marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 19, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 19, 2015 O tânără - Adelina A. spune că are 25 de ani, că este din Timișoara și sustine ca isi doreste cu orice pret un copil, asa ca a apelat la o rețea de socializare pentru a-si gasi un barbat care sa o lase insarcinata. Isi doreste atat de mult un copil incat spune ca este dispusa sa-i plateasca viitorului tata 500 de euro, cu obligatia ca acesta sa renunte la toate drepturile asupra copilui.Femeia si-a lasat si adresa de e-mail pe care am acoperit-o pentru a îi proteja identitatea. Cu toate ca la prima vedere pare a fi o farsa, nu se poate exclude varianta ca acest mesaj sa fie cat se poate de real si tanara sa incerce sa isi ascunda identitate. Dacă cineva v-ar propune așa ceva, ați face-o, și dacă da în ce condiții...gratis / contracost...fără să vă intereseze ce se întâmplă după nașterea copilului a cărui tată sunteți?
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 19, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 19, 2015 o zdreamță....) 3 1
zwat Reputație: 279 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2015 a publicat undeva si lista de cerinte ? parca vad:inaltime 190+cmconstitutie atleticaIQ 135+blondochi albastriipenis de 17+cmvarsta 28+amuzantrealizat in viata 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 a publicat undeva si lista de cerinte ? parca vad: inaltime 190+cmconstitutie atleticaIQ 135+blondochi albastriipenis de 17+cmvarsta 28+amuzantrealizat in viataiti cam fac cu ochiul aia 500 dă euro? 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 19, 2015 Bagaboantă...
zwat Reputație: 279 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2015 iti cam fac cu ochiul aia 500 dă euro? nu bifez intreaga lista. nici macar eu nu sunt atat de perfect
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Martie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Martie 19, 2015 nu bifez intreaga lista. nici macar eu nu sunt atat de perfect Nu vad ce e "perfect" acolo. Va reamintesc ca poți sa ai 190, blond cu ochi albastri si sa fii urat cu spume, poți sa ai IQ 135 si realizat in viața dar sa fii un bețivan notoriu dependent de droguri, poți sa ai pula de 17+ dar sa nu s scoale. Evident, persoanele de fata se exclud
zwat Reputație: 279 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2015 Nu vad ce e "perfect" acolo. Va reamintesc ca poți sa ai 190, blond cu ochi albastri si sa fii urat cu spume, poți sa ai IQ 135 si realizat in viața dar sa fii un bețivan notoriu dependent de droguri, poți sa ai pula de 17+ dar sa nu s scoale. Evident, persoanele de fata se exclud evident lasand gluma deoparte, sunt sigur ca femeia chiar are o lista care contine o buna parte din cele scrise de mine si multe altele, care sa le elimine pe cele scrise de tine. in definitiv, e in cautarea unor gene cat mai bune si dispusa sa plateasca pentru asta, chiar daca nu e o suma mare. pana la urma, nici macar nu e de condamnat ...
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 20, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 20, 2015 Hai să fim și on-topic...Propunerea fetei e de neacceptat.Un copil trebuie să fie crescut într-o familie cu ambii părinți.Argumente ar fi multiple.mă rezum însă la unul simplu și oarecum irefutabil:dacă mama pățește ceva - boală gravă sau deces - peste 2-3 ani?!..Ce va face copilul?😞Alte multe motive de ordin psihologic,sociologic și sentimental mă fac să refuz categoric oferta (deși îndeplinesc toate năzuințele manifeste și ascunse ale Adelei 😆). 2
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 20, 2015 Curva...............dreq
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 20, 2015 Postat Martie 20, 2015 ...nespala PS: i-a vazut cineva tricoul patat?
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 20, 2015 ...nespala PS: i-a vazut cineva tricoul patat?da capu ei ca nici nu observasem. cred ca pierde compresie pe la coltu gurii 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Martie 21, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 21, 2015 Bullshit
rodrigo Reputație: 640 Postat Martie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2015 a publicat undeva si lista de cerinte ? parca vad:inaltime 190+cmconstitutie atleticaIQ 135+blondochi albastriipenis de 17+cmvarsta 28+amuzantrealizat in viata Pacat ca nu sunt si amuzant, altfel ma incadram la fix...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2015 Postat Martie 21, 2015 si eu as proceda la fel :)sa cumpar samanta de la un barbat :)iar rezultatul sa fie doar al meu
erika.defoe Reputație: 572 Postat Martie 21, 2015 Telefon: erika.defoe Oras:Bucuresti Telefon: erika.defoe Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2015 Fara suparare Corina dar sunt convinsa ca "rezultatul" nu ar fi foarte fericit intr o familie monoparentala. Aveam si eu la un moment dat o amica ajunsa pe la 36 de ani , singura ce isi dorea cu disperare un copil (planuia chiar sa l aiba cu un domn italian 60+ , sa fie copilul ei dar cu beneficii ) . Dupa un timp i s au luminat mintile si si a dat seama ca nu exista dovada de egoism mai mare decat sa ti doresti un copil "al tau" indiferent ca urmeaza sa creasca fara tata . Nu stiu cat de mandru poti fi de "proprietatea TA" atunci cand are 3-4 ani si te intreaba de ce nu are un "tati" . 6
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 21, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 21, 2015 Si o alta intrebare adresata (retoric, dar daca aveti argumente, as fi interesat) domnisoarelor care doresc un copil "al lor": chiar v-ati dori un copil cu un barbat care accepta sa isi "v\nda" urmasul?..Chiar credeti ca un astfel de barbat are un caracter cum trebuie, ca sa merite a fi perpetuat?.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2015 Postat Martie 21, 2015 Fara suparare Corina dar sunt convinsa ca "rezultatul" nu ar fi foarte fericit intr o familie monoparentala. Aveam si eu la un moment dat o amica ajunsa pe la 36 de ani , singura ce isi dorea cu disperare un copil (planuia chiar sa l aiba cu un domn italian 60+ , sa fie copilul ei dar cu beneficii ) . Dupa un timp i s au luminat mintile si si a dat seama ca nu exista dovada de egoism mai mare decat sa ti doresti un copil "al tau" indiferent ca urmeaza sa creasca fara tata . Nu stiu cat de mandru poti fi de "proprietatea TA" atunci cand are 3-4 ani si te intreaba de ce nu are un "tati" . ai dreptate,nu am gandit-o asa !!
zwat Reputație: 279 Postat Martie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2015 Fara suparare Corina dar sunt convinsa ca "rezultatul" nu ar fi foarte fericit intr o familie monoparentala. Aveam si eu la un moment dat o amica ajunsa pe la 36 de ani , singura ce isi dorea cu disperare un copil (planuia chiar sa l aiba cu un domn italian 60+ , sa fie copilul ei dar cu beneficii ) . Dupa un timp i s au luminat mintile si si a dat seama ca nu exista dovada de egoism mai mare decat sa ti doresti un copil "al tau" indiferent ca urmeaza sa creasca fara tata . Nu stiu cat de mandru poti fi de "proprietatea TA" atunci cand are 3-4 ani si te intreaba de ce nu are un "tati" . ai dreptate dar daca femeile insista sa inceapa sa caute barbatul perfect dupa 30 de ani, devine foarte posibil sa aiba de ales intre a-si creste copilul singure sau cu cine stie ce dezaxat/betivan/loser.nu pare cazul acestei tipe, 25 de ani e okish dar cine stie ce probleme o avea ... 1
harris1000 Reputație: 2749 Postat Martie 29, 2015 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Martie 29, 2015 Adelina fata rea Ar da bani, pentru pula mea. In alta ordine de idei, se pare ca ne era chiar ea, cea care a postat anuntul si are probleme. http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage?topicID=479047 http://elcomercio.pe/redes-sociales/facebook/facebook-usaron-su-foto-mujer-que-quiere-embarazada-noticia-1800054
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 29, 2015 pai daca te a mancat in cur
costel85 Reputație: 287 Postat Martie 29, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 29, 2015 Cine suntem noi ca s-o criticam ? Avem acest drept ?
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 29, 2015 tununoida!
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Martie 29, 2015 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Martie 29, 2015 Cine suntem noi ca s-o criticam ? Avem acest drept ? Da. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum