Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 Mai Baiete ,Adevar Adevarat ca ma urasti?? Spune ce gandesti ...you are free to write
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 Adevarat ca ma urasti?? Spune ce gandesti ...you are free to write Nu cred ca am motive sa te urasc ,Nu sunt o persoana care sa urasca sau sa poarte dusmanie pe cineva..Asa sunt eu mai dilie ...Dar totusi de ce crezi asta ?
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 Nu cred ca am motive sa te urasc ,Nu sunt o persoana care sa urasca sau sa poarte dusmanie pe cineva..Asa sunt eu mai dilie ...Dar totusi de ce crezi asta ?nu cred, vroiam opusul ) cautam laude
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 Nu sunt persoana care sa laud ,eu ma bag la somnic imd. Noapte buna !
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 Nu sunt persoana care sa laud ,eu ma bag la somnic imd. Noapte buna !cred ca e vremea de somn Vise placute!!!
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2015 Postat Aprilie 25, 2015 cred ca e vremea de somn Vise placute!!! Neatza ,da a fost vremea de somn
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2015 Postat Aprilie 25, 2015 Neatza ,da a fost vremea de somn O zi placuta... dormi mult la ani tai
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2015 Postat Aprilie 25, 2015 O zi placuta... dormi mult la ani tai Foarte mult..in viata asta iubesc ce'l mai mult e Somnul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum