Sari la conținut

Mihaela - 0741578916 (Gruia)

Vizitator mocu

Postări Recomandate

Vizitator mocu
Reputație: 0

Are anunt in Piata AZ (online), care suna asa:daca vrei sa ai in patul tau o bucuresteanca de 22 de ani 1.70 50 kg suna maJudet: Cluj Oras: Cluj-Napoca Email: [email protected] Telefon: 0741578916 Vizualizat: 415 Data: 25-06-2011, 20:50 Telefonic, o voce cvasi plictisita, imi comunica urmatoarele: oral neprotejat (spus din start de catre ea, fara a o intreba eu, in mod specific) plus normal, la o finalizare e 100 lei, la ora e 150. Intrebata fiind, a spus ca accepta sarut. A spus ca face si anal, dar pentru o extra suma ce urmeaza sa o discutam acolo. A reconfirmat telefonic datele antropometrice, adica 170 cu 50. A mai adaugat si “cu forme”. Ca si locatie, ar fi in Gruia pe Migdalului.Episodul unu: s-a petrecut cu mai bine de o saptamana in urma cand am stabilit telefonic intalnirea, urmand sa o resun cu o jumatate ora inainte de ora fixata, pentru reconfirmare. O sun, raspunde (relativ greu) si-mi da adresa exacta, urmand sa-mi comunice apartamentul cand am ajuns la fata locului. Ajung la blocul cu pricina, sun, si iar suuun, si mai suuuuun, si iarasi … In fine, pana la urma am plecat. Atata doar si ar putea intra la tzepe.Episodul doi: s-a petrecut ceva mai recent.De data asta am reusit sa-i trec pragul.Locatia: bloc, fost camin muncitoresc, in Gruia pe Migdalului. Singurul din zona care nu a suferit nici cea mai marunta modificare (in bine, ba poate chiar din contra). Atmosfera sordida. Garsoniera fetei, e mica, minim aranjata. Nu m-a dat “peste cap” nici curatenia nici mizeria de acolo. Cate ceva din fiecare e prezent in incapere. Plus un pic de dezordine. Baia mica, murdarica, fara geluri, doar sapun. Prosopul Not OK.Fata: nici vorba de 170 cu 50. 160, cel mult 163, cu aproape 50. Forme, hmmm. Ce sa zic? Sanii par frumusei, destul de fermi, medii inspre marisori, in special raportat la dimensiunile fetei. Fundicul, da, sexy si incitant. Deci si aici ceva ce aduce a semi teapa. Plus de asta, fata e usor uratica, avand o configuratie deloc reusita, chiar urata a maxilarului, ceva ca botul de cal. In special cand articula cuvinte aveam impresia ca ma uit la desene animate.Chestia cu sarutul. Pai ca ea nu, ca nu se saruta cu clientii. Ca poate am vorbit cu altcineva la telefon. Alte, si alte explicatii stupide ce-mi creaza repulsie. Culmea, ca ulterior, in timpul actiunii, in momentele cand atmosfera era oarecum incinsa, se saruta de zor. Deci, iarasi semi-tzeapa.Actiunea: te intreaba cat de lung vrei sa fie oralul. Cu asta incepe ea recitalul. Iarasi am simtit navala sangelui in alte zone decat cele ce erau recomandate pentru acele momente. I-am raspuns sa-si vada ea temeinic de ce are de facut acolo, si amandoi, vom simti (de preferat impreuna) cand e cazul sa trecem la alte etape ale intalnirii. Oralul nu are nimic spectaculos. Nici de corigenta nu e. Un pic peste corigenta. De data asta nu am incercat 69. La normal, prima data ea deasupra pot zice ca se misca bine. Unduiri dupa doua axe, ruperi de ritm, alternari in ceea ce priveste ritmul si amplitudinea miscarilor. Se parea ca-i face si ei placere, luand in considerare fondul sonor precum si umectarea naturala abundenta. Ulterior, ea a cerut schimbarea pozitiei. I-am propus capra, si bucuroasa a acceptat. In acele momente, fiind in “tranzitia” spre o noua pozitie, am simtit un miros ce nu putea avea decat o singura sursa. Pusilica ei. Pe moment am ignorat si am trecut iarasi “la treaba”. Si in pozitia asta se misca OK, avand si un atuu suplimentar, privelistea fundicului’ sexos. In timp ce atacam vartos pusilica, avand in vedere cele spuse de ea la telefon, referitor la anal, am incercat penetrarea cu degetul, in ideea de a pregati zona pentru o eventuala interventie cu “trupe serioase” acolo. Ei bine a sarit ca arsa. Parca i-as fi turnat gaz pe foc. Efectiv s-a smuls din madularul meu. In momentul asta mirosul a revenit puternic si infam. I-am spus ca atitudinea ei ma oripileaza si mirosul ma scarbeste, asa incat prefer sa plec. Nu i-am cerut recompensa financiara, returnarea unei parti din suma achitata. Care suma achitata, la inceput, conform solicitarii ei (stia ea ce urmeaza?) a fost 100 lei.Din punctual meu de vedere, cel putin 3 x semi-tzeapa => 1,5 tzeapa completa. Right?

Link spre comentariu
Vizitator mocu
... Era blonda fata? ...
Cu scuzele de rigoare ca am uitat sa mentionez in recenzia initiala, vin acu' si completez: da, un fel de blond. Blond murdariu, ceva intre saten si blond.
Link spre comentariu

Salut tuturora.Mihaela - 0741578916 (Grigorescu)Zilele trecute am fost şi eu în vizită la Mihaela. Sun îmi răspunde aceiaşi voce cvasi plictisita, (vezi MOCU mai sus) îi cer să-mi de-a câteva detalii despre felul serviciilor pe care le prestează şi mă loveşte direct cu sex oral neprotejat, iar normal protejat pentru frumoasa sumă de 150 ora. Stabilim întâlnirea şi îmi spune că stă în Grigorescu lângă Hotel Premier şi când ajung la hotel să o sun din nou. Cum ştiam din alte review-uri că stă în Gruia m-am gândit că ce ţeapă în trage şi mă trimite la plimbare într-un mod elegant, iar când o să sun din nou îmi dă ignor. Ajuns la Premier sun şi surpriză îmi răspunde şi mă îndrumă telefonic până la uşa ei. Locaţia este una rodul muncii unor constructori care în perioada de glorie a anilor 2006-2008 au făcut şi din depozite şi magazii locuinţe. Locaţia îţi dă impresia la prima vedere că ar fi ceva gen birouri ale curăţătoriei de care este lipită construcţia respectivă şi nu garsoniere de locuit. Garsoniera în care stă nu străluceşte de curăţenie ca dovadă că treburile gospodăreşti nu fac parte din programul damezei dar este OK. Baia este minusculă dar duşul este ceva mai generos în dimensiuni, gel de duş era bineînţeles pentru femei prosop curat deci din nou OK. Fata este exact cum a descriso MOCU.Prestaţia fost din start mai mult decât mă aşteptam şi anume, m-a întrebat dacă nu vreau să facem duş împreumă, răspuns afirmativ din partea meu loc în care s-a consumat şi preludiul, săruturi şi îmbrăţişări cu duşul în mână reducându-mi posibilitatea de a explora întregul corp cu ambele mâini. Oralul bine făcut şi cu ajutorul mâini dar bun, iar normalul unul de excepţie pe care l-am apreciat împreună cu dameza, deci o notă mare şi aici peste 8 făcând o medie între oral şi normal poziţiile alternând în funcţie de moment. Finalizarea s-a realizat pe abdomenul ei lucru dorit de comun acord. Ca şi o concluzie am remarcat că demulte ori contează şi starea de spirit a damezei şi ora de vizită. Dacă te duci după ora 6 sau 7 seara s-ar putea s-o găseşti după vreo 4 -5 prestaţii în care a supt p--- vreo câteva zeci de minute bune de are şi limba amorţită iar normalul să se execute doar cu ajutorul lubrefianţilor sau ai salivei, umectarea dispărând total asta ca o părere pur personală la adresa celor care nu au fost mulţumiţi de vreo prestaţie şi am avut vaga impresie că au aruncat bani pe fereastră. De aici au şi apărut părerile pro şi contra şi departe gândul de mine să-i fac vreo reclamă pozitivă vreo unei dameze dacă nu merita sau să denigrez pe altă.Eu personal cred că bucureşteanca odată cu schimbarea locaţiei şi-a schimbat şi atitudinea realizând că cu fiţe şi ifose nu atragi clienţi şi dacă nu ai clienţi mori de foame. Eu o recomand tuturora pentru că raportul dintre preţ şi calitatea serviciului pe care-l prestează este unul rezonabil înspre bun.

http://s4.postimage.org/2os2phjqc/mihalelacris21.jpghttp://s1.postimage.org/2215npzno/mihaelacris21.jpgPoze cu Mihaela am uitat să le postez în review.
http://s4.postimage.org/2os2phjqc/mihalelacris21.jpghttp://s1.postimage.org/2215npzno/mihaelacris21.jpgPoze cu Mihaela am uitat să le postez în review.
Link spre comentariu
Vizitator mocu
... Ca şi o concluzie am remarcat că demulte ori contează şi starea de spirit a damezei şi ora de vizită. Dacă te duci după ora 6 sau 7 seara s-ar putea s-o găseşti după vreo 4 -5 prestaţii în care a supt p--- vreo câteva zeci de minute bune de are şi limba amorţită iar normalul să se execute doar cu ajutorul lubrefianţilor sau ai salivei' date=' umectarea dispărând total asta ca o părere pur personală ...Eu personal cred că bucureşteanca odată cu schimbarea locaţiei şi-a schimbat şi atitudinea realizând că cu fiţe şi ifose nu atragi clienţi şi dacă nu ai clienţi mori de foame ... [/quote']@Paco23, as incepe cu sfarsitul.Da, asta ar putea fi o explicatie, o schimbare de atitudine. Daca e asa, e foarte bine.Eu am declarat-o tzeapa, din punctul meu de vedere, pentru oferta mincinoasa facuta la telefon, unde mi-a spus ca accepta sarut si ca face si anal. Ce-i drept, asta cu analul, spusa cu juma' de gura, cu oarece retineri, dar spusa de ea.De asta am inclus-o in carnetelul propriu la tzepe.In ceea ce priveste prestatia strict sexuala, asa cum am zis si in postul meu, la normal tipa e meseriasa, bine peste medie, are o abundenta umectare naturala, stie sa alterneze ritmuri, sa se unduiasca. Se vede ca ii place sa faca sex.Aha, sa nu uit. Am mai incadrat-o la tzepe si pentru mirosul ce-l emana pasarica ei, ce-i drept dupa ce era bine incalzita si intens utilizata pe parcursul partidei avute.Si acuma revenind la inceputul spuselor tale (adica la ceea ce am selectat eu din al tau review), nu pot fi de acord cu tine sub nici o forma.Da, accept ca poate sa aiba momente mai putin faste. Sa fie indispusa, sa fie obosita, sa "o jeneze papucii", etc. E normal, pentru ca si ea e om. Asa deci, asa ceva inteleg.Dar ..., in astfel de momente ar trebui sa inchida "magazinul" si sa-si vada de ale ei. Si-l "redeschide" cand e apta total de munca. Eu ca si un client onest, corect, fair-play, nu am nici o vina pentru indispozitiile ei de moment, si drept urmare nu vad de ce ar trebui sa i le accept.Facand o paralela, deloc deplasata, ca si orice angajat care atunci cand nu e apt de lucru isi ia o zi libera (sau concediu medical?) si revine la job in plenitudinea fortelor, ca sa poata da maxim de randament, asa ar trebui sa procedeze si damezele noastre.Gresesc? Eu cred ca nu.
Link spre comentariu

Salut tuturora.Mihaela - 0741578916 (Grigorescu)Zilele trecute am fost şi eu în vizită la Mihaela. Sun îmi răspunde aceiaşi voce cvasi plictisita, (vezi MOCU mai sus) îi cer să-mi de-a câteva detalii despre felul serviciilor pe care le prestează şi mă loveşte direct cu sex oral neprotejat, iar normal protejat pentru frumoasa sumă de 150 ora. Stabilim întâlnirea şi îmi spune că stă în Grigorescu lângă Hotel Premier şi când ajung la hotel să o sun din nou. Cum ştiam din alte review-uri că stă în Gruia m-am gândit că ce ţeapă îmi trage şi mă trimite la plimbare într-un mod elegant, iar când o să sun din nou îmi dă ignor. Ajuns la Premier sun şi surpriză îmi răspunde şi mă îndrumă telefonic până la uşa ei. Locaţia este una rodul muncii unor constructori care în perioada de glorie a anilor 2006-2008 au făcut şi din depozite şi magazii locuinţe. Locaţia îţi dă impresia la prima vedere că ar fi ceva gen birouri ale curăţătoriei de care este lipită construcţia respectivă şi nu garsoniere de locuit. Garsoniera în care stă nu străluceşte de curăţenie ca dovadă că treburile gospodăreşti nu fac parte din programul damezei dar este OK. Baia este minusculă dar duşul este ceva mai generos în dimensiuni, gel de duş era bineînţeles pentru femei prosop curat deci din nou OK. Fata este exact cum este descrisă de MOCU mai sus.Prestaţia a fost din start mai mult decât mă aşteptam şi anume, m-a întrebat dacă nu vreau să facem duş împreumă, răspuns afirmativ din partea mea, loc în care s-a consumat şi preludiul, săruturi şi îmbrăţişări cu duşul în mână reducându-mi posibilitatea de a explora întregul corp cu ambele mâini. Oralul bine făcut şi cu ajutorul mâini dar bun, iar normalul unul de excepţie pe care l-am apreciat împreună cu dameza, deci o notă mare şi aici peste 8 făcând o medie între oral şi normal poziţiile alternând în funcţie de moment. Finalizarea s-a realizat pe abdomenul ei lucru dorit de comun acord. Dameza nu s-a grăbit şi s-a implicat mai mult decât am crezut chiar întrebându-mă ce poziţii prefer şi ritmul care îmi place, depăşind ora cu mult şi am mai stat şi la o ţigară şi un pahar de apă după. Ca şi o concluzie am remarcat că demulte ori contează şi starea de spirit a damezei şi ora de vizită. Dacă te duci după ora 6 sau 7 seara s-ar putea s-o găseşti după vreo 4 -5 prestaţii în care a supt p--- vreo câteva zeci de minute bune de are şi limba amorţită iar normalul să se execute doar cu ajutorul lubrefianţilor sau ai salivei, umectarea dispărând total fiind foarte obosită şi plictisită, iar implicarea ei să fie nulă, asta ca o părere pur personală la adresa celor care nu au fost mulţumiţi de vreo prestaţie şi au avut vaga impresie că au aruncat bani pe fereastră. De aici au şi apărut părerile pro şi contra şi departe gândul de mine să-i fac vreo reclamă pozitivă vreo unei dameze dacă nu merita sau să denigrez pe altă.Eu personal cred că bucureşteanca odată cu schimbarea locaţiei şi-a schimbat şi atitudinea realizând că cu fiţe şi ifose nu atragi clienţi şi dacă nu ai clienţi mori de foame. Eu o recomand tuturora pentru că raportul dintre preţ şi calitatea serviciului pe care-l prestează este unul rezonabil înspre bun. http://s4.postimage.org/gv7tkput4/mihalelacris21.jpghttp://s1.postimage.org/g8gwiyaqg/mihaelacris21.jpgPoze cu Mihaela.

Pentru Mocu.Ideea era generală pentru damezele care își fac programările de dimineață sau sunt din zile anterioare, iar seara dacă sunt obosite și ai programare ce să facă ? să nu-ți mai răspundă. Ideal ar fi să contramandeze întâlnirea sau să nu o accepte care sunt făcute ad-hoc. Este părerea mea și nu trebuie să mi-o împărtășiți.
Link spre comentariu
Vizitator mocu

Pozele ceva mai mari.Confirm autenticitatea lor. Personajul din poze l-am regasit intocmai la fatza locului. Si vice-versa. Poate doar culoarea parului era alta. Un pic mai blondiriu (blondiriu inspre saten).

post-10929-133409718853_thumb.jpg

post-10929-133409718855_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator Artist

Deci pina la urma cat a-ti platit? Ca citesc aici 100, ea cerea intr-un timp 150 dupa care a urcat la 200 pt. ca apoi sa reconfirme pe un alt forum unde posteaza de zor suma de 150 pt. O+N. 100 as risca sa arunc pe geam numai sa pot spune ca am fututo si pe asta. Ca mie de cand a aparut imi putea a teapa iar dupa ce am vazut poze cu ea am renuntat total. Dar asa ca sa mai pot face o linie ar merge la pret mic.

Apropo, tot acolo a confirmat ca s-a mutat.Hmm... nu se pot edita postingurile proprii?
Link spre comentariu

Ca si debut editorialistic pe acest forum am ales sa postez la d-ra Mihaela deoarece am vizitat-o relativ recent si amintirile sunt inca fresh.Locatia la care am vizitat-o a fost cea din Grigo de langa Premier care e asa cum a fost descrisa mai sus de Paco.Din punctul meu de vedere aspectul fizic al d-rei e ok, corp fain, sani peste medie, fund sexy fatza e acceptabile, dar aici subiectivismul e f. mare.Vreau sa mentionez de la inceput ca toate aprecierile pe care le fac se raporteaza la pretul pe care-l platim pentru serviciile damezei.De fiecare data am optat pt. O(nepro) + N o singura finalizare la 150 de RON, fara negociere. Din punctul meu de vedere si raportat pa piata din CJ mi se pare un pret corect.Prestatia: am inceput cu dusul impreuna care e un fel de preludiu dupa care am trecut in camera la felul principal. La oral nu exceleaza, e corect executat si a 2-a oara am observat ca se cam grabeste sa-ti puna caciulita. De aici trag concluzia ca nu-i prea place sa presteze oral, o face doar pentru ca e trecut in menu.La normal a fost ok , odata am terminat in prez. si odata pe burtica ei.Overall mi se pare un pic cam grabita si nu prea creeaza atmosfera necesara tratand intalnirea cu ea un pic mecanic si superficial, tipic fetelor din sud. Se pare ca originile initiale inca au o influenta majora in comportamentul fetei.Pentru pretul cerut se pare ca e o alegere ok atunci cand ai nevoie de o descarcare rapida in conditii decente.Spor la futing tuturor !

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...