Sari la conținut

Mary 0763838565/0723869361

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna!Noile jucarii sunt tocmai bune pentru a le folosi pentru squirt,dubla penetrare  sau pentru diverse roluri.Spune mi ce ti trece prin minte si incercam.Normal si anal(protejat) intotdeauna cu tine sau amicul tau(daca ma cunosti) ,cu finalizare orala si faciala.Eu ador dusul impreuna ,sper ca esti deacord cu mine.

Sunt singura in Amzei.Programul meu e asa:de luni pana vineri(fara sambata si duminica),intre orele 9-18,30 ultima intalnire.Ca punct de reper Mega Image,farmacia,BCR,BRD.Ora150 ron ,100 fin.Pup!

post-116591-0-87937300-1426754082_thumb.jpg

post-116591-0-58616300-1426754092_thumb.jpg

post-116591-0-05237300-1426754104_thumb.jpg

post-116591-0-33992700-1426754119_thumb.jpg

post-116591-0-53670400-1426754147_thumb.jpg

post-116591-0-88957700-1426756749_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Buna! Fiind din provincie si sub incertitudinea de a ajunge asa curand in capitala te rog pana atunci sa-mi satisfaci si mie curiozitatea deja instalata de a-mi trimite pe adresa de email [email protected] ceva filmulete deja devenite virale cu tine.Sunt un admirator al femeii -fantana (squirting) si al genului de amanta pe care-l practici.Multumesc anticipat si sper intr-o intalnire candva.Nu doresc comentarii de la niciun coleg de forum in sensul ideii de onanie.

Postat

Buna! Fiind din provincie si sub incertitudinea de a ajunge asa curand in capitala te rog pana atunci sa-mi satisfaci si mie curiozitatea deja instalata de a-mi trimite pe adresa de email [email protected] ceva filmulete deja devenite virale cu tine.Sunt un admirator al femeii -fantana (squirting) si al genului de amanta pe care-l practici.Multumesc anticipat si sper intr-o intalnire candva.Nu doresc comentarii de la niciun coleg de forum in sensul ideii de onanie.

Si daca nu are filmulete care au devenit virale???

Sau daca nu are filmulete deloc?

:no2

Postat

Si daca nu are filmulete care au devenit virale???

Sau daca nu are filmulete deloc?

:no2

Neata!Ti am trimes prin we transfer:squirt si o scurta filmare in timp ce faceam poze.

Postat

Neata!Ti am trimes prin we transfer:squirt si o scurta filmare in timp ce faceam poze.

Ups am gresit  persoana ,scuze!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ups am gresit  persoana ,scuze!

trimite mi si mie filmulet (fara fatza)... [email protected]

maine de la ce ora incepi ?

Multumesc!

Vizitator
Postat

dar nr de tel sint valabile sau sint la misto

Sunt valabile.. Numai ca atunci cand e cu gura plina nu raspunde.. N are nici colega si nici peste.. E o femeie deosebita.. Stiu ca am fost  :D

Vizitator
Postat

sta cumva la etajul 2,nu mai stiu daca am trecut pe la ia

Cred ca e mai sanatos sa iti iei detaliile de la ea..

Postat

Ms pt filmulet. Foarte misto pasarica ai. In proportie de 85% m-ai convins sa vin. Question: Pot face si eu un filmulet asemanator? Fara față bineînțeles. Asta sa fiu 100% sigur ca vin.astept raspuns. pupici

Postat

Ms pt filmulet. Foarte misto pasarica ai. In proportie de 85% m-ai convins sa vin. Question: Pot face si eu un filmulet asemanator? Fara față bineînțeles. Asta sa fiu 100% sigur ca vin.astept raspuns. pupici

N ai pentru ce  ,daca e chimie intre noi ..de ce nu?Dar fara  fata.....

Postat

sta cumva la etajul 2,nu mai stiu daca am trecut pe la ia

Suna ma si vei afla sau lasa mesaj   si dimineata   iti voi raspunde sau cand  consideri tu....Duminica   frumoasa!Pup!

Postat

Hop si yo! Vad ca e in curs de derulare o campanie de promovare in toate regula! Daca esti amabila astept si eu un filmulet cu tine pe mail: [email protected]  . Poate ma face sa ti bat la usa in zilele urmatoare! Ms

Postat

acu am vz k nu lucrezi in weekend. Si eu as fi vrut sa vin....next time

Postat

Mary, sa imi trimiti si mie te rog filmuletul. [email protected] Sa stii ca de mult timp ma tot gandesc sa vin la tine. o sa te contactez sigur in curand. poate vin si cu un prieten ca i-am trezit interesul :D Astept filmuletul. mersi

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Acum, pe bune.... Mary a incarcat o groaza de poze. O puteti gasi si pe mess... Oare chiar e nevoie sa mai posteze inca un filmulet? Il puteti avea, mergeti la ea si filmati actiunea cu acceptul ei. Este open mind!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...