Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 măă , d-apoi ce pula lu hector ii aici? mnezău vostru amu nită :laugh2 :laugh2 , eee, dacă nu iți sughița voi astazi sa imi spuneti cuțu :laugh2 :kiss3no, muclec ca pun o poza, :sado manca-mi-ati ce vedeti in ea :rax2 :la :lafrumoasa o ai justlove,ca o floare :clapp Link spre comentariu
unikum29 Reputație: 305 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 13, 2019 😂😂😂😙😙😙 2 Link spre comentariu
vasile78 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 yummii yumii ce bunaciune Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9863 Postat Septembrie 18, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Draga Love cu respectCa orice curvar infectTe felicit pentru pozaParca-as vrea si eu o doza :crazyloveSa o rontaiesc nitelSa te trec in carnetelSa pot spune ca-i bifataVeverita delicataA lu Love cea zvapaiata :laugh2 :innocentCreca te-as pupa si-n curDar de vin poate ti-o furSi te las fara dotareCa in poze-mi place tare :icecream :innocent 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Hai și fute-o, ca în 6 octombrie închid boldu.😋👄 3 Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 226 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Justlove faci și anal ? Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Justlove faci și anal ? specialitatea casei 3 Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Hai și fute-o, ca în 6 octombrie închid boldu.😋👄te retragi? Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Te pensionezi?si daca da cat vei avea pensia.? Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9863 Postat Septembrie 20, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Hai și fute-o, ca în 6 octombrie închid boldu.Ce faci? Ce bold inchizi? Zugravesti? :laugh2Boldu nu se poate inchide pana cand ultima baba a luat ultimul pachet de biscuiti!!!Hai nu te tine de bancuri... Tu esti comoara locala. :innocent Fara hotarare de Consiliu nu poti sa te retragi.Eu te-am pastrat pentru mai tarziu ca asa imi place mie, sa mananc cireasa cu ultima felie de tort.Sunt foarte ocupat si voi lipsi din zona toata sapt viitoare. Sa nu-mi faci vreo pozna sa nu te mai prind. Vezi ca daca inchizi boldu intru prin efractie si fur veverita :crazyloveTe rog sa revii cu clarificari si sa nu ma stresezi ca si asa is destul de stresat.Te preapup pe toate cele! :innocent :2qm40hg :gifs_ojos 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 21, 2019 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 21, 2019 Te pensionezi?si daca da cat vei avea pensia.?una speciala, ca si mine. :first :rax2 3 Link spre comentariu
kipri Reputație: 239 Postat Septembrie 22, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2019 Just a noastră nu poate fără pula ca noi fără pizda și iubitul ei nu o poate satisface cit vrea ea !!!Asa ca tot noi o desfundam.🎷⚒ 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 22, 2019 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 22, 2019 Just a noastră nu poate fără pula ca noi fără pizda și iubitul ei nu o poate satisface cit vrea ea !!!Asa ca tot noi o desfundam.⚒justlove nu are iubit, desfundati-mi si arterele :DMUCLES, CA VA FAC DOMINARE VIRTUALA! :laugh2 :sado 4 Link spre comentariu
adevar000 Reputație: 19 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Calator Oras:Calator Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Misto femeie esti doamna!Te-am vizitat cu ceva vreme in urma si totul a fost perfect.Tinerelele ar trebui sa invete de la tine!Multumesc pt ora de vis pe care mi-ai oferit-o! 2 Link spre comentariu
johnny5 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Salut tuturorMai lucreaza doamna? Nr.de sus nu raspunde Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Misto femeie esti doamna!Te-am vizitat cu ceva vreme in urma si totul a fost perfect.Tinerelele ar trebui sa invete de la tine!Multumesc pt ora de vis pe care mi-ai oferit-o!ms mult si eu! :kiss3 2 Link spre comentariu
kipri Reputație: 239 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Doamna lucrează pina la pensie specială ...dacă mărește Dăncila vârsta de pensionare avem șansa sa o avem pina la 70 ani !!!oricum oferta in Oradea nu e grozava așa ca ea și Diva Anușcă vor fi și peste 20 de primăveri la datorie Ptr trăgători!!!!😂😂😂 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Doamna lucrează pina la pensie specială ...dacă mărește Dăncila vârsta de pensionare avem șansa sa o avem pina la 70 ani !!!oricum oferta in Oradea nu e grozava așa ca ea și Diva Anușcă vor fi și peste 20 de primăveri la datorie Ptr trăgători!!!!ingrop 2 generatii de pe site :laugh2 :laugh2 (glumesc)exagerezi :rax2 4 Link spre comentariu
aiurea1987 Reputație: 26 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Esti in Iași sau are altcineva numărul tău? Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Esti in Iași sau are altcineva numărul tău?nu, vin ieșenii la mine :rax2 , e o greșeala sau nu ai vazut bine nr de tel :snap. 1 Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Ariana tea bagat in bransa cu camere in regim hotelier apropo ea pe unde presteaza? 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Ariana tea bagat in bransa cu camere in regim hotelier apropo ea pe unde presteaza? :dontgetit ”uat”, nu cunosc nici o ariană”, cu siguranta ma confunzi! 1 Link spre comentariu
bluenight1 Reputație: 21 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:word Oras:word Partajează Postat Octombrie 4, 2019 in velenta 1 Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Doamne dar cind va pozati amandoua cu vibratoarele la tine in garsoniera? 1 Link spre comentariu
Vizitator croco07 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 La cluj? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum