justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 29, 2018 P.S. Si scz de offtopic:Ai zis ca o sa iti faci cateva poze, sa iti faci timp!!!uite unde era ”futografu” meu si nu am stiut de tine :rax2 urmatoarea o pui tu :kiss3 17
comisirom Reputație: 84 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 29, 2018 F drăguț costumul!😀😀 1
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2018 Trec săptămâna viitoare sa ma conving și fizic cât ești de apetisanta! comisiromMaistru Curvar80 Postari:Inscris la:F drăguț costumul! (numa costumu? :laugh2 )hai sa le vezi si pe restu :feet ;) 1
comisirom Reputație: 84 Postat Decembrie 1, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 1, 2018 Promit ca vin! Săptămâna viitoare!
comisirom Reputație: 84 Postat Decembrie 2, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 2, 2018 O zi și o ora săptămâna viitoare când ești mai libera?
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 2, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 2, 2018 O zi și o ora săptămâna viitoare când ești mai libera?cand vrei tu, intre 12.30/14.30 sau intre 16/20 :feet 2
comisirom Reputație: 84 Postat Decembrie 2, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 2, 2018 Ok! Pusici! Aștept sa ne vedem! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‹ 1
mivanul Reputație: 1124 Postat Decembrie 2, 2018 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Decembrie 2, 2018 costumu' asta-i ca masca lui Zorro dar doar cu o gaura!!!...un fel de monoclu...pirat!!! :)))) 11 5
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 3, 2018 costumu' asta-i ca masca lui Zorro dar doar cu o gaura!!!...un fel de monoclu...pirat!!! :))))era acoperita a 2 a ”gaura” :rax2 15
mivanul Reputație: 1124 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Decembrie 3, 2018 era acoperita a 2 a ”gaura” :rax2mie nu-mi prea place la ochiul maro de asta am zis doar de-o gaura!!! :))))) 1 5
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 era acoperita a 2 a ”gaura” :rax2frumoasa priveliste :icecream
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 7, 2018 frumoasa priveliste :icecreamnu linge inghetata iarna ca te doare ”mandulele” :laugh2 , linge altceva... :rax2 :blushing2 16
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 frumoasa priveliste :icecreampe tine Gaby
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 nu linge inghetata iarna ca te doare ”mandulele” :laugh2 , linge altceva... :rax2 :blushing2frumoasa bijuteria
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Postat Decembrie 9, 2018 Am ajuns si eu la această Doamna. Si nu întâmplător scriu Doamna cu D mare pentru ca într-adevăr este o Doamna. Săptămâna trecută fiind cu treaba prin Oradea mi-am zis ca ar fi păcat să nu profit de ocazie și sa nu îmi fac un cadou de moș Nicolae. Așadar am stabilit o întrebare cu stimabila. La ora programată eram la ușa ei. M-a întâmpinat cu căldură și am simțit acel clik de parcă ne cunoaștem de mult timp. Am fumat o țigară timp in care am mai palavragit de una alta după care m-am dus la duş. Revenit în camera am început să ne sarutam ca doi adolescenți. Eram super excitat si nu m-am putut abtine sa nu o dezmierd maxim cu sărutări pe tot corpul ei minunat oprindu-ma cu limba in savarina ei dulce și umeda. Cred ca i-a placut am văzut ca incepe sa geama frumos. Ne-am luptat pret de cateva minute si am ajuns intr-un 69 unde nu am rezistat deoarece eram deja la punctul de fierbere si i-am umplut gurita de sperma. Îmi cer scuze deoarece când am finalizat am observat o urma de dezamăgire pe fata ei deoarece am terminat cam repede. Promit însă ca la următoarea întâlnire o sa îmi iau revanșa. Îți mulțumesc frumoas-o pentru cliple minunate petrecute alături de tine. Ești o doamna deosebita si o femeie irezistibila dulce si educată.Notele sunt de 10+ pentru doamna. Despre mine nu cred ca am reușit să obțin nota de trecere din partea ei.Respectele mele draga Gabi 10
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 9, 2018 Am ajuns si eu la această Doamna. Si nu întâmplător scriu Doamna cu D mare pentru ca într-adevăr este o Doamna. Săptămâna trecută fiind cu treaba prin Oradea mi-am zis ca ar fi păcat să nu profit de ocazie și sa nu îmi fac un cadou de moș Nicolae. Așadar am stabilit o întrebare cu stimabila. La ora programată eram la ușa ei. M-a întâmpinat cu căldură și am simțit acel clik de parcă ne cunoaștem de mult timp. Am fumat o țigară timp in care am mai palavragit de una alta după care m-am dus la duş. Revenit în camera am început să ne sarutam ca doi adolescenți. Eram super excitat si nu m-am putut abtine sa nu o dezmierd maxim cu sărutări pe tot corpul ei minunat oprindu-ma cu limba in savarina ei dulce și umeda. Cred ca i-a placut am văzut ca incepe sa geama frumos. Ne-am luptat pret de cateva minute si am ajuns intr-un 69 unde nu am rezistat deoarece eram deja la punctul de fierbere si i-am umplut gurita de sperma. Îmi cer scuze deoarece când am finalizat am observat o urma de dezamăgire pe fata ei deoarece am terminat cam repede. Promit însă ca la următoarea întâlnire o sa îmi iau revanșa.Îți mulțumesc frumoas-o pentru cliple minunate petrecute alături de tine. Ești o doamna deosebita si o femeie irezistibila dulce si educată.Notele sunt de 10+ pentru doamna. Despre mine nu cred ca am reușit să obțin nota de trecere din partea ei.Respectele mele draga Gabims mult pt tot , te pup! :kiss3 :kiss3 4
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 13, 2018 ho, ho, ho :rockettes-1 :rax2 21
altadata Reputație: 4456 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 13, 2018 ho, ho, ho :rockettes-1 :rax2Si ce ne aduce Mosul??😃😃 1
raxxu23 Reputație: 52 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:ab Oras:ab Postat Decembrie 14, 2018 Ce cadou ti as daa 1
alcapone16 Reputație: 23 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 ho, ho, ho :rockettes-1 :rax2a veni si la justlove craciunul nu numai la natasha 1
evil 11 Reputație: 463 Postat Decembrie 15, 2018 Postat Decembrie 15, 2018 ho, ho, ho :rockettes-1 :rax2nu te-ai cumintit nici acum ? :rax2
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 15, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 15, 2018 Si ce ne aduce Mosul??depinde ce i.ai scris.. :Pnu te-ai cumintit nici acum ? :rax2nu as fi io , daca m.as cuminti :Da veni si la justlove craciunul nu numai la natashați ciudă, ha? la tine vine sătana :lol: :FIREdevil 10
altadata Reputație: 4456 Postat Decembrie 15, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 15, 2018 depinde ce i.ai scris.. :P 13 cu una!😃😃😃😃Plus o Craciunita😚😚😃😃 1
kponee Reputație: 4 Postat Decembrie 16, 2018 Postat Decembrie 16, 2018 uite unde era ”futografu” meu si nu am stiut de tine :rax2urmatoarea o pui tu :kiss3 wow, imi place 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum