Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Postat Martie 25, 2015 Departe de mine gandul te a te ajuta in arta sexului, arta pe care o cunosti, ci doar era o fantezie, pe care unii nu o accepta, iar altii o accepta. Cei care nu o accepta nu ar trebui sa considere pe ceilalti ca daca pun aceasta fantezie in aplicare sunt dincole de respect. A fi deschis la minte e un lucru bun, atat timp cat cu aceasta deschidere nu faci rau la nimeni.A fi inchis pe unele aspecte si colac peste pupaza, sa judeci pe cel deschis la minte, nu mai e un lucru bun.
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Postat Martie 25, 2015 Threesome-ul se poate face in multe feluri chiar fara anal, de exemplu oral + normal.Inteleg ca ai anumite limite, poate si Deny, dar asta nu inseamna ca automat altii care sunt mai deschisi si accepta asa ceva sunt in afara integraritatii ori a respectului. Corect Deni?Corect Dani? Nu ma tenteaza sa particip....Nu imi place sa fiu ft in grup sau in haita ...deci clar Nuuu !!!!!!
Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Postat Martie 25, 2015 denyaradAm inteles!Adevar sau Provocare?
Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Asa e ca-ti place sa domini? Ce servicii de dominare oferi?
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Asa e ca-ti place sa domini? Ce servicii de dominare oferi?Pass
aloha Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Martie 26, 2015 Vreau si eu sa joc, daca se poate
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Ai zis bine.....daca se poate, fiindca vad ca nu mai este nici o logica in mersul acestui joc.Raman intrebari in aer, altii asteapta intrebari, altii intra si pun intrebari peste rand si tot asa.
gts Reputație: 54 Postat Martie 26, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 26, 2015 și eu am zis ieri dar nimeni nu ma băgat în seama
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Ai zis bine.....daca se poate, fiindca vad ca nu mai este nici o logica in mersul acestui joc.Raman intrebari in aer, altii asteapta intrebari, altii intra si pun intrebari peste rand si tot asa.Scuze Domnule Adrian ,dar nu am avut cand sa intru sa joc Deci Adevar sau Provocare?
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Eu am zis adevar, dar...... Adevarat ca ai o Domnisoara preferata "nume" ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Sunt cateva in compania carora ma simt extraordinar si normal ca intre acestea se afla si preferata mea. Nume nu pot sa dau insa. Cine stie citi printre randuri va descoperi in viitor. Demy: A sau P? 3 1
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Sunt cateva in compania carora ma simt extraordinar si normal ca intre acestea se afla si preferata mea. Nume nu pot sa dau insa. Cine stie citi printre randuri va descoperi in viitor.Demy: A sau P? Adevar
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Preferi bunul simt, modestia, inteligenta in detrimentul frumusetii sau clientul ideal este cel care un pic din toate?
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Preferi bunul simt, modestia, inteligenta in detrimentul frumusetii sau clientul ideal este cel care un pic din toate? Prefer sa aiba cate ceva din tot ce ai precizat tu!!
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 și eu am zis ieri dar nimeni nu ma băgat în seama Adevar sau Provocare ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Prefer sa aiba cate ceva din tot ce ai precizat tu!! Eeeee, pai nu copia raspunsul din intrebarea mea.Ponta ce imi esti!
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Eeeee, pai nu copia raspunsul din intrebarea mea.Ponta ce imi esti! Nu am o dispozitie prea buna din pacate !
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 adevăr Deny Adevarat ca nu prea ma Suporti ?
gts Reputație: 54 Postat Martie 26, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 26, 2015 nu nu am nimic cu tine
gts Reputație: 54 Postat Martie 26, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 26, 2015 adevăr sau provocare
Vizitator denyarad Reputație: 0 Postat Martie 27, 2015 Postat Martie 27, 2015 super Adevar sau Provocare ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum