Sari la conținut

Bruneta miniona # 0725179508

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

bruneta miniona - 0725179508
iti plac sanii mari?atunci eu sant alegerea perfecta ptr tine...poze reale care in prima faza spun multe despre mine.jucausa in pat si deschisa la mici fantezii,vino...vei ramane si vei reveni mereu...puuuuup!

Localitate cta
Telefon 0725 179 508
Pret 100

----

AICI SPER SA NU FIE TEAPA SI SA FIE REALA FATA !

post-136568-0-64492200-1427146358_thumb.jpg

post-136568-0-01156300-1427146359_thumb.jpg

post-136568-0-36279900-1427146359_thumb.jpg

post-136568-0-85520500-1427146359_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Seamănă cu tatele lu' a mea :)) Ieri ne certasem urat și am fost aproape despartiti și cum a lucrat în domeniul asta.. Plus chestiile de la mana stânga seamănă cu ce avea ea pe mâna ..și ma gândeam și eu ca se întoarce În domeniu.. Adică pe numărul ăsta, este primul anunț și făceam legătură .. Doar ca bruneta miniona..nu i se potrivește.. Rămâne sa sun mai încolo sa îmi fac o programare, ca nu prea m-a convins a mea când am întrebat-o de pozele astea

Postat

Da..ceva de gen :)) dar nu rugam pe nimeni sa nu mai dea..:)) ma interesa sa aflu și eu, ca sa am un motiv serios sa rup relația :))

Postat

oooooffffff....ce-i cu tine mai baiete??? initial am crezut ca tu faci misto aici...ca glumesti intr-un sens un pic mai ciudat ce-i drept. stau si ma intreb ce poate sa fie in mintea ta, in sufletzelul ala al tau simplutz...mai ales atunci cand iti dai seama ca fata asta a ta de-abia astepta ca tu sa o tai de acasa ca ea sa se rupa-n pula~!!!??? probabil tu iti spui ca e suficient daca i-ai oferit sa ii intretii un oarecare stil de viata...insa iti spune tata...ce i-ai oferit tu vine conditionat, iar ea a invatat ca poate produce suficient fara a tine cont de termenii din oferta ta. 

mai rau de atat....esti cam bulangiu la faza asta, ca din ce am citit eu si am aflat de la baieti in pm, fetita asta a ta chiar e un mare talent la luatul pulii la tranta~!!! cum poti tu sa ne privezi pe noi...cei care admiram astfel de comori nationale...de oportunitatea de a ne delecta si noi un pic cu ea??? nu ti se pare ca esti cam egoist??? uite ce-ti sugerez eu: nu rupe frumusete de relatie cu fata asta, dar nu mai pune la suflet cand mai auzi cate un flacau pe aici ca l-a urcat ea pe pereti. taci si mergi pe burta...ca treaba sigur e buna~!!!

:)

Postat

Egoist?? :) eu?? Pai luați -o înapoi dacă o doriți cu atâta ardoare . Ca doar nu o țin cu forța

Vizitator agramat
Postat

pan' la urma fata asta din poze e reala si este in Cta?

Postat

Agramat o sa încerc eu mai târziu.. John nu dau din casă detalii din astea.

• Like 1
Postat

Am sunat mai devreme. A răspuns o voce plăcuta, confirmă pozele. dandu-mi un răspuns negativ la.întrebarea: "faci deplasări? ", alte detalii nu m-au interesat. (cât de egoist!! ) . În schimb i-am recomandat site-ul asta și părea interesata de o colaborare. Acum, vedem!

• Like 1
Postat

bravo colega...super treaba~!!! nu ramane decat sa te vezi cu fata asta, sa-i dai un dop de putza si sa ne povestesti aici. se pare insa ca nu e fata ta, asta de mai sus, ca ti-ai fi dat tu seama dupa voce si ne-ai fi spus si noua. stiu ca tu nu dai din casa...dar sa mor eu de nu devine mai intersanta ptr mine fata asta a ta doar ptr ca ai generat tu discutia asta. da-mi si mie numarul ei de telefon, sa ma conversez un pic cu ea, iar daca ma si vad cu ea, ca sa ne incingem un pic reciproc, eu promit ca iti spun...ca eu dau din casa~!!!

:laugh2

Postat
:)) mai degrabă îți dau numărul meu și ne întâlnim la o bere.Pari.un bătrân simpatic, care da sfaturi bune :)) fata asta nu ma interesează, pentru ca nu face deplasari..am terenul meu unde joc,a doua casa :))
  • Like 1
Vizitator agramat
Postat

Am sunat mai devreme. A răspuns o voce plăcuta, confirmă pozele. dandu-mi un răspuns negativ la.întrebarea: "faci deplasări? ", alte detalii nu m-au interesat. (cât de egoist!! ) . În schimb i-am recomandat site-ul asta și părea interesata de o colaborare. Acum, vedem!

sa inteleg ca nu te duci de lene sau ce?

eu o sa deschid topicul asta pe la ora 10 (zic ca ai timp destul sa te si intorci cu o recenzie)

am popcorn-ul pregatit :)

• Like 1
Postat

Nu îmi place sa joc în deplasare :)) ori acasă ori pe teren neutru..

Vizitator agramat
Postat

Nu îmi place sa joc în deplasare :)) ori acasă ori pe teren neutru..

Santo eu chiar astept pe bune ... hai lasa lenea si fa un drum

Platesc eu taxiul :)

Postat
:)) nu merg omule în deplasări !!! si ce-i zic lu' nevasta-mea? S-o las singura sa o necinsteasca John? :))
  • Like 1
Vizitator agramat
Postat

:)) nu merg omule în deplasări !!! si ce-i zic lu' nevasta-mea? S-o las singura sa o necinsteasca John? :))

ai si subtitrarea la ce ai vrut sa spui aici?

Postat

si eu sunt la fel de derutat ca si colegul meu gramatical....nevasta-ta este una si aceeasi cu fata despre care tot vorbim noi de ceva vreme? sau...nevasta ti-e nevasta, iar asta mica si futacioasa doar un fel de amanta...ca asa ar mai avea o logica. dar tot derutat raman sa stii....ca nu prea se pupa...adica, daca ramai acasa, sau pe teren neutru, sau la tona aia a ta, o iei si pe nevasta-ta cu tine, ca sa nu ramana singura si doamne fereste necinstita???

:laugh2

• Like 1

Vizitator agramat
Postat

poate ... cineva ... ne cinsteste si pe noi cu o recenzie sau macar sa se duca pana la ea la usa si sa ne confirme ca la fata arata la fel de bine cum arata la corp  :)

post-136568-0-12610900-1427228964_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...