justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 28, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 28, 2019 ;) :kiss3 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9929 Postat Februarie 28, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Februarie 28, 2019 Deși nu sunt client te consider prietena și îmi ești tare simpatica asa ca îți las cu tot dragul mărțișorul meu Fetele mele frumoaseAzi vin cu ganduri duioaseSa va las un martiosorSa va fie iarasi dorDe sarutul meu fierbinteMangaierea mea cumintePrimavara sa v-atingaRaze calde sa va ningaSi in suflet si pe pleoapeSa ne fiti mereu aproapeCand om vrea sa va iubim,Stiti ca noi va pretuim,Pentru dragostea platitaCu caldura oferitaDeci primiti un martisorDin cuvinte de amorVreau sa va fac zi seninaSi de bucurie plinaVoi v-ati prins ca va iubescSi-as vrea sa va tavalescDe-as putea pe toate-odataInsa doar sufletu-mi poateAstfel de multi-pacateDa-s pacate inocenteCu fetite indecenteCu priviri incantatoareCu trupuri de trestioareSufletul mi-ati luminatUnele cu un pacatAltele chiar cu mai multeSa le numar? Chiar pe toate?Cred ca-s prea multe pacateInsa nici nu mai conteazaFiindca sufletu-mi danseazaMelodii din amintiriCu ale voastre iubiriPrimavara minunataCu bucurii presarataVa doreste cu mult dorUn poet plictisitor... 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 1, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 1, 2019 Deși nu sunt client te consider prietena și îmi ești tare simpatica asa ca îți las cu tot dragul mărțișorul meu Fetele mele frumoaseAzi vin cu ganduri duioaseSa va las un martiosorSa va fie iarasi dorDe sarutul meu fierbinteMangaierea mea cumintePrimavara sa v-atingaRaze calde sa va ningaSi in suflet si pe pleoapeSa ne fiti mereu aproapeCand om vrea sa va iubim,Stiti ca noi va pretuim,Pentru dragostea platitaCu caldura oferitaDeci primiti un martisorDin cuvinte de amorVreau sa va fac zi seninaSi de bucurie plinaVoi v-ati prins ca va iubescSi-as vrea sa va tavalescDe-as putea pe toate-odataInsa doar sufletu-mi poateAstfel de multi-pacateDa-s pacate inocenteCu fetite indecenteCu priviri incantatoareCu trupuri de trestioareSufletul mi-ati luminatUnele cu un pacatAltele chiar cu mai multeSa le numar? Chiar pe toate?Cred ca-s prea multe pacateInsa nici nu mai conteazaFiindca sufletu-mi danseazaMelodii din amintiriCu ale voastre iubiriPrimavara minunataCu bucurii presarataVa doreste cu mult dorUn poet plictisitor... multumesc mult! :kiss3 :laugh2 :la 3
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 1, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 1, 2019 dragii mei va doresc o primavara frumoasa ! :kiss3 :rax2 13
Membru Premium x the impaler Reputație: 9929 Postat Martie 1, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Martie 1, 2019 Aproape ca m-ai convins... Eu ti-l puneam ceva mai jos :boob 1
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 1, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 1, 2019 Aproape ca m-ai convins... Eu ti-l puneam ceva mai jos :boobmi.am zis ca mai raman la garso dupa o.... :feet (tavaleala) sa imi fac niste poze , da nu am apucat multe ,ca o trebuit sa vin inapoi acasa :ranthttps://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/53020293_317896755529154_2856724405180956672_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.ftsr1-1.fna&oh=6a7824efaea75eec8cf04a4eb6a7baa9&oe=5D160625 ;) 13
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Penetrare dubla in vagin faci? Vrei s-o devastezi? :laugh2 Lasa-l ca mai are cateva postari antologice. :)))) Esti casatorita ? Mare dreptate are colegul @imiplace_ :laugh2 :laugh2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 2, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 2, 2019 Mare dreptate are colegul @imiplace_ :laugh2 :laugh2bolovan , d.apoi io am crezut ca scrii si tu ”un lamulțI ani ,o primavara frumoasa” si cand colo tu dai copy-paste de te miri de unde....RUSINICA! :rax2 :la :la 17
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 bolovan , d.apoi io am crezut ca scrii si tu ”un lamulțI ani ,o primavara frumoasa” si cand colo tu dai copy-paste de te miri de unde....RUSINICA! :rax2 :la :laMi-am însușit critica! Dar dacă efectele vor fi la fel, o să mai fac prostioare ;) :laugh2 PS: O primăvară excepțională sa ai! :)
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 bolovan , d.apoi io am crezut ca scrii si tu ”un lamulțI ani ,o primavara frumoasa” si cand colo tu dai copy-paste de te miri de unde....RUSINICA! :rax2 :la :lafrumos martisor :snap
crisang Reputație: 19 Postat Martie 3, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 3, 2019 bolovan , d.apoi io am crezut ca scrii si tu ”un lamulțI ani ,o primavara frumoasa” si cand colo tu dai copy-paste de te miri de unde....RUSINICA! :rax2 :la :laLa Multi Ani!Frumos martisor ;) 1
raxxu23 Reputație: 52 Postat Martie 3, 2019 Oras:ab Oras:ab Postat Martie 3, 2019 Ce martisor frumos ai intre craci :))) 1
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 4, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2019 frumos martisor :snap La Multi Ani!Frumos martisor ;) :blushing2 :kiss3 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 8, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 8, 2019 multumesc mult! :hug1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9929 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Martie 8, 2019 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9929 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Martie 8, 2019 La Multi Ani Love! 2
Membru Premium x the impaler Reputație: 9929 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Martie 8, 2019 . 2
Membru Premium x the impaler Reputație: 9929 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Martie 8, 2019 lingai existaDomnule 100 de aniProst, marunt si fara baniIara incepi sa ti-o belestiSi topice murdarestiSpui doar imbecilitatiMai bine curu-ti aratiIn statia de tramvaiCa sigur bilet nu aiPoate-o pui cu controloruSi iti revine umoruSi nu ne mai futi la creierEnervant esti ca un greierLabagiu nenorocitFustangiu neimplinitTe invit sa taci din guraEroare de naturaTaci si freaca-te la p_laScula aia minusculaCu care ai fost cacatP_zda mati de ratat! :laugh2 :boob :iagree :crazylove :hihat 3
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 8, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 8, 2019 Domnule 100 de aniProst, marunt si fara baniIara incepi sa ti-o belestiSi topice murdarestiSpui doar imbecilitatiMai bine curu-ti aratiIn statia de tramvaiCa sigur bilet nu aiPoate-o pui cu controloruSi iti revine umoruSi nu ne mai futi la creierEnervant esti ca un greierLabagiu nenorocitFustangiu neimplinitTe invit sa taci din guraEroare de naturaTaci si freaca-te la p_laScula aia minusculaCu care ai fost cacatP_zda mati de ratat! :laugh2 :boob :iagree :crazylove :hihatma faci sa rad de una singura :laugh2 :iagree .multumesc! :kiss3 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 La mulți ani de 8 Martie! :) PS: Să citez ceva și din operele inegalabile ale bunului nostru coleg @100ani? Să mă pedepsești iarăși cu o poză din aia de care se bucură tot forumul? :laugh2
mivanul Reputație: 1124 Postat Martie 8, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Martie 8, 2019 Domnule 100 de aniProst, marunt si fara baniIara incepi sa ti-o belestiSi topice murdarestiSpui doar imbecilitatiMai bine curu-ti aratiIn statia de tramvaiCa sigur bilet nu aiPoate-o pui cu controloruSi iti revine umoruSi nu ne mai futi la creierEnervant esti ca un greierLabagiu nenorocitFustangiu neimplinitTe invit sa taci din guraEroare de naturaTaci si freaca-te la p_laScula aia minusculaCu care ai fost cacatP_zda mati de ratat! :laugh2 :boob :iagree :crazylove :hihatEsti dus fra'! dar in sensul bun!!!! 2 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum