farurituning Reputație: 50 Postat Martie 18, 2015 Postat Martie 18, 2015 Am găsit anuntul pe anuntul de iasi , am luat legătura prin Yahoo , am vb cu cineva care s a recomandat Ana Am stabilit o întâlnire pentru 20 minute , doar sex oral ne protejat la 100 lei , ar fi fost posibil la 150 lei sex total, locația capăt cug Mi a spus ca e disponibilă , asa ca am plecat . Ajuns la capăt cug , am sunat , mi a spus ca trebuie sa ajung la hotel capitol , ajuns acolo m a îndrumat undeva la dreapta , apoi tot înainte pana se termina asfaltul ) am ajuns in cele din urma , undeva la o casa , am fost primit înăuntru si de aici au inceput surprizele neplăcute , daca trecem peste locația din capăt cug la capătul lumii Domnișoara nu este cea din poza , singura asemănare este ca e blonda , in rest scândura . Ajuns pana aici zic sa încerc , ii dau cei 100 lei vorbiți la telefon si plec sa ma igienizez . Vorbisem sa poarte tocuri , și in drum spre baie ii aduc aminte si îmi spune ca orice fantezie costa extra .... Ma întorc , ma pun in pat , scoate un prezervativ . Ii aduc aminte de ce am vorbit si spune ca nu își amintește ca a vorbit cu foarte multa lume .. Dar la 100 lei nu se poate asa ceva )). De aici mi a pierit tot cheful, ma ridic si încep sa ma îmbrac si ii cer banii înapoi , ea baiguia ca macar 50 ar trebui sa oprească pentru deranj , eu i am spus ca probabil ma costa tot cam atât motorina pana la capătul lumii si înapoi . Nu a mai spus nimic , a scos banii si am plecat. In concluzie , mizează probabil ca oricine bate atâta drum va accepta orice din partea ei/lor Nu recomand pentru nimic in lume 3
relaxed Reputație: 5230 Postat Martie 18, 2015 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Martie 18, 2015 r 7
penisss Reputație: 310 Postat Martie 18, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 18, 2015 E o javra ordinara cu un tigan borat care se crede gigolo. Am vb si eu intr-o seara pe mess cu el si ii tot ziceam ca am o fantezie sa ii fut pe amandoi in cur. Facem misto de el sa vad daca pune botul la vrajeala. Daca te duci cu bani multi la tine e nasol....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum