Sari la conținut

Delia - 150/H - 0746920492

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Vizitator agramat
Reputație: 0

de ce nu, nu e una din fanteziile mele sa îl port dar sigur găsesc pe cineva sa îl poarte și sa arate bine, fata sau băiat :))

http://replygif.net/i/1376.gif

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Fata a postat pe 12 iunie si azi suntem in 15. Cat de recente ai vrea sa fie pozele? Vrei poze zilnic? Fa-ti un abonament la ea :))

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator agramat
Reputație: 0

JOhn te-ai razgandir cu privire la ea? Ii faci o vizita sa ne expui si o recenzie cum faci de obicei?Sau asteptam pe altcineva sa faca asta si apoi o vizitam si noi ? :D

JH este ferm in decizii ... dar tu nu trebuie sa te lasi influentat de decizia lui .

Parerea mea este sa incerci sa aduci tu o recenzie Deliei ... poate la tine o sa fie acel "wow"

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all

Te primeste dar cu o atitudine de iti vine sa pleci. Pacat ca este frumusica si pare o fata finuta.

Cand am vizitat-o eu parea atat de plictisita si parca simteam ca nimic bun nu o sa iasa.

caracterul conteaza

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Te primeste dar cu o atitudine de iti vine sa pleci. Pacat ca este frumusica si pare o fata finuta.

Cand am vizitat-o eu parea atat de plictisita si parca simteam ca nimic bun nu o sa iasa.

Am înțeles.... O să mă duc și va scriu... Sper să nu facă figuri că nu suport.
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

eu daca eram in locul tau si o gaseam atit de plictisita , o gidilam putin  ori la subtiori ori la talpi pina o bufnea risul apoi continuam cu gidilatul in locuri mai intime pina o faceam sa nu mai se simta plictisita, ce dracului mai carbone, am prtentii de la tine.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...