axelull Reputație: 33 Postat Martie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2015 Stapana Hara rea,dominatoare caruia ai place sa se joace cu mintea si cu corpul tau caut sclav supus.Ofer URO,SCATO,SM online sau real.Ma puteti gasi la adresa: [email protected] Telefon: 0761456502 Judet: BucurestiPret: 300 RON Salutare tuturor! avand anumite fetish-uri, aseara am sunat-o pe domnisoara din pozele de mai jos care avea ulterior anunt si pe AT, am sunat-o aseara sa imi fac o programare. Nefiind dispus sa platesc 300RON am intrebat-o daca pot sa vin doar pentru o jumatate de ora deci sa platesc doar 150RON si a fost de acord. Am ajuns la locul cu pricina unde mi-a spus ca sta, adica pe strada Emil Garleanu. CUm vii dinspre fostul restaurant Budapesta si o iei pe Octavian Goga, la un moment dat se face o strada Panu Anastasie pe dreapta iar dupa 30 de metri urmeaza strada ei adica Emil Garleanu. Sun la interfon, urc la etajul 7, suna la usa, imi deschide si cand intru ce sa vezi. O tipa care erata rau, cel putin pentru gusturile mele. Eram totusi in cumpana, pana m-am asezat jos si cat am stat jos am studiat-o cu de-amanuntul si concluzia a fost ca nu raman. Tipa avea in picioare niste cizme negre si cu tot cu tocuri ajungea la 1,80. mai avea un fel de bluza din piele cu decolteu si sani nr 2 spre 3.Mai avea pe ea o fustita neagra tot din piele.Este o tipa urata la fata, blonda cu parul lung si foarte slaba de i se vedeauoasele bazinului prin fustita. Macar de era una skiny cu forme proportionate dar n-ai sa vezi. Nu sunt sigur ca pozele sunt ale ei dar o avantajeaza. Faceti ce vreti, mie personal nu mi-a placut de ea si nu am ramas. Sper ca v-am fost de folos. Toate bune! Link spre comentariu
thumbzilla Reputație: 820 Postat Martie 20, 2015 Oras:European Union Oras:European Union Partajează Postat Martie 20, 2015 Cu scuzele de rigoare...dar daca n-ai trecut la actiunea propriu-zisa, nu o poti numi teapa Faptul ca nu ti-a placut tie fata...asta-i alta mancare de peste 1 Link spre comentariu
andrei36 Reputație: -23 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Nu-i nicio teapa. Am fost la ea si pot spune ca e una dintre cele mai bune Stapane din Bucuresti .Atitudine 10, Aspect 9, Igiena 10, Locatie 9 (daca n-at fi fost la etajul 8 ar fi fost super) .Iar pretul este 150 de lei si nu 300 . 2 3 Link spre comentariu
Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 E stapana Hara care mai are un topic pe aceasta arie, cu recenzii pozitive. Link spre comentariu
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2015 gusturile nu se discuta.......eu am fost si e ok dar .....e parerea mea. voi revenii..... 1 Link spre comentariu
Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Dominare intre femei? Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 6, 2015 gusturile nu se discuta.......eu am fost si e ok dar .....e parerea mea. voi revenii.....Ai facut login cu cătușele la mâini? 1 5 Link spre comentariu
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Postul de mai sus nu este scris de mine ci de un client cu care am comentat ce e pe forum si a crezut ca se logase el .......in fine Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 asta da dominare - „ia scrie-mi o recenzie, sclavule..” Postul de mai sus nu este scris de mine ci de un client cu care am comentat ce e pe forum si a crezut ca se logase el .......in fine Link spre comentariu
Vizitator samertx Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Postul de mai sus nu este scris de mine ci de un client cu care am comentat ce e pe forum si a crezut ca se logase el .......in fineCe supusi nesimtiti ai Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Septembrie 9, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Am avut si eu cativa domni care mi au dat exemplu de o experienta reusita cu Hara. Link spre comentariu
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Nu-i nicio teapa. Am fost la ea si pot spune ca e una dintre cele mai bune Stapane din Bucuresti .Atitudine 10, Aspect 9, Igiena 10, Locatie 9 (daca n-at fi fost la etajul 8 ar fi fost super) .Iar pretul este 150 de lei si nu 300 . Link spre comentariu
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Cea mai buna Stapana????....fuck....!!! Asta suna stupid chiar si pt pretentiile minime si egale cu zero de la un submissiv. Ai vrut sa spui cea mai rea Stapana! Daca ti a placut....)))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum