victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 24, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 in primul rand nu te-am pus sa te plimbi prin ghema de gunoi,in al 2-lea rand fac chestia asta pentru ca am dreptul sa imi selectez clientii si daca nu imi place nu il primesc si in al 3-lea rand pot sa jur ca nu te voi primi frumos niciodata si preturile mi le fac cu vreau. Legat de chestia cu interfonul daca nu te vad nu te primesc PUCT!! Si hai sa lasam jignirile deoparte ca nu esti tu in masura sa ma jignesti pe mine!!! in primul rand nu am spus ca m-ai fi pus sa ma plimb PRIN ghena.... asta ai inteles tu in al doilea rand, poate imi spui (de curiozitate) ce faci daca ii spui clientului sa stea langa gunoi, il vezi si nu iti place? inchizi telefonul, sau ii spui ca e nasol si sa plece, sau cum exact procedezi ? (cred ca ai procedat macar o data, nu?) in al treile rand: daca nu stii cine sunt, juramantul tau este fie stramb, fie e o declaratie ca iti vei primi toti clientii urat (ca sper ca nu iti inchipui ca daca as veni la tine te-as anunta exact: sunt victor24, ala care te ia la perpulis pe forum, pot sa iti fac o vizita? )nu are treaba interfonul cu vazutul, nu stiu de ce le legi... iar asta cu "in masura" sa te jignesc o trecem la "minte necoapta" si nu o luam in calcul in concluzie fii mai coerenta cand imi raspunzi. p.s. - mai mananci sarmale ? 1 3 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 da chiar....delia...care-i treaba fata cu mancatul tau? esti hipoglicemica? de 2 ori din 4...cand te-am sunat...mi-ai spus ca nu poti sa te vezi cu mine ca mananci~!!! tu te-ai nascut pe vremea foametei??? p.s. vezi ca afirmatia asta de mai sus face parte din categoria "glume". nu o lua serios~!!! tu concentreaza-te serios pe alea de mai sus~!!! 2 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 24, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 si totusi..... spui tu ca poti sa juri ca nu ma vei primi frumos niciodata..... deci nu ca nu ma vei primi. inteleg ca ma primesti dar te porti urat. gen: of, of, of, hai naibii. fute-ma. nu imi place de tine, m-ai enervat rau pe forum. da-mi banii. ai terminat? nici pa nu iti zic. cam asa ? 1 3 Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 si totusi..... spui tu ca poti sa juri ca nu ma vei primi frumos niciodata..... deci nu ca nu ma vei primi. inteleg ca ma primesti dar te porti urat. gen: of, of, of, hai naibii. fute-ma. nu imi place de tine, m-ai enervat rau pe forum. da-mi banii. ai terminat? nici pa nu iti zic. cam asa ?daca vrei asa ... iti fac eu o recomandare rapida ... Denisa langa Galeriile Soveja ( ai descris perfect actiunea numai ca banii ii cere la inceput ) 2 Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 si totusi..... spui tu ca poti sa juri ca nu ma vei primi frumos niciodata..... deci nu ca nu ma vei primi. inteleg ca ma primesti dar te porti urat. gen: of, of, of, hai naibii. fute-ma. nu imi place de tine, m-ai enervat rau pe forum. da-mi banii. ai terminat? nici pa nu iti zic. cam asa ?nu te voi primi pentru ca imi aduc aminte foarte bine de tine si cum arati.... Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 24, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 si cum o sa imi faci? ca telefonul nu mi-l stii, asa ca pana la etapa cu gunoiul o sa ajung. apoi? ce facem? Link spre comentariu
totom Reputație: 35 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Iunie 24, 2015 victor:ai probleme?Vă rugăm să nu mă deranjează cu deșeurile.vă mulţumesc Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 bai totom....raspunsul este "da"~!!! victor are probleme...unele destul de majore ptr el~!!! i-a crescut un pom in fata blocului, care a ajuns sa-i obtureze toata vizibiltatea frontala de la el din apartament. saracu' de el cauta in disperare o societate care specializeaza in taiatul pomilor...sau in cosmetizarea lor...si nu gaseste. cred ca problema lui sunt si deseurile care s-au acumulat de-a lungul timpului in acest pom...asa ca o mana de ajutor din partea ta ar fi bine venita. ce zici...nu crezi ca si el ti-ar multumi daca l-ai scuti de deranjul lui cu pomu'???!!! 1 Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Iunie 24, 2015 pe domnul john nu l-am rugat sa defileze ci l-am rugat sa coboare din masina si sa vina la scara blocului sa il vad....nu am pus pe nimeni sa faca pasi de defilare sau faca ca pinguinii prin fata blocului.imi cer scuze daca deranjeaza faza asta pe unii dintre voi dar asa sunt eu si vreau sa il vad pe cel care il primesc pentru ca am patit cateva faze aiurea si nu vreau sa se mai repete.trebuia sa-i faci o poza )) Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Iunie 24, 2015 raspuns diplomatic, felicitari, iti ma acord timp de gindire, cu mentiunea ca tactica ta de a scana clientii nu ma deranjeaza deloc, sint obisnuit.astept raspunsul la postarea mea de la nr 319.nu ma dezamagi.doar ai sperante mari, hai mai Obi ca dragoste cu sila nu se poate )) Link spre comentariu
totom Reputație: 35 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Iunie 24, 2015 hohoho,ok, if i can help, please let me know Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 2 Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 3 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 24, 2015 hohoho,ok, if i can help, please let me know pai e simplu...ai o drujba, un ferastrau, un bomfaier...macar un topor??? Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 24, 2015 m-am hotarit , fetita asta este un caz special de care vreau sa ma ocup cit de curind, nu o cunosc inca , nu neg faptul ca a facut citeva greseli , dar sint convins ca are ce invata daca e dispusa sa ma asculte.am reusit eu sa ajung sa ma inteleg cu pisy , am convins-o sa faca compromisuri si sa invete sa scrie , delia e floare la ureche, sper sa am posibilitatea si timpul necesar la dispozitie. Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Iunie 24, 2015 eu zic ca potential exista Link spre comentariu
bursukul Reputație: 37 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 25, 2015 Cu mine s-a purtat corect si am plecat multumit.E drept insa ca nu am fost decat o singura data! Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 25, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 25, 2015 ei, daca mi-o zis tomtom sa tac, apai tac. Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 25, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 25, 2015 si eu cred ca exista potential dar trebuienputin umblat la comportament, atitudine, etc.cred ca merita a 2-a sansa, dar e pe bani!! si nu putini!! deci, trebuie umblat si la marketing.parerea mea! Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 25, 2015 8 Link spre comentariu
qwertyasdqwe Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Oras:navodari Oras:navodari Partajează Postat Iunie 25, 2015 Am fost si eu la ea luna aceasta ... fata este super draguta si stie sa isi faca meseria, NU AI CUM SA TE PLICTISESTI CU ASEMENEA INGERAS !!!! recomand Link spre comentariu
whenimborediwanttofuck Reputație: 6 Postat Iunie 26, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Iunie 26, 2015 Te deplasezi si la hotel Delia? O sa am delegatie saptamana viitoare in Constanta unde o sa stau 2 saptamani. Sper sa te intalnesc imi place corpul tau. Link spre comentariu
skypexvr Reputație: 451 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2015 ce de interesați cu o postare doua cred ca sunt singurul mai vechi incantat de ea... îl aștept totuși pe obi sa își ude sonda aici sa văd dacă eu sunt ultimul nebun Link spre comentariu
br@ndon Reputație: 51 Postat Iunie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 27, 2015 Ma uit pe aici și va ca Johnholmes a ratat o păsărica, ce pare bună! Ce sa mai aștept? ! Treaba prin Cta și seara sun!Răspunde jovial o tipa ce pare nerăbdătoare sa ma vadă! ă ?😮 îmi spun că mă confunda cu confratele de mai sus și poate ma așteaptă "managerul" , dar știu putina fuga și sa scuip , deci ma incumet cu un mic cadou.Din fata blocului,chiar pe lângă CET,o sun și ma ghidează unde sa ajung.Nu m-a pus să defilez, a văzut bicicleta și cred si-a dat seama că nu sunt John😉, am urcat și 😮 surpriza!Tipa parca e Lory, de la top!Hmmm...mi-a plăcut la Lory, deci am intrat! Putina socializare,un dus și trecut la acțiune! Normalul nu e foarte hard,dar mi-e îmi place,cu atenție la zone,normalul fără multe artificii,doggy cu ușoare gemete și finish din oral.Parca nu era ceea ce vroiam asa că după câteva zile ma prezint pt o noua testare dar acum am gasit-o plictisita!Ea cică ar fi trebuit să ii vina ciclul și nu vroia doggy,nu Lady în top, nu aia,nu ailaltă! Fata e frumușică și se vede că e la începutul meseriei dar grețuri din astea faci când ești sătulă de meserie ori...însărcinată! 😆Per total :ÃŽnfățișare : 9Igiena :8O/p: 8N/p : 8/6Locație : 7 Gfe: 6/5Halat: 150/200Recomandari: Pt noi- e o tipa ce trebuie luata ușor, cu figuri de liceana dar care cred că merita trecuta în agenda!Pt ea - mai ușor cu figurile și ar trebui să te ocupi de schimbatul lenjeriei(am găsit același cearceaf "varza"),prosoape și servicii extra,din moment ce ai crescut prețul! 6 Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 28, 2015 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum