Sari la conținut

Sex la telefon

Postări Recomandate

Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

O data am facut si eu asta pt ca eu eram plecat si nu m-am mai vazut cu prietena mea de ceva timp si cand am sunat-o de la declaratii de iubire si alte alea am ajuns sa o punem de un sex mic la tel , rezultaul? ea a avut orasm si eu la fel , a fost o senzatie ciudata dar f placuta , dar din nefericire Romtelecomul iti taie pofta de facut sex la tel , ca nu te poti limita pt treaba asta doar la cateva minute

Orasm cred că vine de la oralitate...- precum doinele si baladele populare

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

O data am facut si eu asta pt ca eu eram plecat si nu m-am mai vazut cu prietena mea de ceva timp si cand am sunat-o de la declaratii de iubire si alte alea am ajuns sa o punem de un sex mic la tel , rezultaul? ea a avut orasm si eu la fel , a fost o senzatie ciudata dar f placuta , dar din nefericire Romtelecomul iti taie pofta de facut sex la tel , ca nu te poti limita pt treaba asta doar la cateva minute

Orasm cred că vine de la oralitate...- precum doinele si baladele populare

Buna remarca, mai ales ca n-au trecut decat 5 ani si 2 luni pana sa observe cineva... :)

• Like 3
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Odata am facut si eu asta pt ca eram plecat si nu m-am mai vazut cu prietena mea de ceva timp si cand am sunat-o in timp ce vorbeam cu ea mi-o sugea o alta buna prietena de-a mea . A fost cel mai tare sex la telefon .....

• Like 1
  • Oras:secret
  • Oras:secret
Postat

nu prea exista doritoate pe site de asa ceva si doar foarte putini doritori vad :)

• Administrator
Reputație: 114824
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

nu prea exista doritoate pe site de asa ceva si doar foarte putini doritori vad :)

pre_1433057475__giphy0.gif

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Unde vreau
Postat

Vreau sa fac si eu sex la telefon , e interesata vre-o domnisoara/doamna ?

Pune telefonu' la ureche si incepe.

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

nu cred ca trece o sapt sa nu faca vreunu sex la tel cu mn :laugh2 imi pune 5 intrebari si deja il simt   :sweaty  :D

• Like 3
Postat

nu cred ca trece o sapt sa nu faca vreunu sex la tel cu mn :laugh2 imi pune 5 intrebari si deja il simt   :sweaty  :D

maine te sun .... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu, daca ajunge la intrebarile despre rochite, simt ca este foarte aproape de orgasm si il las sa termine  :laugh2  Mi se face mila de el  :laugh2

Unul mi-a multumit odata. =))

Unii sunt chiar baieti finuti, se incadreaza in 30 sec, nu trag de timp. =)) =))

• Like 3
Postat

Esti rautacioasa! el exerseaza:)

Reputație: 9109
Postat

Esti rautacioasa! el exerseaza:)

Finalizarea manuala, :sweaty

• Like 1
Postat

Si tu la fel de rautacioasa esti!  omu' vrea sa si cunoasca corpu'. :)

presupun,organele genitale si functionalitatea lor la senzori manuali (corpul il vezi in oglinda  :) )

Postat

presupun,organele genitale si functionalitatea lor la senzori manuali (corpul il vezi in oglinda  :) )

Ai pus punctul pe ''i'', mai detaliat de atat nici ca se putea:)

Postat

Ai pus punctul pe ''i'', mai detaliat de atat nici ca se putea:)

exact cum procedez cu penisul,pana in gat, :blushing2

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

eu nu inteleg deloc ideea de sex la telefon, nu ma aleg nici macar cu o erectie, de unde orgasm...

prbabil nu ai gasit persoana care sa te citeasca. e greu sa citesti un barbat cand el nu are chef sa iti zica cum si ce fara imagine si chiar  si cu imagine pt prima oara. dar daca exista scanteia aia, si o priceputa in ale o are si o cladeste si o resimte si ea o sa ai. un orgasm mai mult decat puternic nu doar un stiffy :)

• Telefon: 0786050707
  • Oras:Roman
  • Telefon: 0786050707
  • Oras:Roman
Postat

sunt o mare amatoare de sex la tel,am orgasme uriase.

mi-ar placea sa ne putem auzi! Pup

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...