fucky25 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Octombrie 25, 2015 De ce care.i chestia ? Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 25, 2015 N-ai sa vezi poze cu fata ei in veci. dar aduce cu ala/aia cu barba care a castigat eurovisionul 1 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Sultana am vorbit cu baietii mei si vor si ei doua trei poze cu tine imbracata sau dezbracata cu fata cu tot ca pe larisa au vazut.o si le place enorm de mult daca ai placereaPoze cu mine cu fata nu ai sa gasesti pe nicaieri si nici nu dau in privat. In toate anunturile mele scrie ca nu sunt top model. Hai sa le dau satisfactie handicapatilor si sa spun ca sunt o babaciune urata in draci cu par pe fata si fara dinti in gura(ca mi-a cazut lucrarea). Acum lasand gluma la o parte se pare ca nu o sa aveti norocul sa fim distractia voastra ptr ca Larisa dupa sapt asta intentioneaza sa lipseasca o perioada mare din buzau,iar eu singura nu accept si nu accept nici in compania altei fete care nu o cunosc. Deci... Mai mult ca sigur pica orice discutie in privinta asta. Iar voua va trebuie top modele ca dupa coperta,nu babaciuni urate ca mine. Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Poze cu mine cu fata nu ai sa gasesti pe nicaieri si nici nu dau in privat. In toate anunturile mele scrie ca nu sunt top model. Hai sa le dau satisfactie handicapatilor si sa spun ca sunt o babaciune urata in draci cu par pe fata si fara dinti in gura(ca mi-a cazut lucrarea). Acum lasand gluma la o parte se pare ca nu o sa aveti norocul sa fim distractia voastra ptr ca Larisa dupa sapt asta intentioneaza sa lipseasca o perioada mare din buzau,iar eu singura nu accept si nu accept nici in compania altei fete care nu o cunosc. Deci... Mai mult ca sigur pica orice discutie in privinta asta. Iar voua va trebuie top modele ca dupa coperta,nu babaciuni urate ca mine.puneo poza cu epava de la costinesti ca seamana bine cu mecla ta Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Ce tare ai fost ! Dar epava asta vad ca trage la fund tot ce-i pe lănga ea in locurile in care se duce Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Pe Larisa o mai puteti gasi doar saot asta,apoi o perioada mare de timp nu va fi in Bz. Link spre comentariu
void2015 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 26, 2015 asta inseamna ca o sa vi tu in bz ? sau v-ati rupt de bz! Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Se duce draq buzaul in materie dd curve.cred ca o sa facem naveta dupa pizda pe la bucuresti. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Nu vin eu in locul ei. Eu am si alte prioritati la mine in oras,plus ca Larisa daca pleaca va preda locatia si eu nu mai am unde sa vin . Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Le-am pierdut si pe astea.macar aveam doua fete serioase.restul nu sunt serioase deloc.doar tepe.Larisa,Tatiana,sa aveti o viata frhmoasa si poate mai ajungeti pe aici. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Daca voi gasi ceva regim hotelier,vii incerca macar pwriodic 2-3 zile sa ajung,dar acum in momentul asta nu pot promite nimic Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 27, 2015 De ce nu pastrati apartamentul pe care il aveti acum?e super ok locatia. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Ptr ca ea va lipsi o perioada f mare si eu nu imi permit sa tin si locatia mea din br sa tin si locatia ei,mai am si eu familie de intretinut si bussiness in spate de tinut,nu pot sa-mi iau un angajament pe care nu stiu daca mi-l pot onora. Link spre comentariu
void2015 Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 27, 2015 deci stagnare totala cliff facem cheta de drum pt naveta tata Link spre comentariu
nekka Reputație: 9 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Azi a avut telefonul inchis. Link spre comentariu
geosexgeosex Reputație: 20 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Și eu care na gândeam ca pot sa re ....gust Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Ieri si azi nu a lucrat Larisa,fiind sarbatori mari,de maine revine in bz si va fi disponibila Link spre comentariu
void2015 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 29, 2015 deci larisa inca presteaza in orasul nostru drag si scump ? Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Da,Larisa inca presteaza in Buzau Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 29, 2015 S-a ras la pizda? Ca ultima data nu era. Link spre comentariu
void2015 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 29, 2015 vine iarna fratica te mai astepti si la deastea:) Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 29, 2015 S-a ras la pizda? Ca ultima data nu era.Nu am cautat-o ca nu e problema mea sa verific asta Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Daca tot scrii in locul ei ar trebui sa o intrebi,sa ne informezi si pe noi ca am vazut ca tarifele le cunosti si alte chestii. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Eu va informez doar in privinta serviciilor,tarifelor si programului ei,detalii intime nu disvutam niciodata. Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Atunci spune-i ei sa posteze amanunte din astea.sa faca ceva in sensul asta,ca pierde clienti.pe mine ma pierdut deja. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum