klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 23, 2015 O data am facut si eu asta pt ca eu eram plecat si nu m-am mai vazut cu prietena mea de ceva timp si cand am sunat-o de la declaratii de iubire si alte alea am ajuns sa o punem de un sex mic la tel , rezultaul? ea a avut orasm si eu la fel , a fost o senzatie ciudata dar f placuta , dar din nefericire Romtelecomul iti taie pofta de facut sex la tel , ca nu te poti limita pt treaba asta doar la cateva minute Orasm cred că vine de la oralitate...- precum doinele si baladele populare
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 24, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 24, 2015 O data am facut si eu asta pt ca eu eram plecat si nu m-am mai vazut cu prietena mea de ceva timp si cand am sunat-o de la declaratii de iubire si alte alea am ajuns sa o punem de un sex mic la tel , rezultaul? ea a avut orasm si eu la fel , a fost o senzatie ciudata dar f placuta , dar din nefericire Romtelecomul iti taie pofta de facut sex la tel , ca nu te poti limita pt treaba asta doar la cateva minute Orasm cred că vine de la oralitate...- precum doinele si baladele populare Buna remarca, mai ales ca n-au trecut decat 5 ani si 2 luni pana sa observe cineva... 3
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 24, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 24, 2015 O data am facut si eu asta pt ca eu eram plecat si nu m-am mai vazut cu prietena mea de ceva timp si cand am sunat-o de la declaratii de iubire si alte alea am ajuns sa o punem de un sex mic la tel , rezultaul? ea a avut orasm si eu la fel , a fost o senzatie ciudata dar f placuta , dar din nefericire Romtelecomul iti taie pofta de facut sex la tel , ca nu te poti limita pt treaba asta doar la cateva minuteOdata am facut si eu asta pt ca eram plecat si nu m-am mai vazut cu prietena mea de ceva timp si cand am sunat-o in timp ce vorbeam cu ea mi-o sugea o alta buna prietena de-a mea . A fost cel mai tare sex la telefon ..... 1
alladyn22 Reputație: 13 Postat Mai 31, 2015 Oras:secret Oras:secret Postat Mai 31, 2015 nu prea exista doritoate pe site de asa ceva si doar foarte putini doritori vad
Administrator pisicuts Reputație: 114824 Postat Mai 31, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 31, 2015 nu prea exista doritoate pe site de asa ceva si doar foarte putini doritori vad 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 31, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 31, 2015 Ai vrea sa ai numarul de telefon al Lanei?
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 31, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 31, 2015 Vreau sa fac si eu sex la telefon , e interesata vre-o domnisoara/doamna ?Pune telefonu' la ureche si incepe.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 31, 2015 Vreau sa fac si eu sex la telefon , e interesata vre-o domnisoara/doamna ?Nanaci
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 31, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 31, 2015 nu cred ca trece o sapt sa nu faca vreunu sex la tel cu mn imi pune 5 intrebari si deja il simt 3
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 31, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 31, 2015 nu cred ca trece o sapt sa nu faca vreunu sex la tel cu mn imi pune 5 intrebari si deja il simt maine te sun .... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2015 nu cred ca trece o sapt sa nu faca vreunu sex la tel cu mn imi pune 5 intrebari si deja il simt Eu, daca ajunge la intrebarile despre rochite, simt ca este foarte aproape de orgasm si il las sa termine Mi se face mila de el Unul mi-a multumit odata. Unii sunt chiar baieti finuti, se incadreaza in 30 sec, nu trag de timp. =)) 3
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 nu cred ca trece o sapt sa nu faca vreunu sex la tel cu mn imi pune 5 intrebari si deja il simt Esti rautacioasa! el exerseaza:)
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Esti rautacioasa! el exerseaza:)Finalizarea manuala, 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 Finalizarea manuala, Si tu la fel de rautacioasa esti! omu' vrea sa si cunoasca corpu'.
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Si tu la fel de rautacioasa esti! omu' vrea sa si cunoasca corpu'. presupun,organele genitale si functionalitatea lor la senzori manuali (corpul il vezi in oglinda )
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 presupun,organele genitale si functionalitatea lor la senzori manuali (corpul il vezi in oglinda )Ai pus punctul pe ''i'', mai detaliat de atat nici ca se putea:)
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Ai pus punctul pe ''i'', mai detaliat de atat nici ca se putea:)exact cum procedez cu penisul,pana in gat,
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 exact cum procedez cu penisul,pana in gat, Vrei sa ma faci curios?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 3, 2015 eu nu inteleg deloc ideea de sex la telefon, nu ma aleg nici macar cu o erectie, de unde orgasm...prbabil nu ai gasit persoana care sa te citeasca. e greu sa citesti un barbat cand el nu are chef sa iti zica cum si ce fara imagine si chiar si cu imagine pt prima oara. dar daca exista scanteia aia, si o priceputa in ale o are si o cladeste si o resimte si ea o sa ai. un orgasm mai mult decat puternic nu doar un stiffy
adormature Reputație: -8 Postat Octombrie 14, 2016 Telefon: 0786050707 Oras:Roman Telefon: 0786050707 Oras:Roman Postat Octombrie 14, 2016 sunt o mare amatoare de sex la tel,am orgasme uriase.mi-ar placea sa ne putem auzi! Pup 1
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 14, 2016 mi-ar placea sa ne putem auzi! PupRăspunzi unui user după 5 ani Nu s-a mai logat din 2011 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum