lary28 Reputație: 365 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2015 Buna!Noile jucarii sunt tocmai bune pentru a le folosi pentru squirt,dubla penetrare sau pentru diverse roluri.Spune mi ce ti trece prin minte si incercam.Normal si anal(protejat) intotdeauna cu tine sau amicul tau(daca ma cunosti) ,cu finalizare orala si faciala.Eu ador dusul impreuna ,sper ca esti deacord cu mine. Sunt singura in Amzei.Programul meu e asa:de luni pana vineri(fara sambata si duminica),intre orele 9-18,30 ultima intalnire.Ca punct de reper Mega Image,farmacia,BCR,BRD.Ora150 ron ,100 fin.Pup! 5
mokee Reputație: 2 Postat Martie 19, 2015 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Martie 19, 2015 Buna! Fiind din provincie si sub incertitudinea de a ajunge asa curand in capitala te rog pana atunci sa-mi satisfaci si mie curiozitatea deja instalata de a-mi trimite pe adresa de email [email protected] ceva filmulete deja devenite virale cu tine.Sunt un admirator al femeii -fantana (squirting) si al genului de amanta pe care-l practici.Multumesc anticipat si sper intr-o intalnire candva.Nu doresc comentarii de la niciun coleg de forum in sensul ideii de onanie.
arheopterix1966 Reputație: 128 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 Buna! Fiind din provincie si sub incertitudinea de a ajunge asa curand in capitala te rog pana atunci sa-mi satisfaci si mie curiozitatea deja instalata de a-mi trimite pe adresa de email [email protected] ceva filmulete deja devenite virale cu tine.Sunt un admirator al femeii -fantana (squirting) si al genului de amanta pe care-l practici.Multumesc anticipat si sper intr-o intalnire candva.Nu doresc comentarii de la niciun coleg de forum in sensul ideii de onanie. Si daca nu are filmulete care au devenit virale???Sau daca nu are filmulete deloc?
lary28 Reputație: 365 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1, 2015 Si daca nu are filmulete care au devenit virale???Sau daca nu are filmulete deloc? Neata!Ti am trimes prin we transfer:squirt si o scurta filmare in timp ce faceam poze.
lary28 Reputație: 365 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1, 2015 Neata!Ti am trimes prin we transfer:squirt si o scurta filmare in timp ce faceam poze.Ups am gresit persoana ,scuze!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Postat Aprilie 1, 2015 Ups am gresit persoana ,scuze!trimite mi si mie filmulet (fara fatza)... [email protected] maine de la ce ora incepi ? Multumesc!
rs20 Reputație: 34 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Neata!Ti am trimes prin we transfer:squirt si o scurta filmare in timp ce faceam poze.vreau si eu. [email protected]
bossu2000 Reputație: 18 Postat Aprilie 1, 2015 Telefon: 0755842620 Oras:arad Telefon: 0755842620 Oras:arad Postat Aprilie 1, 2015 Vreau si eu daca se poate filmilet [email protected]. pup
nokkia13 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Aprilie 1, 2015 dar nr de tel sint valabile sau sint la misto
cristi891 Reputație: 12 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Buna as dori sa vad si eu sa vad si eu un filmulet cand faci squirt e o fantezie de a mea uite adresa [email protected]
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Postat Aprilie 1, 2015 dar nr de tel sint valabile sau sint la mistoSunt valabile.. Numai ca atunci cand e cu gura plina nu raspunde.. N are nici colega si nici peste.. E o femeie deosebita.. Stiu ca am fost
nokkia13 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Aprilie 1, 2015 sta cumva la etajul 2,nu mai stiu daca am trecut pe la ia
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Postat Aprilie 1, 2015 sta cumva la etajul 2,nu mai stiu daca am trecut pe la ia Cred ca e mai sanatos sa iti iei detaliile de la ea..
rs20 Reputație: 34 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Ms pt filmulet. Foarte misto pasarica ai. In proportie de 85% m-ai convins sa vin. Question: Pot face si eu un filmulet asemanator? Fara față bineînțeles. Asta sa fiu 100% sigur ca vin.astept raspuns. pupici
lary28 Reputație: 365 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2015 Ms pt filmulet. Foarte misto pasarica ai. In proportie de 85% m-ai convins sa vin. Question: Pot face si eu un filmulet asemanator? Fara față bineînțeles. Asta sa fiu 100% sigur ca vin.astept raspuns. pupici N ai pentru ce ,daca e chimie intre noi ..de ce nu?Dar fara fata.....
lary28 Reputație: 365 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2015 sta cumva la etajul 2,nu mai stiu daca am trecut pe la iaSuna ma si vei afla sau lasa mesaj si dimineata iti voi raspunde sau cand consideri tu....Duminica frumoasa!Pup!
Vizitator doogy Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Postat Aprilie 5, 2015 Vreau si eu daca se poate filmulet [email protected] ...ms mult
dobrix Reputație: 1203 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 Hop si yo! Vad ca e in curs de derulare o campanie de promovare in toate regula! Daca esti amabila astept si eu un filmulet cu tine pe mail: [email protected] . Poate ma face sa ti bat la usa in zilele urmatoare! Ms
rs20 Reputație: 34 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 astazi pana la cat ești disponibila?
rs20 Reputație: 34 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 acu am vz k nu lucrezi in weekend. Si eu as fi vrut sa vin....next time
djarmin10000 Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 Mary, sa imi trimiti si mie te rog filmuletul. [email protected] Sa stii ca de mult timp ma tot gandesc sa vin la tine. o sa te contactez sigur in curand. poate vin si cu un prieten ca i-am trezit interesul Astept filmuletul. mersi
gnz212 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 6, 2015 Buna as dori si eu sa vad filmuletul esti superba si vreau sa trec p la tine [email protected] aici il poti trimite te rog
alexu90 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 Buna, as vrea sa-ti fac si eu o vizita. Si poate facem si un filmulet, desigur fara fata. Te rog trimite-ti un filmulet pe [email protected]
daniel2012 Reputație: 602 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 7, 2015 Acum, pe bune.... Mary a incarcat o groaza de poze. O puteti gasi si pe mess... Oare chiar e nevoie sa mai posteze inca un filmulet? Il puteti avea, mergeti la ea si filmati actiunea cu acceptul ei. Este open mind!
sange Reputație: 7 Postat Aprilie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Dobrogea si Muntenia Telefon: [email protected] Oras:Dobrogea si Muntenia Postat Aprilie 7, 2015 Mai fratilor, de ce exista topic cu filme ? De ce nu postezi Mary pe topicul cu filme? Poate iei si premiu de la pisicuts.Sau de la noi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum