victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 11, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2015 alupigus
skypexvr Reputație: 451 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 11, 2015 niște poze făcute de obi dacă a revenit se poate? tipa e buna de model după cum ai văzut din poza mea cu telefonul merci
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 11, 2015 niște poze făcute de obi dacă a revenit se poate?tipa e buna de model după cum ai văzut din poza mea cu telefonulmerci nu am ajuns inca la ea, sper sa reusesc luni.
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 12, 2015 sa speram ca i-au mai crescut flocii peste weekend...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 12, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 12, 2015 sa speram, desi cred ca sansa e mai mare sa cistig jackpotul la loterie decit sa o prind cu floci.unde nu ar da asemenea noroc peste mine...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 14, 2015 da chiar....delia...care-i treaba fata cu mancatul tau? esti hipoglicemica? de 2 ori din 4...cand te-am sunat...mi-ai spus ca nu poti sa te vezi cu mine ca mananci~!!! tu te-ai nascut pe vremea foametei??? p.s. vezi ca afirmatia asta de mai sus face parte din categoria "glume". nu o lua serios~!!! tu concentreaza-te serios pe alea de mai sus~!!!am invatat ceva din experientele voastre neplacute si in drum spre delia, in dupaamiaza trecuta, m-am oprit in piata si am cumparat o punga mare cu cirese.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 14, 2015 puii mei fata asta poate sa-si puna de acum tarif de 200/ora ca 1 an de zile o sa fie coada la usa ei.bine ca ai facut tu afirmatia asta si nu eu,cu toate ca in prezent are tariful de 200 ora si nu stiu daca e coada la usa ei , sper sa nu se faca vreodata aglomeratie. nu ca nu ar merita... dimpotriva.
doncta Reputație: 2294 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 15, 2015 bine ca ai facut tu afirmatia asta si nu eu,cu toate ca in prezent are tariful de 200 ora si nu stiu daca e coada la usa ei , sper sa nu se faca vreodata aglomeratie. nu ca nu ar merita... dimpotriva.Din partea mea poate sa ceara cat vrea si chiar nu ma intereseaza daca este coada sau nu la usa ei. Eu ii doresc numai bine o cariera cat mai scurta in acest domeniu, un sot cu bani care sa o iubeasca, sa o respecte si doi copii frumosi si sanatosi. 2 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 15, 2015 Din partea mea poate sa ceara cat vrea si chiar nu ma intereseaza daca este coada sau nu la usa ei. Eu ii doresc numai bine o cariera cat mai scurta in acest domeniu, un sot cu bani care sa o iubeasca, sa o respecte si doi copii frumosi si sanatosi.inseamna ca esti un bun samaritan.eu as pastra-o in exclusivitate, doar pentru mine.
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 19, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iulie 19, 2015 Cum pula mea sa fie bine 200 pe ora cind e varza la servicii si face fite toata ziua 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 19, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iulie 19, 2015 inseamna ca esti un bun samaritan.eu as pastra-o in exclusivitate, doar pentru mine.pastreaz-o tu si ca o chestie, ia risca- te macar o data sa te duci la fete fara sa spui cine esti si apoi fa recenzii. Apropo no ofense, dar la toate naspetele te duci tu si zici ca a fost super. 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 20, 2015 pastreaz-o tu si ca o chestie, ia risca- te macar o data sa te duci la fete fara sa spui cine esti si apoi fa recenzii. Apropo no ofense, dar la toate naspetele te duci tu si zici ca a fost super.nu sint indeajuns de egoist pentru a o pastra doar pentru mine.ma risc foarte des , recomandindu-ma ba nelu ,ba doru ba theo sau ovidiu.depinde de inspiratie.ca fapt divers, saptamina trecuta am descoperit o mare naspeta despre care nu am scris nimic. despre delia , ce sa mai vorbim, m-a rugat insistent sa nu scriu nimic despre ea. recunosc, am reusit cu mare greutate sa ajung la ea chiar daca stia bine cine sint , a avut o retinere cind i-am zis ca vreau sa o cunosc,m-a tratat la inceput cu scepticism , i-am explicat ca nu vin la ea sa ii dau gaura , sau sa ii rup curul sa dau ca surdu-n tobe sau sa ma golesc, ci pur si simplu pentru faptul ca eram curios sa aflu cine este faptura blinda ce se ascunde in spatele numelui de scena delia.restul, vorba talibanului, este doar can can . as fi putut scrie o recenzie lunga plina de laude la adresa ei , dar din respect pentru j holmes si pentru delia nu o voi face. sper sa nu te fi dezamagit cu raspunsul pe care ti-l dau...
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2015 nu sint indeajuns de egoist pentru a o pastra doar pentru mine.ma risc foarte des , recomandindu-ma ba nelu ,ba doru ba theo sau ovidiu.depinde de inspiratie.ca fapt divers, saptamina trecuta am descoperit o mare naspeta despre care nu am scris nimic. despre delia , ce sa mai vorbim, m-a rugat insistent sa nu scriu nimic despre ea. recunosc, am reusit cu mare greutate sa ajung la ea chiar daca stia bine cine sint , a avut o retinere cind i-am zis ca vreau sa o cunosc,m-a tratat la inceput cu scepticism , i-am explicat ca nu vin la ea sa ii dau gaura , sau sa ii rup curul sa dau ca surdu-n tobe sau sa ma golesc, ci pur si simplu pentru faptul ca eram curios sa aflu cine este faptura blinda ce se ascunde in spatele numelui de scena delia.restul, vorba talibanului, este doar can can . as fi putut scrie o recenzie lunga plina de laude la adresa ei , dar din respect pentru j holmes si pentru delia nu o voi face. sper sa nu te fi dezamagit cu raspunsul pe care ti-l dau...Ti-a sucit genunchi pustoaica ?
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 20, 2015 obi nene..... pot sa fiu si banat din prima ca ma iau de tine, ti-o spun pe fata: esti o japita. trecem peste faptul ca, vb lui alsahia, recomanzi toate nashpetele....... dar: "eram curios sa aflu cine este faptura blanda ce se ascunde in spatele numelui de scena delia" ??? da-te-n cct...... esti o mumie libidinoasa daca i-ai spus asta cu adevarat, dupa tot ce s-a discutat pe forum. eu unul ma c*c pe toate recenziile tale de azi inainte, pentru ca nu au cum sa exprime realitatea, dat fiind faptul ca unul este comportamentul unei coarde cretine fata de unul care vine sa o futa cinstit si stie cat valoreaza banii lui, fara sa accepte sa fie maimutarit de o penala cu 8 clase, si altul fata de un mos dement plin de miere la bot si care indruga numai mizerii. de azi ai jet in ochii mei.
ovidelboss Reputație: 37 Postat Iulie 20, 2015 Telefon: ovidelboss Oras:constanta Telefon: ovidelboss Oras:constanta Postat Iulie 20, 2015 Delia e belea rau eu am fost acum o luna pe la ea.Deschisesem discutia si de forumul asta dar am zis ca nu osa postez dar cand vad ce prostii se vorbeste de fata asta e pacat.NU DEFILEZI LA NICI UN GHEAM.Daca stii cum sa o iei iese ceva belea cu fata.
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 20, 2015 ovidel, ne scutesti cu pimp-areala ta ? unii sunt curvari profesionisti si sunt satui de cacaturi. ask jonholmes.
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2015 obi nene..... pot sa fiu si banat din prima ca ma iau de tine, ti-o spun pe fata: esti o japita. trecem peste faptul ca, vb lui alsahia, recomanzi toate nashpetele....... dar: "eram curios sa aflu cine este faptura blanda ce se ascunde in spatele numelui de scena delia" ??? da-te-n cct...... esti o mumie libidinoasa daca i-ai spus asta cu adevarat, dupa tot ce s-a discutat pe forum. eu unul ma c*c pe toate recenziile tale de azi inainte, pentru ca nu au cum sa exprime realitatea, dat fiind faptul ca unul este comportamentul unei coarde cretine fata de unul care vine sa o futa cinstit si stie cat valoreaza banii lui, fara sa accepte sa fie maimutarit de o penala cu 8 clase, si altul fata de un mos dement plin de miere la bot si care indruga numai mizerii. de azi ai jet in ochii mei.Ai sa razi asa am crezut si eu la inceput doar ca am realizat ca omul (din spatele nick-ului) are centura 4 dan la futut fata de noi astia mai incepatori . Plus de asta are talent le mangleste nota 10 bv lui .
ovidelboss Reputație: 37 Postat Iulie 20, 2015 Telefon: ovidelboss Oras:constanta Telefon: ovidelboss Oras:constanta Postat Iulie 20, 2015 ovidel, ne scutesti cu pimp-areala ta ? unii sunt curvari profesionisti si sunt satui de cacaturi. ask jonholmes.ce curvari profesionisti dupa 10 beri poate.ai fost macar la fata sa iti dai cu parerea eu din ce am citit pe aici nu mam lovit la fata locului.Cu prima ocazie mai revin cu mare placere la DELIA
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 20, 2015 putin imi pasa cat de bine fute. doar ca are un comportament libidinocacacios. in rest, sa futa pana nu mai pote, ce treaba am eu? am fost macar o data la fata bai vierme tembel, daca ai avea bunul simt sa citesti forumul nu ai mai intra ca musca in curu deliei....
ovidelboss Reputație: 37 Postat Iulie 20, 2015 Telefon: ovidelboss Oras:constanta Telefon: ovidelboss Oras:constanta Postat Iulie 20, 2015 Nu ma agit nicu macar sa te jignesc asa ca stau jos sa nu transformam topic-ul asta in chat.
skypexvr Reputație: 451 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2015 pff cat venin în vorbele lui victor păcat ca nu reușește sa futa nici pe bani ) 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 20, 2015 Ti-a sucit genunchi pustoaica ?nu , dar a fost bine, nu m-a facut sa tremur.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 20, 2015 obi nene..... pot sa fiu si banat din prima ca ma iau de tine, ti-o spun pe fata: esti o japita. trecem peste faptul ca, vb lui alsahia, recomanzi toate nashpetele....... dar: "eram curios sa aflu cine este faptura blanda ce se ascunde in spatele numelui de scena delia" ??? da-te-n cct...... esti o mumie libidinoasa daca i-ai spus asta cu adevarat, dupa tot ce s-a discutat pe forum. eu unul ma c*c pe toate recenziile tale de azi inainte, pentru ca nu au cum sa exprime realitatea, dat fiind faptul ca unul este comportamentul unei coarde cretine fata de unul care vine sa o futa cinstit si stie cat valoreaza banii lui, fara sa accepte sa fie maimutarit de o penala cu 8 clase, si altul fata de un mos dement plin de miere la bot si care indruga numai mizerii. de azi ai jet in ochii mei.esti amabil, mersi de complimente ,te apreciez.
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 21, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 21, 2015 cat venin skypexvr? mai mult decat adevar? si daca eu sunt un labagiu frustrat care musca de cur, tu de ce faci la fel ??? mmmm ? cand m-am inscris pe forum, acesta avea un scop: informatia. si faceam si eu, si altii cat mai multe recenzii utile. mai nou e un chat, unde cativa sunt super jmecheri si se dau non stop rotunzi, cativa sunt numiti (poate sunt) frustrati ca nu cad in genunchi in fata coardelor si nu dau cu bani in ele ca la manelisti, iar altii pun tot soiul de intrebari inutile. la care li se raspunde sa sune ei si sa afle, deci rolul forumului e sa fie adulati cativa bashtani care vorbesc incredibil de spurcat. e de inteles de ce unii se revolta, si la un momentdat parasesc forumul. 2 3
talibanu Reputație: 9696 Postat Iulie 21, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 21, 2015 Incep sa imi placa discutiile voastre
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum