Sari la conținut

Justlove - 0764150802

Postări Recomandate

• Oras:fara
Postat

Azi aveam o zi ceva mai proasta si am decis sa o fac mai buna vizitand-o pe justlove, mai fusesem, e o persoana super OK, sincer as fi mers si daca nu faceam sex. 

Locatia e aceeasi, zona sovata, o garsoniera decenta cu un pat generos care nu scartaie, perfecta pentru astfel de activitati.

De fapt chiar nu eram sigur daca vreau sa fac sex, poate doar stam la discutii, insa ea m-a asteptat intr-o lenjerie sexy deci gandurile mele ca "poate nu facem..." au disparut imediat asa ca m-am bagat la un dus rapid. Ah da, si nu mai e blonda, chestie care m-a surprins un pic dar in mod placut, ii sta bine cu noua culoare de par. 

A urmat un oral foarte bine executat, urmat de un normal mediocru spre slabut din partea mea pt ca eu chiar nu eram in forma (a nu se intelege ca ea nu s-a straduit, cand zic mediocru vorbesc strict de pula mea, ea a fost perfecta), ea in schimb a salvat situatia cu un nou oral dus la culme.... gen... culme... mereu am zis ca adevarata arta pt o femeie e sa stie sa faca un oral, ca altfel oricine stie sa stea pe spate sau capra (ma rog, poate am fost usor pripit, e si acolo o arta) dar o felatie bine executata e dovada maiestriei adevarate, s-a terminat cu posibili copilasi inghititi de ea. 

Note:

o/n: 14/10

n/p: irelevant, mi-a murit mie pula... dar aveam un prezervativ albastru

Cadou: 300 (fara anal)

De revenit: da

De recomandat: da

ms mult pt tot! :kiss3 data viitoare le probam si pe alea negre :rax2

• Like 3
Postat

Păsărică ce mai face nu ne.o mai arati si tu nebunie ?

păsărica intreaba de tine :P

unde.i doru sa ma vada

sa.i dau 3,14zda sa mi.o ”roada” :la  :la

:kiss3

• Like 4
Postat

Ia da sa o vedem ;)

https://www.vocativ-plus.com/wp-content/uploads/2018/12/pasarica-696x385.jpg :laugh2

• Like 4
Postat

Mai activezi? Nu mai pui poze nimic

ai orbu pasaricii, pardon a gainii, de nu vezi pozele ? :laugh2

• Like 6
Postat

ai dat pagina si acum nu mi se mai vede ”comoda/patu/pasarica”, asa ca tre sa vii sa faci pe futografu :laugh2  :feet  :2qm40hg

• Like 4
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Justlove face parte dintr-o subcategorie a genului MILF pe care tocmai am inventat-o :) și anume TILF - Tanti’s I’d Like to Fuck; cel puțin eu așa am simțit-o. Mie mi-a adus aminte de vecina din copilărie care venea la mama sa fumeze o tigara și sa bea o cafea :)) ... in fine sa trec la recenzie:

Locația - ok o garsoniera decenta - curatica

Oral - Justlove se pricepe- experiența își spune cuvântul - tendințe de deep - oo - frumos

Normal - face ce vrei și ii place ; ce sa mai .. te simți bine cu ea

Finalizare - CIM - nice

De revenit? Eu zic ca da - 150 e un preț corect la ce ofera.

• Like 9
Postat

Justlove face parte dintr-o subcategorie a genului MILF pe care tocmai am inventat-o :) și anume TILF - Tanti’s I’d Like to Fuck; cel puțin eu așa am simțit-o. Mie mi-a adus aminte de vecina din copilărie care venea la mama sa fumeze o tigara și sa bea o cafea :)) ... in fine sa trec la recenzie:

Locația - ok o garsoniera decenta - curatica

Oral - Justlove se pricepe- experiența își spune cuvântul - tendințe de deep - oo - frumos

Normal - face ce vrei și ii place ; ce sa mai .. te simți bine cu ea

Finalizare - CIM - nice

De revenit? Eu zic ca da - 150 e un preț corect la ce ofera.

te țucă tanti Gabi! :laugh2  :kiss3

PS dau si un ”cafe” data viitoare daca imi spui ca esti tu  :251x  :rax2

• Like 5
Postat

Io când merg o sa vreau o ciorba din aia buna cum faci tu :) ...și apoi vedem ce mai facem

la garso numa cioba de sub burta servesc :laugh2

• Like 10
  • Oras:Oradea
Postat

foarte tare anunțul,iar doamna este bestial de frumoasa și bună. mie îmi place foarte mult. Mi-ar pl sa te futografiez și eu. te pup dulce peste tot 💋💋💋😛😛😛🌹🌹🌹

• Like 2
Postat

foarte tare anunțul,iar doamna este bestial de frumoasa și bună. mie îmi place foarte mult. Mi-ar pl sa te futografiez și eu. te pup dulce peste tot

primadata ne :feet  :doggystyle apoi te las sa-mi faci o poze cu telefonu meu ;)

• Like 7
Postat

nu pe tine te-am întrebat,, imiplce"de ce te bagi ca și musca în oala?

• Like 1
Postat

nu pe tine te-am întrebat,, imiplce"de ce te bagi ca și musca în oala?

;)

prima data be ce?

:feet   :rax2
  • Like 3

Postat

Poze noi ?

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/58373173_1294846167350351_6339633558692298752_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.ftsr1-1.fna&oh=5d2cd9536fc1c361fcaefe54a180a915&oe=5D6EF382 :laugh2  :rax2

• Like 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...