinea, nu exista nici cea mai mica asemanare. Cum am zis mai sus, Bianca e usor retinuta (poate la prima vizita doar), dar agreabila, placuta, chiar tonifianta as zice. Nimic burlesc, nimic ce tine de mahala. Prezenta agreabila, placuta, chiar daca usor tacuta.Sper ca nu mi-a scapat nimic din ceea ce ar putea fi descrierea Biancai.Prestatia: am considerat ca e bine sa trec peste faza cu masajul de relaxare. Accept asa ceva atunci cand am convingerea (sau doar presimtirea, uneori) ca persoana care trebuie sa il execute este intr-adevar profesionista in asa ceva. Altfel, in loc de a fi un stimulent, se poate transforma in contrariu.Am inceput asadar cu tandre si dulci imbratisari, atingeri si mangaieri reciproce. Saruturi, "imprastiate", de ambele parti, pe tot corpul. Din pacate, nu accepta FK (ei bine, pana la urma, ceva, ceva tot a fost, dar nu asa cum mi-as fi dorit, adica si usor "patimase"). "Joaca de-a iubirea" a continuat cu un scurt intermezzo efectuat de mine constand intr-un infocat cunilingus, asezonat cu periodice intromisiuni cu degetelele in pusilica ei, precum si prelungi momente in care ma ocupam de a o stimula si in zona clitorisului (permanent erect si trufas).Cu oarecari retineri, din partea ei (poate ca dorea sa nu ma intrerupa de la activitatile prestate de mine?) am trecut la un oral executat de ea. Din pacate doar protejat. Nu am insistat prea mult pentru alternativa neprotejata, simtind ca ar fi fost un demers sortit esecului. Oralul ei este aproape patimas. Se "infrupta" cu mare bucurie si placere nedisimulata din barbatia partenerului. Pacat ca se rezuma doar la acea barbatie, fara a se incumeta sa mearga cu limba si buzele mai jos, ingnorand, aproape in totalitate bilutele. Ce-i drept nici nu i-am solicitat, am lasat-o sa faca ce stie ea mai bine. De anilingus nici vorba nu poate fi. Cum, tot asa, nu intra in discutie nici un fel de penetrare nici a anusului ei.La normal, devine aproape feroce. Are o placere nebuna de a face sex. Se vede ca iubeste sa faca sex. Miscarile ei sunt de-a dreptul dementiale. Unduiri, arcuiri, aplecari, imbratisari, usoare salturi, zvacniri, nici nu pot categorisi totul. Am executat doar doua pozitii. La inceput a fost "lady on top". Super!!! Apoi, a fost o pozitie, a carei denumire nu o cunosc, dar descriptiv ar consta in pozitie culcat pe laterala, ambii, ea avand un picior usor ridicat, timp in care eu o penetram sa zic asa, relativ, pe la spate (spate/lateral). Din cate am observat, si analizand ulterior, in timpul normalului, in micile pauze cu imbratisari, cand de altfel am si schimbat pozitia, ea s-a asezat pe burta, facand lascive miscari din abdomen. Acuma realizez, ca poate, aia ar fi pozitia ei favorita. Poate, e doar o banuiala, post-factum.In mare cam asta ar fi. Ah da, ce am uitat: am platit 150 pentru o finalizare timp de o ora. Mai era varianta cu doua finalizari timp de o ora, de asemenea, pentru pretul de 200 lei. Am petrecut impreuna, frumoase momente timp de 55 minute (pe ceas) door to door. Am convingerea ca se poate negocia un pret de 100 lei pentru o jumatate de ora. Initial asta imi propusesem, dar cand am vazut-o, si i-am intuit potentialul, am renuntat la idee si am marsat pe varianta extinsa pe parcursul unei ore.Plusuri: aspect, atitudine, profesionalism in arta sexului.Minusuri: oral doar protejat, cvasi refuz al sarutului, no anal, pret relativ ridicat fata de actualul nivel de pret de pe piata.Facand suma algebrica (+/-) rezulta o valoare cert pozitiva. Pentru mine este in topul personal (top 5). 2
ram292x Reputație: 4 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 Ieri, am vizitat-o si eu pe Bianca. Am sunat pe la ora 6 jumate sa imi fac rezervare, mi-a raspuns o colega de a ei si mi-a zis ca Bianca are rezervari pana la ora 9 jumate. Locatia: Este la parterul unui bloc turn de pe Mehedintii. Un apartament modest, dar curat. Cum a zis si mocu "fiecare camera are pe usa un cartonas. Pe o parte scrie mare "Liber", pe cealalta "Ocupat" si este o camera de asteptare, unde am facut cunostinta cu mai multe fete, printre care si Paula, deci numarul lor a crescut. Bianca: o fata foarte sexy, care are un corp de "gazela" este mai frumoasa decat in poze. Cum a zis si Jack007 "Este bronzata, are un miros placut peste tot, ochi albastri, destul de draguta la fata.", cu exceptia ochilor care cred ca sunt caprui. Prestatia: Eu am ales obtiunea cu doua finalizari la 200 de ron. Am convenit ca platesc la sfarsit. Dupa ce am facut dus, am acceptat masajul, care pot spune ca este facut foarte bine, cu multa atentie si tandrete. Dupa care am trecut la un oral protejat, care este exceptional. Am incercat un 69, dar oricat m-am chinuit sa o stimulez, nu am reusit nici cum (ea mi-a zis la un moment dat ca a lucrat de la 12 dimineata, si daca pana la 9 jumate o avut rezervari, deci va recomand sa mergeti daca puteti pe la inceput:D). Am trecut la pozitia misionarului, dupa care ea mea sugerat sa trecem la lady on top, si de acolo a preluat ea controlul, cu miscari si unduieri extraordinare, astefel prima finalizare nu a incetat sa apara . Mi-a sugerat sa facem o pauza si sa stam umpic la povesti... se vedea ca nu mai prea avea chef, iar ora sa terminat atat. Pentru ca numa o finalizare s-a produs mi-a spus sa ii platesc 150, dar pentru felul in care sa comportat si pentru informatiile care mi lea dezvaluit i-am lasat 200.Ea mi-a spus ca nu lucreaza in fiecare zi si ca face foarte multe excursii, deci daca vreti sa mergeti la ea, trebuie sa intrebati la receptie cand o puteti gasi, mai ales daca numarul clientilor a crescut. Legat de fk l-a mine a acceptat si a fost extraordinar. Cum a zis si Jack007 ii plac foarte mult tatuajele si motocicletele:)) si are acel tatuaj tribal deasupra fundului. Jack ai zis ca "Nu prea vorbeste", la mine a fost foarte comunicativa, foarte deschisa, chiar a sustinut ca nu ii plac clientii care nu povestesc nimic cu ea, chiar si daca au mers de mai multe ori. Si ca de fiecare data cand incerca sa vorbesca cu careva ei ii dadeau raspunsuri gen "aha", "mda , da". Si inca ceva, mi-a zis ca a avut ghinionul sa dea peste un client frustrat, care a platit 150 de ron pentru o finalizare, si a rezistat doar 3 minute, iar ea ia sugerat sa ii faca masaj, iar el era foarte nervos si o invinovatea, cum ca ea ar fi de vina, ca el rezista si 2 ore. In concluzie, Bianca este o fata foarte sexy, comunicativa, bine educata si care nu te grabeste si face cam ce iti doresti. 1
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 Am fost si eu la Bianca. Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente. Poate si pt. faptul ca fizic, se incadreaza perfect in exigentele mele.A fost fooaarte comunicativa, prestatia foarte ok (O+N, 150 Ron).Chestia e ca mai presteaza intr-un loc (undeva prin Zorilor parca, salon relativ nou, n-am retinut numele), asadar poti avea ghinionul s-o prinzi foarte obosita s-au sa n-o prinzi la acest salon. Cand nu e, ti se spune la telefon ca are programari toata ziua...Tiganca, nu merita vizitata....nu stiu nimic despre cealalta...Ref.: Bianca Pentru mine este in topul personal (top 5).Mocule, poate ne dezvalui si noua topul tau !!! Merci fain !
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 Chestia e ca mai presteaza intr-un loc (undeva prin Zorilor parca' date=' salon relativ nou, n-am retinut numele) ... [/quote']Incearca, totusi, cu un efort de memorie, si spune ce salon nou din Zorilor? Pura curiozitate, dar nu numai. E de subinteles ca in salonul respectiv se practica servicii complexe, mai mult decat masaj, pentru ca nu mi-o pot inchipui pe Bianca in exercitiul functiunii cu mainile pline de ulei.Fa efortul, asta, te rog. ... Mocule' date=' poate ne dezvalui si noua topul tau !!! Merci fain ![/quote']Pai topul ar cuprinde, pe langa Bianca, si urmatoarele:-Gina, http://www.nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=4375-Andrea (Buze Dulci), http://www.nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=3624-Blonda Billa, http://www.nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=3442Ordinea insiruirii de mai sus este pur aleatoare.Asta, in mare, dintre cele care mai sunt active (mai mult sau mai putin sporadic), si/sau in circuitul public.Lista e mai lunga (top 5 extins), dar unele s-au retras, sau reapar meteoric, altele nu mai sunt in circuitul "open", alegang sa-si puna "lacatul" la poarta, deschizand usa doar celor trecuti pe "Special Guest List".La lista de mai sus, s-ar putea adauga si Dalia, 0751393794, care se pare ca a reintrat "in circuit" avand din nou locatie, in ultima perioada de timp prestand ca o "nomada" la locatia clientului sau la hotel, ceea ce, din punctul meu de vedere este o ultima optiune. Daca e asa cum mi-a spus pe YM (adresa noua: blondi_massage) se pare ca imparte cu o colega un apartament in Baciu, zona Hotel Panorama. Are anunt nou si in Piata AZ (online).
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 Zau ca nu-mi amintesc. Parca era si particula "red" (red line, red angels, red rose ???...habar n-am). In orice caz, mi-a spus ca locatia e mai "luxoasa" dar, cel putin teoretic, regulile casei impun finalizarea numai prin masaj... De aceea, mi-a intrat pe-o ureche si mi-a iesit pe cealalta. Iar acolo, numele ei de scena e altul.. sorry...
gino24 Reputație: 0 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 mi-am facut si eu programare vorbind chiar cu ea la telefon, si la ora fixata nu era in locatie.....nici fetele nu stiau cand vine.din punctul meu de vedere o trec la categoria neseriozitate.
Vizitator Artist Reputație: 0 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 Zau ca nu-mi amintesc. Parca era si particula "red" (red line' date=' red angels, red rose ???...habar n-am). In orice caz, mi-a spus ca locatia e mai "luxoasa" dar, cel putin teoretic, regulile casei impun finalizarea numai prin masaj... De aceea, mi-a intrat pe-o ureche si mi-a iesit pe cealalta. Iar acolo, numele ei de scena e altul.. sorry...[/quote']Redlin? Karina?http://www.redlinecluj.ro/poze_fete/karina.html
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 Ca si fizic, conformatie a corpului, tinuta, aspectul parului, aspectul mainilor (in special configuratia unghiilor si manichiura), 99,985% = DA.Ce lipseste din aceste poze de pe site-ul salonului sunt tatuajele ce le are pe fiecare picior in zona gleznelor, dar asta cred ca este "contributia" fotografului, care bun manuitor al photoshop-ului fiind, a vrut sa elimine acele elemente ce pot particulariza irevocabil persoana.
Vizitator Artist Reputație: 0 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 Tipa e aceeasi, ma refeream daca la salonul asta faceai referire cu red (care nu-i particula).
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat August 12, 2011 Postat August 12, 2011 Tipa fiind aceeasi, rezulta ca salonul e redline. Si da, dpdv lingvistic, in acest caz "red" este particula...vezi (si) DEX !
cristiborcea Reputație: 257 Postat August 13, 2011 Postat August 13, 2011 am si eu o mica intrebare ... de ce "Karina" nu apare la redline pe prima pagina, unde apar doar Maya si Vanessa?
Vizitator jhon doe Reputație: 0 Postat August 14, 2011 Postat August 14, 2011 @cristiborcea , pentru ca nu mai lucreaza acolo . Cel putin asa mi-a spus Nicole ultima data cand am fost .
paco23 Reputație: 20 Postat August 25, 2011 Postat August 25, 2011 Bianca este o profesionistă desăvârșită. Toate damezele, aproape, care prestează acest gen de muncă ar trebui să treacă pe la câteva ore de meditații pe la Bianca. Este una dintre puținele care după o vizită nu-ți pare rău după bani. Sunat la 0753149833 și îmi răspunde o voce neprietenoasă la care fără nici o concesie o cer scut pe Bianca la telefon fără nici un fel de introducere, după câteva secunde o voce plăcută se prezintă a fi Bianca, îi cer câteva detalii despre servicii și preț 150 lei oral + normal, o finalizare, iar 200 lei acelasi meniu, cu doua finalizari pe parcursul unei ore. Aleg prima variantă și stabilesc data întâlniri și ora. Mi-a spus că începe programul la ora 12 dar pentru mine vine mai devreme cu o oră, fapt ce mi-a plăcut profund.Descrierea locația și descriere Biancăi făcută de Mocu este foarte exactă fapt ce ne scutește pe noi de prezentare, mulțumesc MOCU, iar ca și completare doar atât are ochii albaștri. Am testat acest lucru după ce i-am făcut un compliment la adresa ochilor urmat imediat de palparea ochilor pentru a verifica dacă nu are lentile de contact colorate.Ajuns la destinație cu vreo 10 minute mai devreme am sunat să mă asigur că Bianca a ajuns și ea. Era acolo și m-a primit foarte prietenos având impresia că ne cunoaștem de mai demult, m-a invitat într-o cameră de primire mai luminoasă decât restul locației unde după câteva amabilități m-a întrebat dacă doresc să fac duș ante coitum, lucru care m-a surprins eu care credeam că este obligatoriu, mai ales după un drum de vreo 100 km, eu doream să fac un duș obligatoriu, făcând totodată și o invitație Biancăi de a face duș împreună, invitație refuzată pe motiv că tocmai ieșise de sub duș. Am fost invitat în prima cameră pe dreapta de la intrare care era aproape în beznă unde am rugat-o să aprindă o veioză pentru că nu vedeam mai nimic. Saltea pe jos acoperită cu un set de pat culoarea turcoaz pe care la îndepărtat scoțând la iveală un cearceaf negru curat lucru pe care l-am realizat datorită parfumului de detergent care încă persista peste care a pus un prosop mare. Prestația fetei este una de excepție care nu are cum să nu ocupe un loc de top în clasamentele personale ale fiecăruia. Sărutări pătimașe, mângâieri și mișcări lascive din partea Biancăi având impresia că acum se pregătește să scrie Limbajul Iubiri, bucurându-mă că model ales fiind eu. Având o oarecare experiență am realizat că totul este efemer și m-am decis să trăiesc momentul. Oral de vis acordând o atenție sporită și OO, nu se foloseşte de mâini nu se grăbeşte păcat că a trebuit s-o opresc din când în când pentru că eram pe punctul să mă exprim şi încă nu mă bucurasem de pussilica ei. Trecând la un lady on top în care Bianca îţi dă impresia că este nimfomană cred că iubeşte poziţia aceasta, unduiri, schimbări de ritm, îţi arată cam tot ce poate să ofere poziţia respectivă ba cred că încearcă s-o dezvolte în continuare, nu oboseşte se implică total. Schimbam poziţia doar atunci când simţem că mă apropiu de sfârşit încercâd să trag de timp şi să mai profit de aceasta. Mai un 69 mai un lady on top mai un misionar şi am petrecut întreaga oră terminând pe abdomenul ei după care am stat la o poveste preţ de câteva minute bune în care ne-am împărtaşit părerile despre actul recent încheiat.Am să o vizitez de fiecare dată fapt ce mă determină să v-o recomand tuturora cu plăcere. 1
Vizitator Artist Reputație: 0 Postat August 26, 2011 Postat August 26, 2011 Hmm... intra pe messenger, mai tarziu aflu ca vorbesc cu Paula. Da, cica ar fi toate trei la salon, pot veni la Bianca, ma asteapta. Spun ok, sa-mi dea adresa. Nu ca mai bine sa sun cand ajung. Zic ca n-am minute (chiar nu aveam), la care ma intreaba cum atunci cum o sa am s-o platesc daca n-am "5 lei de o cartela". Dupa care-mi spune ca are de lucru si nu putem discuta. (Cine vroia sa discute?) Si ca oricum n-am eu bani de ele pt. ca cei care vin la ele stiu la ce sa se astepte. N-am prea inteles argumentul, dar din moment ce este numai treaba mea cati bani am si pe ce sau cine ii cheltui.......Si uite asa s-a facut ca am ramas eu cu banii si ele asteptand clientii care stiu la ce sa se astepte.Sorry, dar am trecut de anii tineretii in care fugeam dupa un futai. Gaura exista din belsug, este si oferita din belsug si iau unde mi se ofera fara sa ma straduiesc prea mult. Cam ca si o bere. Nici pt. aia nu ma duc pina la un birt de la capatul celalalt al orasului ci o beau unde-i mai aproape. Acuma numiti-ma fara pretentii daca vreti.
Vizitator bacu Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2011 Postat Septembrie 1, 2011 Am fost si eu cu Bianca.Intr-adevar e usor firava ca fizic, micutza slabutza, dar corp ok si sfarcuri erectile.Atitudine buna, volubila, vrea sa fii comod. Nu fizte figuri, e chiar politicoasa - se vede ca are oareshce exp.Am inceput cu un preludiu mangaieri, sarutari.Apoi ea deasupra pana la finalizarea mea.Se misca bine, si asculta de partener.Am petrecut 35 min placute, pt suma putin mare de 150ron, avand in vedere ca oralul il face prot, si nu is fan asa.Recomand din cand in cand, ii dau un 7.
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2011 Postat Octombrie 18, 2011 Am sunat azi, special pentru Bianca. Din pacate, nu mai presteaza aici...si n-am reusit sa-i dau de urma !
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2011 Postat Octombrie 21, 2011 Am sunat azi' date=' special pentru Bianca. Din pacate, nu mai presteaza aici ... [/quote']La inceputul saptamanii am revizitat "salonul".Cateva noutati:-Locatia: s-au mutat in Floresti (-), pe strada Ero®ilor, unul din blocurile de pe dreapta, imediat dupa o brutarie. Amplasare la parter. Locuri de parcare (cel putin inainte de lasarea intunericului) sunt la discretie (+). Apartament de trei (?) camere. Curat, spatios, luminos (+), destul de placut amenajat. Baie mare, curata, relativ bine garnisita cu cele necesare (cel putin 4 geluri de dus erau, spre alegere, la dispozitie). Prosopul era curat, spalat, "cocolinat", calcat, asezat frumos in dulapior, de unde mi-a fost inmanat. Papuceii de baie (de fat slapi "made in China"), relativ noi, sunt de asemenea oferiti clientilor.-Damezele: creola Paula (actualmente Sarah 19), impreuna cu Antonia (actualmente Simona 23) si-au prelungit "contractul" si in noua locatie. A aparut in peisaj o faptura noua, respectiv domnita Deea 27, ale carei poze le puteti admira in fisierele atasate. Bianka, se pare, ca a renuntat sa mai "joace" la aceasta echipa.-Secretara: a aparut ca si interfata cu clientii o secretara cu o voce si o atitudine foooarte placuta si prietenoasa. De fapt, conversatia cu ea m-a determinat, finalmente, sa fac noua vizita. Din discutiile, telefonic purtate, ca un imberb si infantil pustan (nu e cazul, anyway) am tras speranta ca pot sa o "momesc", la fatza locului, sa-si abandoneze, pret de o ora, "centrala telefonica" si sa incerce asternuturile din dormitoare. Teoretic totul a decurs snur. Practic, ajuns acolo, la salon, nici macar nu era prezenta (sau, cel putin, asa sustineau fetele), chit ca mi-a promis ca ne vom admira, reciproc ochisorii, si tot impreuna ne vom putea spune ofurile legate de trecerea anilor peste trupurile noastre candva fragede, ea sustinand, telefonic, ca detesta sa-si priveasca buletinul, avand in vedere data nasterii, trecuta acolo, ce-i "raneste" retina. Deh, chestii de femei.-Prestatia: am ales sa "evoluez" alaturi de Deea. O fata (femeie) mignona in adevaratul sens al cuvantului. Maxim 150 cm inaltime, si undeva la vreo 45 ~ 48 kg in greutate. Brunetica, tunsa scurt, cu o privire de strengarita, mereu zambitoare, apetisanta. Curata si cu o piele catifelata placut mirositoare. Sanii sunt mici (intr-un sistem de apreciere absolut), dar raporati la dimensiunile ei zic ca sar usor inspre medii. Sfarcuri frumoase si "obraznic" erecte. Manichiura si pedichiura executate corect, dar fara a iesi in evidenta. Tatuata (3 "acte artistice" au locatie pe trupsorul plapand al domnisoarei) si piercing-uita (buricel).Ca si prestatie, in sine, nu exceleaza, dar nici corigenta nu e.A fost foarte mirata ca nu doresc ca si preambul un masaj de relaxare, optand pentru varianta "triviala" a imbratisarilor, mangaierilor (sarut, FK, din pacate nu accepta).Oralul (doar protejat) nu este punctul ei forte. Avand in vedere ca natura a inzestrat-o cu doua maini (dragute, ce-i drept), doreste sa le faca utile si in aceasta actiune. Nu stie ca zone erogene se afla si in imprejurimile "obiectului muncii", asa incat, nu le exploreaza.A fost surprinsa cand am luat initiativa si i-am oferit eu un sex oral (cunilingus). Surpriza care i-a trecut repede si s-a transformat in reala placere pentru ea. Recunoaste ca-i place sa fie "stimulata" sub aceasta forma.La normal, executat intr-o singura pozitie, "lady on top", are foarte bune abilitati care le fructifica din plin. Stie cand, cat, cum sa se unduiasca (dupa toate cele trei axe ale sistemului cartezian). Stie cand sa accelereze miscarile si cat sa tina acceleratia calcata. Stie sa-si domoleasca elanul si sa-l imbine cu penetrari usoare si prelung "alunecoase". Apropos de "alunecoase", umectarea ei naturala este adecvata, din punct de vedere cantitativ, dar in acelasi timp, si "savuroasa" din punct de vedere caliativ.Luand si cele bune, si cele mai putin bune, puse la un loc, prestatia ei, cum am mai zis este usor peste ceea ce inseamna zona mediana.Am platit 150 lei (o finalizare combinata) si am fost impreuna cu Deea aproximativ 40 minute.Pentru amatorii de negocieri (am vazut ca in alte topicuri clujene s-a "inflamat" usor acest subiect) am senzatia (95%?) ca se poate aranja o jumatate de ora cu 100 lei (o finalizare combinata).
sorin_2010 Reputație: 10 Postat Noiembrie 1, 2011 Postat Noiembrie 1, 2011 De curand mi-am intersectat drumurile cu dra. Deea o membra noua, dupa cum declara ea, a stabilimentului mutat in Floresti pe str. Eroilor.Locatia e ok, apartament spatios cu 2 sau 3 camere ( nu am fost atent la acest detaliu) si o baie destul de mare. Cand am fost eu, de servici era doar Deea si secretara pe care n-am vazut-o ci doar am stabilit contactul.Deea e o bruneta, de 1.50 m si 40 -45 kg, sani mici spre medii , frumosi , cica are poze pe piata online asa ca cine e curios poate sa o vada. La fatza e draguta. Am optat pentru O( doar protejat e in oferta) + N la 150 RON o finalizare, analul nu e in menu.La oral e destul de slabuta, o baga in gura doar 3-4 cm , fara atentie in zonele adiacente si dupa max 5 min. trece la normal din proprie initiativa.La normal stie sa se miste mai ales in pozitia lady on top si accepta cu usurinta orice pozitie ii propui, avantajul e ca la dimensiunile ei poate fi manevrata cu mare usurinta.Nu accepta FK, CIM, CIF, de altfel singuul loc unde poti sa-ti lasi mostenitorii e in prez.Atitudinea e ok , se implica , geme, dar senzatia de GFE a fost destul de slaba. Vrea sa multumeasca clientul si la sfarsitul primului numar mi-a spus ca daca vreau putem sa trecem si la al 2-lea nr. in limita de o ora desi initial a fost vb. de o finalizare. Fiind complet satisfacut si putin cu ochii pe ceas am ramas la intelegerea initiala.Ca si concluzie:Oral - 4;Normal - 8;Aspect fizic - 8.Eu voi mai reveni mai ales ca as vrea sa cunosc si pe colegelor de servici ale d-rei.
lickpussy Reputație: 1 Postat Noiembrie 2, 2011 Postat Noiembrie 2, 2011 Urmaresc de mult forumul asta si acum o sa scriu prima mea recenzie.Am fost si eu la domnisoarele.Erau 3 in locatie(Floresti,str eroilor) deea,silvana (parca) si mai una care nu inspira nimic si nu i-am retinut numele.Eu am aleso pe Silvana (desi am ajuns acolo sa o aleg pe deea)si proasta alegere am facut :)Am purces in camera,dezbracarea(facusem dus in prealabil),ales varianta cu 100 ron o finalizare 30-40 min totul protejat.fata arata foarte bine,dar prestatia lasa de dorit rau de tot.la masaj e varza(nu stiu de ce spun ca e salon de masaj),la oral o baga 2 cm in gura,singurul plus e la normal "lady on top" unde se misca binisor si la "doggy style"sta si nu face nimic,nu geme deloc,nu se uita la tine.Ca si concluzie:Oral - 4;Normal - 6;Aspect fizic - 8.Cand o sa mai ajung prin Cluj o sa revin sa o testez pe Deea.
ram292x Reputație: 4 Postat Noiembrie 3, 2011 Postat Noiembrie 3, 2011 Salutare, dupa cum zicea si mocu "Bianka, se pare, ca a renuntat sa mai "joace" la aceasta echipa." , dar dintre cei care sa zic au reusit sa obtina numarul ei personal exista careva pe aici pe forum? As vrea sa ma reintalnesc cu ea, dar cum nu mai presteaza la salon poate ca nu sa retras de tot din meserie , iar secretara de la salon nu mi-a putut oferi numarul ei. Multumesc anticipativ!
Tinel 22 Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2011 Postat Noiembrie 12, 2011 Salut! In principiu sunt nou pe acest forum, si in sfarsit, dupa o perioada relativ lunga de abstinenta vin cu detalii despre domnisoara cu care am prestat zilele trecute in acest ,,salon,,. Fata in cauza este brunetica Deea, don'soara este noua in acest cuib nefiind prezenta in vremea in care slonul functiona in cartierul manastur pe strada mehedinti. Eu le-am mai vizitat pe fete de multe ori inainte de venirea Deei, dar tre' sa recunosc ca nu am mai dat pe acolo de la sosirea fetii. Am fost putin surprins ( placut ce-i drept) cand in urma cu 3 zile la contactul telefonic mi s-a comunicat noua oferta, citez: O+N la 150 de lei, timp de 1 ora, cate finalizari doresti sau poti avea http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png Auzind acestea, ,,mi-am imbracat armura, pregatit palosul, am urcat pe cal si am gonit pana acolo intr-o suflare''. Ajuns, am constatat ca era fata cu care ulterior am prestat si Simona ( ex: Antonia, conform ordinii de fapt al stabilimentului din manastur), Sarah( ex Paula) am inteles ca nu se mai joaca cu aceasta gasca, nu cunosc motivele, nu era relevant, oricum nu-mi placea de ea, pentru ca de fiecare data cand mergeam imi dadea impresia ca e absenta, chiar daca volumul ei material inlocuia o suficienta cantitate de oxigen din din locatie. Ok, toate bune si frumoase, salonul e destul de spatios, aerisit, frumos mirositor, cu diferite arome, am ales fata pentru care am ,,strabatut potecile'', nu am stat foarte mult la discutii ( eram nerabdator), decartat inainte ca de obicei 150 lei net. Baia, la fel, frumoasa, nu luxurianta insa spatioasa suficient cat sa nu trantesti mopul cand te intinzi dupa prosop. Descrierea damezei: bruneta, cu parul tuns bob ( asa mi s-a spus cand am intrebat cum se numeste aceasta coafura, fata fiind proaspat sosita de la un salon de aranjat si vopsit parul), ochii de un albastru inchis, nu ca acela spalacit, lipsit de viata, relativ draguta din pdv estetic, nu prezinta nici o malformatie la nivelul fetei, sau al danturii, din contra pot spune ca este placuta la vedere, avand unele caracteristici fine, cum imi place mie sa le numesc, iar din cate am incercat sa obs, nu are molari, premolari, dinti sau masele lipsa. Inalta cam de 1, 55 m, aprox 48-50 kg forta d lovire in neclintitul instrument de lucru http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png Are cateva tatuaje, nu le-am numarat dar stiu ca sunt mai multe de 1 bucata, printre care unul si in zona lombara ( tribal), nu prezinta burta, manere la solduri, coji de portocala la nivelul tegumentului sau alte chestii pe baza de lipide, sanii inspre medii intr-o analiza direct proportionala cu dimensiunile ei anatomice, fundul frumos, bombat, fara puncte, cosuri,furunculi, psoriazis, sau alte boli dermabacteriologice. Prestatia: O, doar protejat, insa a inceput cu un preludiu fara alte echipamente de protectie, dar actul in sine este executat cu grija din pdv medical si contraceptiv, citez: atat pentru sanatatea ta cat si a mea, eu am inteles ca isi face griji pt sanatatea ei, dar a mea???? no ( ardeleneste) ! La oral, incearca pe cat poate sa te satisfaca, insa nu face deepthroat, o parte din instrumentul de munca ramane in contact cu aerul, insa are grija sa nu-ti inghete si il tine cu mana, rotindu-l usor la 30 de grade atat intr-o directie, cat si in cealalta. OK-ish!!! zic eu! Prima finalizare, am lasat-o sa ,, curga,, intr-un timp de 20 de min, constand doar in oralul executat, binisor. Pauza de tigara, 5 min , pt mine, Deea nu fumeaza deloc. Reinceput normalul, cu cu un masaj de preludiu de inca 5 minute, moment in care ,, aia mica ,, http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png) a inceput marea dezlantuire, si sarea, si se arunca si se lovea, cum am amintit mai sus cu toata greutatea forta in sarmanul Vasilica, care nu mai nu stia ce se intampla, asta la pozitia lady on top. Apoi a urmat o serie de repozitionari din partea mea, iar din partea ei ff multa obedienta, in sensul ca nu a obiectii in ce priveste nici o metoda de lucru. Ff OK! Toata tarasenia partii a doua a durat aprox 30 de minute. Din punctul asta de vedere mie imi convine constututia ei, pentru ca nu intampini dificultati atunci cand vrei sa-i ridici un picior, s-o asezi, s-o pui , s-o tragi sau s-o impingi ....ai in mana un aluat careia ii conferi cu mainile forma care o doresti. Fata este curata, ingrijita, epilata, frumos mirositoare, mi-a spus ca se parfumeaza tipic cu PLAYBOY, si boy-ul a dat play http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png Cu multa sinceritate, recomand, cel putin odata, este o experienta placuta, cum se zice pe strada ,, de banii eia''. Locatia este in Floresti pe strada Eroilor, imediat dupa o brutarie ( ca sa aveti un punct de reper). Am inteles ca Deea lucreaza pana la ultima programare din noapte, deci daca ii dam de lucru,o vor gasi si altii. Numarul de telefon este acesta 0754819502, se gaseste si in piata az online, are anunt, iar pozele, ca sa se verifice veridicitatea spuselor mele se pot vizualiza acolo. Sau pot incerca sa pun eu vre-o 2, primite pe mess, in urma conversatiei cu Simona! Am spus, am zis ! Bafta!
cristiborcea Reputație: 257 Postat Noiembrie 17, 2011 Postat Noiembrie 17, 2011 Desi aveam despre acest sezon o imagine proasta, datorita unul mesaj postat pe un forum(nu stiu daca pe asta, sau pe celalalt), de un confrate clujean, care zicea ca la salonul aceasta a fost tras in piept de "tigancusa" Paula, ceva la timp, ca dintr-o ora s-au facut 15 minute, restul fiind tradus in "10 minute dusul inainte", "10 dusul intre", "10 potentialul dus post", "10 minute" tigara, l-am sarit din ofera de-a lungul vremurilor ... lucrurile nu stau tocmai asa.Aseara, de curiozitatea dau un telefon, aflu oferta standard de 150 RON/ora (nu mai tin minte daca era si varianta "la un numar"). Afla ca in prezent au salonul in Floresti, si ca sunt la post Antonia (sau Simona23), si Deea27. Ii propun varianta unei ore, dar cu 2, respectiv eu si un amic, cate 1 numar de caciula, in maxim 30 de minute de caciula. Nu a zis nu... semn ca e ceva "lipsa de clienti". Ce n-am intrebat la telefon ... FK si Oral nepro.Inca de la telefon mi-am dat seama ca va fi o atitudine OK. Inainte sa sun la ele, sunasem la o alta tipa si mi-a zis "suna-ma peste 20 de minute", asa direct. Tipa foarte amabila la telefon. I-am zis ca pornim sa Floresti, ne-a zis sa nu ne (foarte) grabim, ca colega are client. La telefon, foarte volubila si glumeata. Fiindca nu stiu Florestiul, am stat vreo 15 minute in telefon, si si-a luat in serios rolul de GPS. Citez din ea ("in sensul giratoriu foloseste a III-a iesire, exact cum zice si GPS-ul". Apoi ii zic "uite aici toata lumea vireaza la stanga". Ea imi zice "nu , nu , nu , nu toata lumea vine la mine; tu mergi inainte"...La fata locului , ma infatisez impreuna cu tovarasu. O scurta discutie organizatorica, in care le propunem la fete, fiecare cu cate una, cate o ora (mai multe numere) , la 100 lei/fata. Nu au zis pas, chiar ar fi fost de acord, insa problema era ca Deea avea programat un client undeva in 20-30 de minute, si ea a zis pas. Asa ca am ramas noi 2 , cate un nr. cu Simona. Urmatoarea mica problema: spatiul. Au 2 camere, un mic hol si bucatarie. Unul dintre noi (care nu presta) urma sa astepte ... undeva. In hol nu se putea ca venea clientul. In buatarie nu, ca acolo e secretara si/sau bodyguardu. Asa ca singura solutie, era ca cel care asteapta ... afara in masina. Nu au fost probleme.Am intrat cu donsoara. Echipata corespunzator (sexy) inca de cand am intrat acolo, foarte draguta. Intra in camera. Patul OK. Faza un pic proasta e ca nu foloseste ceaceaf, ci un prosop. Pe care il schimba intre clienti. Incepe cu un masaj , parerea mea ca fiind bun. Fiindca eram putin contra timp, aflu ii sugerez sa treaca la oral (dupa 3-4 min de masaj), a urmat un oral de circa 3-4 minute, in care am rugat-o sa accepte 69, si a refuzat implicarea mea. A urmat apoi un normal, de mare clasa. Adica din punctul meu de vedere cel mai bun normal cu o DDC de care am avut parte in Cj. Peste Andreea Blonda cu Buze dulci. Asta e deja chestie de gust, de preferinte, de chimia care se declanseaza la fata locului. Corp super, sani mari si naturali, moi. Fara celulita. Miros placut. Totul ca la carte. Daca in privinta 69-lelui am n-am reusit, in schimb am obtinut FK, .... nelimitat si pasional. Parca de asta a fost si mai placut, ca s-a jucat un pic un mine, in privinta asta ... e senzatia aia cand obtii ceva . La final am mai sezut la o discutie de maxim 5 minute.Ca si concluzii:NOTE:oral : 7 (-2p, pentru doar protejat, -1p pentru ca si protejat putea mai mult ... fara DT, lins oo, etc)normal: 9,5 (ca sa nu si-o ia in cap)corp: 9 (nu e chiar Miss Cluj, dar e foarte draguta)atitudine: 10Media: 8,87.Cea mai buna experienta din Cluj din punctul meu de vedere. Si fara sa invoc raportul calitate/pret. Daca adaugam si factorul calitatea pret (vorbim despre varianta clasica 150/h), aceasta este exceptional. Oricum cel mai mult castiga la atitudine. Se comporta foarte frumos, inclusiv in spatele usilor inchise (nu doar la telefon si la receptie), ai ce vorbi cu ea, si-a insusit foate bine principiile marketingului.Pentru cei curiosi de alte aspecte:- tipa cealalta , Deea27, era la fata locului, cam tacuta fata de asta mic, careia nu i se mai oprea gura - mie sincer nu mi-a placut, dar e absolut chestiune de gusturi- cica sunt independente, au receptionera si un badiguard extern pe care il apeleaza cand vor cu butonul de panicaCu siguranta mai revin ... si inca singur.Propun schimbarea acestui topic fie:- 2 topicuri distincte :Simona23, si Deea 27, si mutarea acolo a posturilor relevante- schimbarea numelui ...din Manastur in Floresti,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum