marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 20, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 20, 2015 Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a stabilit ca Ziua Internațională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie. ONU a dorit ca inițiativa să încurajeze guvernele să ia în considerare starea de bine a cetățenilor, și să nu își mai concentreze eforturile doar pe creșterea economică. Organizația Națiunilor Unite a invitat organizațiile internaționale și regionale, precum și societățile civile, inclusiv organizații non-guvernamentale și persoane fizice, să marcheze Ziua Internațională a Fericirii prin diverse activități publice de sensibilizare. Ați fost fericit astăzi....ori ați fost făcut fericit astăzi pe cineva? Apropo, ce înseamnă pentru voi fericire? 4 2 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2015 Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a stabilit ca Ziua Internațională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie. ONU a dorit ca inițiativa să încurajeze guvernele să ia în considerare starea de bine a cetățenilor, și să nu își mai concentreze eforturile doar pe creșterea economică. Organizația Națiunilor Unite a invitat organizațiile internaționale și regionale, precum și societățile civile, inclusiv organizații non-guvernamentale și persoane fizice, să marcheze Ziua Internațională a Fericirii prin diverse activități publice de sensibilizare. Ați fost fericit astăzi....ori ați fost făcut fericit astăzi pe cineva? Apropo, ce înseamnă pentru voi fericire?Sa nu te poti opri din gemete/tremurat-la finalizare-!!!Ambele SEXE! Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2015 Ador fericirea. Ce inseamna?Astazi am primit 3 trandafiri rosii,dupa pranz.Seara,primesc atentie - 11 -trandafiri rosii...Tot in seara asta,primesc un raspuns pozitiv din partea unei persoane(pe care am dezamagito enorm),o sansa de a ma revansa...As avea mai multe de exemplificat,din cursul zilei de azi,dar ma opresc ironiile apar si nu e cazul... Sunt cateva exemple care le-am postat si sunt adevarate.Toate adunate exprima FERICIRE!!! Mare PACAT,ca nu aveti timp sa va exprimati si fericirea traita,oare in aceasta lume exista doar scandal,perle de citit,nenorociri,si cutremure???etc...Felicitari Domnului initiator. Va pup,nu sunt penibila doar realista cu aceasta VIATA! 2 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Martie 20, 2015 Ce inseamna fericire pentru mine?Sa fiu multumit cu mine insumi, si sa-mi urmez cu incredere instinctul...sa incetez sa privesc in trecut, sa vad viitorul ca pe un 'inexistent sumbru', si sa fac din prezent, o experienta misto! 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 20, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 20, 2015 Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a stabilit ca Ziua Internațională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie. ONU a dorit ca inițiativa să încurajeze guvernele să ia în considerare starea de bine a cetățenilor, și să nu își mai concentreze eforturile doar pe creșterea economică. Organizația Națiunilor Unite a invitat organizațiile internaționale și regionale, precum și societățile civile, inclusiv organizații non-guvernamentale și persoane fizice, să marcheze Ziua Internațională a Fericirii prin diverse activități publice de sensibilizare. Ați fost fericit astăzi....ori ați fost făcut fericit astăzi pe cineva? Apropo, ce înseamnă pentru voi fericire?Da, fericirea o ador... si nu mi se pare ciudat ca nefericita nu imi aduc aminte vreodata sa fi fost. Sunt oameni care mi-au spus ca e ciudat, insa nu am ce sa cred despre aceasta afirmatie oricat as incerca. M-am gandit ca sufar de ceva naivitate si nu realizez acel ceva care confera contrast gustului, momentului, si picanteriile vietii alaturi de alti oameni. Cu toate ca de fiecare data cand imi surprind asa zisa naivitate, acest gest ma face sa rad si sa recunosc ca tot fericire este... si mare treaba nu-i. Serioasa sunt... dar fericirea acorda fiecarui om un mare avantaj in necunoscutele vietii, aceea diversitate a trairilor... in care seriozitatea este frumos insotita de eficienta, blandete si elasticitate in actiuni. Prea serioasa sau naiva... nu stiu prea bine ce sunt acestea sau sa ma simt asa, dar stiu ce face fericirea unui om. Nu a fost nici o clipa din viata mea in care sa nu fiu fericita si stiu bine ca asa este pentru totdeauna... in cazul meu. 23 8 Link spre comentariu
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Martie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2015 Pacala zicea ca cel fericit nu este cel care are totul, ci cel care nu-si mai doreste nimic in plus fata de ce are. Eu am momente de fericire atunci cand fac ce vreau fara sa lezez pe altcineva, pe baza principiului "in viata ajunti sa regreti nu ce ai facut, ci ceea ce NU ai facut". Dar pentru ca nu traiesc singur pe lume si nici nu sunt Adam ca sa am tot Raiul la dispozitie, nu intotdeauna reusesc. Intr-o carte de Jules Verne (nu mai stiu care, ca le-am citit demult, cand eram copil) era urmatoarea povestioara: "Un print bogat dintr-o tara prospera, iubit de parinti si iubit de supusi, avea mereu senzatia ca totusi nu este fericit. A mers la un intelept si intrebandu-l ce sa faca, acesta l-a sfatuit sa imbrace camasa unui om fericit.Printul i-a ascultat sfatul si a imbracat camasi de capitani de osti, de invatati, camasile altor nobili, camasi de mici meseriasi, de negustori, de marinari, de exploratori, insa nici asa nu s-a simtit fericit. Pe cand se intorcea abatut si dezamagit spre castel, a intalnit pe camp un om care ara cu un plug tras de boi, omul cantand vesel cat il tinea gura si citindu-i-se fericirea pe fata. S-a apropiat de el si l-a intrebat:- Omule, esti fericit?- Peste poate, a raspuns omul. Am ce munci, am o familie minunata cu care impart roadele muncii mele si ma bucur de fiecare zi.- Rogu-te atunci, nu vrei sa facem schimb, sa fii tu print?- Multumesc, dar nici nu ma gandesc.- Atunci te rog frumos, imi dai mie camasa ta ?- Care camasa? raspunse omul. Pai eu n-am camasa ! " 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum