brikston01 Reputație: 217 Postat Martie 19, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Martie 19, 2015 GASIT AICI..http://anunta.ro/1/posts/5_Matrimoniale/27_Ea_pentru_El/290279_Alice_0746955632_.html
gangboyul Reputație: 129 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 Domnisoara are anunt pe mai multe site-uri dar la o prima cautare am gasit ca ar activa si in UK
Vizitator palosugros Reputație: 0 Postat Martie 27, 2015 Postat Martie 27, 2015 dupa mult timp, simt ca pot contribui la linistea colegilor cu o informatie la obiect: animat de o dorinta de a simti emotii explozive, am sunat - atras de fotografii, Fata are anunturi pe mai multe site-uri, fotografii profesioniste despre care sincer nu mi-am putut da seama daca sunt sau nu ale ei, cert este ca la fata locului arata bine si spune chiar ea ca a lucrat mult timp in Anglia, Aparent lucrurile se leaga. ANUNTUL : "Buna domnilor! Daca sunteti interesati de o dama de companie de lux, foarte ingrijita si tandra, nu ezitati! Servicii de calitate garantat pentru cei care stiu ce inseamna respectul fata de o femeie frumoasa si educata! Fac si deplasari la hotel sau pensiuni! 400 RON Nu raspund la sms sau nr private!. Telefon 0746955632. " Am spus "clar vreau" si am sunat, discutand cu ea destul de putin, m-a intrebat in primul rand de unde sunt si apoi am simtit ca face o pauza inainte de a-mi spune ca o ora costa 300 RON, iar detaliile de discuta cand ajung la ea. Locatia - ciudata, in blocul de langa Spitalul Sfanta Maria, in spate, la o scara langa o alta protagonista, fetita cu cainele (ca "fetita cu chibriturile" era luata de Hans Christian Andersen). Apartamentul - simplu si la obiect, cu un televizor de la care se auzeau melodii ciudate in fundal. Intru si gasesc o tipa foarte inalta, genul rusoaica, cu un corp tatuat si cu un aspect adolescentin dar extrem de afectat, ca si cum toate problemele lumii ii apasau pe umeri. Aspect jovial si degajat, discutam detaliile, o intreb de oferta concreta cand imi spune ca poate accepta 250 LEI pentru o ora cu doua finalizari, oral si nermal, oralul la alegere cu promisiunea unei finalizari orale si a unui spectacol de striptease, Achit si de aici incepe distractia: a inceput cu un oral neptrotejat in care doua secunde era actiune, 5 secunde labuta si apoi pauza in care ... gemea. Fals si aproape o busea rasul. pe langa asta, avea un servetel umed si mereu lustruia scarbavnicul madular inainte de a scuipa peste asternuturi. Aveam senzatia ca sunt la camera ascunsa. Dupa doua episoade, incepe sa sune telefonul, iar din momentul respectiv, incepe sa raspunda si sa dea detalii si preturi, in functie de cum i se parea interlocutorul "100 numarul" (imi explica complice ca parea un fraier), "150 jumatate de ora si 300 lei ora" "250 lei ora dupa ora zece, ca acum sunt ocupata si apoi merg sa mananc", In zece minute, actiunea a fost cu indulgenta 50 de seunde, telefoanele au sunat de zeci de ori, rasul era cat se poate de ciudat incat am intrebat-o daca e OK si daca se drogheaza. Una peste alta, am trecut la un normal chinuit, in care a pus o tona de lubrifiant si de doua ori m a oprit sa vada daca nu am terminat si nu ar fi cazul sa ma retrag. Gemete false, palme peste fund si miscari ca in filmele mute. Experienta suprarealista. Terminat din politete mai mult, igienizare, discutii, iar la al doilea numar ma anunta ca "trebuie sa il scoli ca sa putem incepe" moment in care imi piere tot cheful O intreb ce ar trebui sa fac acum, cand ea anuntase un numar oral cu 100 RON iar mie mi-a luat 250 - moment in care imi raspunde "vii si maine seara si ai un numar gratis" Deci - de la mine pentru un coleg, iti dau pontul. Suni si spui ca vii sa iti primesti numarul gratuit. NOTELE aspect: 7,5 dragut, adolescentin - cabalin, rusesc 8. inalta, sani medii, fund frumos, roscaticalocatie: 7,5 cearsafuri umede de la cat scuipa in elecadoul 250 RON pentru maxim 30 de minute, un numar chinuit dintr-o ora cu doua finaliari promiseoral: chiar mai intrebati ? 2,5normal: 5 cu indulgenta (sa nu mi se para ca sunt cu totul idiot)de revenit: cu siguranta, dar nu eu ci altcineva sa primeasca diferenta gratuita. eu as trece-o la o experienta demoralizanta.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Martie 27, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Martie 27, 2015 Mda exemplul care valideaza zicala "La pomu laudat sa nu te duci cu sacul." Sa-ar mai putea adauga "La poama aratoasa in poze si cu tarife scumpe sa nu te duci cu asteptari mari." Si cand ma gandesc ca vroiam sa ma duc si eu. Apreciem recenzia, mersi. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum