obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 28, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 28, 2015 ce de interesați cu o postare douacred ca sunt singurul mai vechi incantat de ea...îl aștept totuși pe obi sa își ude sonda aici sa văd dacă eu sunt ultimul nebun se pare ca noi 2 avem cam aceleasi gusturi , daca mai esti si grasut ca mine ,e clar, fata e sigur incintatoare.dar asta nu inseamna ca trebuie sa placa tuturor.nu o voi ocoli[ doar daca imi da vreun motiv serios ]. Link spre comentariu
sashadan Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2015 maine esti disponibila? frumoasa poza...fk faci? Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 28, 2015 da sunt disponibila maine dar nu fac fk 1 Link spre comentariu
sashadan Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2015 repeta poza de mai sus dar fara chilotei... Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 29, 2015 5 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 30, 2015 mmm.. ce priveliste.. ce poza frumoasa... Repeto pe asta fara chilotei Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 1, 2015 3 Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 2, 2015 2 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 2, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iulie 2, 2015 degeaba pui poze misto, daca ramai varza ca atitudine Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iulie 2, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 2, 2015 Eu cred ca pina la urma va pune si poze fara textile pe ea ..sa ne arate buneciune de carnita ...si va mai lucra si la atitudine...spun asta ca realizeaza si ea ce are de pierdut Ce zici Delia ne bagi si tu ceva poze fara textile pe tine ?Nu de altceva dar sunt plecat si parca as vrea sa imi incant ochii cu ceva Eu stiu ca poti ...dar trebuie sa mai si vrei Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 e rusinoasa... aratane pizda, nu fii timida 2 Link spre comentariu
geomihai Reputație: 17 Postat Iulie 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 nu e parolista,zic colegii ca i-i pune sa patruleze pe langa ghena si e plictisita de ea. Link spre comentariu
yaman Reputație: 112 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 3, 2015 like Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 nu e parolista,zic colegii ca i-i pune sa patruleze pe langa ghena si e plictisita de ea.ai fost cumva la mine recent si sa intamplat asa? nu comenta in numele altora...daca tot vrei sa faci un anumit numar de postari lasa recenzii unde ai fost si parerea ta despre acea persoana!!!! Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 ai fost cumva la mine recent si sa intamplat asa? nu comenta in numele altora...daca tot vrei sa faci un anumit numar de postari lasa recenzii unde ai fost si parerea ta despre acea persoana!!!!Ai modificat tarifele ?Poti sa ne mai anunti care sunt toate tarifele sau poti sa le adaugi la pagina ta de profil ? Link spre comentariu
delya.delya Reputație: 168 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 Tarifele sunt 150 finalizarea si 200 ora Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 3, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iulie 3, 2015 Cred ca o sa mai vina Pulea la tine! Ai servicii de 100 ora si ceri 150 pe nr. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 3, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 3, 2015 Eu cred ca pina la urma va pune si poze fara textile pe ea ..sa ne arate buneciune de carnita ...si va mai lucra si la atitudine...spun asta ca realizeaza si ea ce are de pierdut Ce zici Delia ne bagi si tu ceva poze fara textile pe tine ?Nu de altceva dar sunt plecat si parca as vrea sa imi incant ochii cu ceva Eu stiu ca poti ...dar trebuie sa mai si vrei mai ai si tu rabdare citeva zile pina ajung la cta si sper sa o conving sa ne pozeze ceva mai indraznet , erotic . Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 4, 2015 mai ai si tu rabdare citeva zile pina ajung la cta si sper sa o conving sa ne pozeze ceva mai indraznet , erotic .Rabdare am ca sunt marinar ...si sunt si plecat ...oricum astept sa ne incanti nu doar cu ea ...si poate o convingi ca nu isi au rost textilele in meseria ei Link spre comentariu
muia2016 Reputație: 13 Postat Iulie 4, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 4, 2015 Buna Delya ,as dori sa stiu rogramul tau.Am incercat sa sun sambata pe la ora 22 nu ai raspuns,banuiesc ca erai ocupata cu un client.Weekend placut,mersi anticipat. Link spre comentariu
bursukul Reputație: 37 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 8, 2015 Este cam somnoroasa am incercat si eu vreo cateva dimineti dar nu am nimerit. t Link spre comentariu
victor83tm Reputație: 442 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 10, 2015 Ceau Confutadores, Nu vreau sa ma bag ca musca'n lapte in discuțiile aprinse de aici....dar... M-au atras pozele domnisoarei si am vrut sa vad de ce este in stare. Am căutat in cele 19 PAGINI de comentarii si inca nu mi-e clar de ce e in stare domnisorica asta... Așa ca vin cu o rugăminte: In afara defaptul ca face verificări ca la aeroport....as vrea sa știu cum face oralul....daca se folosește de mana ?! Daca face CIM... Delia...te rog fa-ne o lista de prețuri si spune-ne ce oferi...ce accepti ca si clienți...daca cumvaai o limita de vârsta sau de lungime si grosime a obiectului.... Ceva recenzii mai detaliate....care sa ne ajute si pe noi care nu suntem din CT si am vrea sa știm ce sa alegem....va rog ajutati-ne fratilor si va promit ca o sa beneficiati de tot ajutorul meu si de sfaturi,daca veniți prin Timișoara. Mai mult...daca se. Poate as vrea sa primesc o recomandare cu o domnisorica subțirica care face oral bun cu CIM Mersi de ajutor Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 10, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 10, 2015 Ceau Confutadores, Nu vreau sa ma bag ca musca'n lapte in discuțiile aprinse de aici....dar... M-au atras pozele domnisoarei si am vrut sa vad de ce este in stare.Am căutat in cele 19 PAGINI de comentarii si inca nu mi-e clar de ce e in stare domnisorica asta... Așa ca vin cu o rugăminte:In afara defaptul ca face verificări ca la aeroport....as vrea sa știu cum face oralul....daca se folosește de mana ?! Daca face CIM...Delia...te rog fa-ne o lista de prețuri si spune-ne ce oferi...ce accepti ca si clienți...daca cumvaai o limita de vârsta sau de lungime si grosime a obiectului....Ceva recenzii mai detaliate....care sa ne ajute si pe noi care nu suntem din CT si am vrea sa știm ce sa alegem....va rog ajutati-ne fratilor si va promit ca o sa beneficiati de tot ajutorul meu si de sfaturi,daca veniți prin Timișoara. Mai mult...daca se. Poate as vrea sa primesc o recomandare cu o domnisorica subțirica care face oral bun cu CIMMersi de ajutordomnisoara pare disparuta de pe fata pamintului , si eu o caut disperat de o saptamina, am lasat si mesaje la casuta vocala, nu e de gasit.verifica-ti pm-ul si daca poti contacteaza-ma peentru relatii suplimentare. Link spre comentariu
teribilul Reputație: 458 Postat Iulie 11, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 11, 2015 Are azi anunturi postate ... Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 11, 2015 a revenit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum