Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Iulie 14, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 14, 2011 ALINA PLUGARU SEX PROTAGINISTA FILMELOR XXXL VA OFERA SEX DE CALITATE ASA CUM AI VISAT.AM LOCATIE,CASA DE VACANTA,PRETUL ESTE IN FUNCTIE DE SERVICII SI DE DURATA.ROG NU INSISTATI CU TELEFOANELE,ROG OFERTE SERIOASE. 14 Jul 15:25 0785025894Email: [email protected]Probabil e fals anuntul. Din greseala a urcat si poze cu sexy braileanca =))
Vizitator Obsedatu' Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2011 Postat Iulie 14, 2011 [align=justify]Maestre pisicuts, pentru ce ai "urcat" anuntul? Pentru orientare, consiliere sau informare? =))Daca ar fi real, cre' ca ar pretinde niste "scoruri" astronomice, "scoruri" de ar trebui sa te intrebi cu cine sa faci banking. :DOricum, ca sa ne convingem, eu propun sa ne mobilizam si sa facem o tombola, premiul fiind o vizita la domnisoara. [/align]
Vizitator corina_eu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2011 Postat Iulie 14, 2011 in primul rand ar trebui sa mai treaca pe la scoala..ca sa iasa ecuatia... "va ofera".."cum ai visat"...
criss Reputație: 556 Postat Iulie 15, 2011 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iulie 15, 2011 niic eu nu cred ca e real... iar referitor la scoruri... eram in Bellagio la mare acum vreo 2 saptamani... vine un pangasius la vreo 48 de kile si 1,6 metri .. frate cu 4 bucati... doamne fereste... 1,75-1,85 metri fiecare... tzatzane... curane... maxim.. maxim... il abordeaza unu de langa masa la care eram... prind discutia... omu vroia 2 bucati 2 ore... cere pangasius 2000 euro + camera hotel.. consumatii si tot... Omu ofera 1000 pangasius zice nu...In plm.. nu mi-a venit sa cred bai baiatule... deci laso'n plm... bunaciuni maxime alea e adevarat.. te imbolnaveai de p**a sculata daca le vedeai... da' 2000 de euro 2 ore frate...... pai stai moshule ca nu le cumpar penntru organe... le inchiriez doar pentru unul din ele in mod special ):)))
nailui_z Reputație: 11 Postat Iulie 15, 2011 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2011 e fake toata ziua....m2sm2sm2sm2s
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum