Sari la conținut

Alexandra/Adilina :) 0736953103

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Nu te obliga nimeni sa apelezi la mine!Serviciile mele sunt platite pentru calitatea prestarii mele!plus de asta cei care stiu cum prestez a-si vrea sa-i anunt ca am revenit cu surprize pentru ei:*

intrebare: in cazul in care vei avea locatie,ce tarife ai practica la fin/ora?

mercic!

• Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Am stat cateva minute sa-mi dau seama de ce nu i-am facut recenzie fetei la vremea respectiva. Si mi-am adus aminte: m-am enervat ca n-am reusit s-o prind decat intr-o seara, “fugitiv”…In zilele urmatoare ( vreo trei la rand) n-a mai raspuns, si am sunat din sfert in sfert de ora. Si in fiecare zi eram la 5 minute de locatie, asa ca poate intelegeti starea de nervozitate. Recitind topicul, am rememorat partial si “vizita”. Da, dom’le! Oralul ei este la nivel de alina42/larisssa/adele. I se potriveste de minune nick- name-ul de “printesa araba”… par negru, lung, corp de feline, carne tare. Desi oralul este de exceptie, cu Deep/artificii/alternanta la adiacente/etc, consider ca FK este punctul ei forte. Si are o limba… pLIMBAreatza rau de tot…Vreo trei pozitii am schimbat. Ii place actiunea in sine si n-are absolut nicio figura in cap. End of action on her breasts.

LOCATIE: 8. Str. Dobrila, un bloc la et. 10. Apartament 2 camere, minimal. La baie avea tot ce trebuie.

IGIENA: 10. Nimic de reprosat. Dusuri inainte si dupa.

CORP: 9,5. Mi-ar fi placut sanii aia o idée “bigger”. In rest…desi nu cred ca e de intors capul pe strada dupa ea, senzatia in detaliu este de…fresh body.

FRENCH KISS: Asa cum am solicitat…si nu i-a fost usor, credeti-ma…10 cu felicitari.

ORAL: 9,5…asta doar pentru ca a trebuit s-o opresc eu de la “locul faptei”. Stie cum si cat sa se “infiga” peste tot in zona cu pricina.

NORMAL: 9. Participa cu brio la actiune. Lady On Top, Reverse Lady On Top, Misionar. Scad un pct doar pentru ca nu isi exprima dorinta de a mai alterna pozitiile…probabil ca din dorinta de a fi pro- client.  Per ansamblu este de genu’ … mistress- love.

GFE: 10. Desi am observat ca pe fata ei se citeau semne vizibile de oboseala, a stiut cum sa initieze/intretina o socializare…zambitoare, amabila, pro- client. Am fumat si am baut sucuri inainte si dupa. Nu te grabeste deloc. Cum s-a mai scris in paginile anterioare, nu este doar de stat un pic si gata… de-asta imi pare rau…dar vina e numai a mea, pentru ca m-am gandit ( prost, de altfel) ca mai exista si a doua zi…

TARIF: 100 lei/ nr., cam vreo 40 de minute, parca asa imi aduc aminte…

Concluzie: de revenit? 100% da… scriu asta cu regretul ca n-am “percutat” suficient cand am avut ocazia. Sincer…abia o astept  intr-o locatie, nu scapa fara cateva ore. 

• Like 6
  • Oras:palermo
  • Oras:palermo
Postat

adilina imi placu tare mult dar nu avusai norocu sa o gasesc de cind sa-ntoarse la costanta , apoi nici hogeac nu mai are de trebue sao duci la otel cu cheltuiala mare ca nu-i tirfa de centura sa mergi cu ia la histria sau la barziti , plus ca ia parca 400 la deplasari , da tot se merita .

• Like 1
  • Minus 3
Postat

O stii p-aia cu rasucitul unui cutit intr-o rana veche? :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...