Sari la conținut

Larisa21 In vizita la Buzau - 0747458688

Postări Recomandate

• Oras:Braila

Daca platesc pt 1 finalizare..100 lei...si ma termin in 2-3 min ..inseamna ca sa dus jumatea de ora ? Sau putem continua...ca nu duc mult..scz de intrebare..dar as vrea sa stiu exact.

Daca finalizezi repede, in restul timpului poti primi un masaj de relaxare.Daca doresti si a doua finalizare este 200 lei

Link spre comentariu
  • Oras:rm sarat

Este frumos sa suni..sa faci programare..sa specifici ca iei 1h..ii comunici ca in 20-25min esti in zona si dupa nu ti mai raspunde la telefon..foarte frumos. Astept o lamurire si eu..ori de la Tatiana ori de la Larisa.

Link spre comentariu

Este frumos sa suni..sa faci programare..sa specifici ca iei 1h..ii comunici ca in 20-25min esti in zona si dupa nu ti mai raspunde la telefon..foarte frumos. Astept o lamurire si eu..ori de la Tatiana ori de la Larisa.

Cu siguranta Larisa si-a onorat toate prograamarile care le-a avut pana acum, nu e genul care sa puna omul pe drumri, dar daca ai facut programare si nu ai ajuns la timp si ai intarziat,e normal sa ia alta programare si sa nu iti mai raspunda.

Link spre comentariu

Crede ma ca am ajuns la timp in zona..chiar daca avea client putea politicos sa l roage sa mi explice ca nu poate in momentul ala..asa era frumos.

tinand cont de faptul ca ai zis si de denisa ca ti-a confirmat ea ca e in buzau,iar fata a dezmintit,imi pare f rau dar nu te cred. Se pare ca de and e Larisa in Bz nu a primit nici o reclamatie referitor la programari si tocmai tu acum sa spui ca nu si-a onorat programarea. Nu te cred.

Link spre comentariu

Deci eu din ce am vorbit ca un simplu posibil client ea mi a confirmat ca se afla in Buzau..in legatura cu prietena ta Larisa..am.sunat o sambata pe la 13:30..i am zis ca sunt in zona Garii si in 20-25 min sunt in zona. Chiar te rog sa o intrebi.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

tinand cont de faptul ca ai zis si de denisa ca ti-a confirmat ea ca e in buzau,iar fata a dezmintit,imi pare f rau dar nu te cred. Se pare ca de and e Larisa in Bz nu a primit nici o reclamatie referitor la programari si tocmai tu acum sa spui ca nu si-a onorat programarea. Nu te cred.

........:)))))))deci.....treb sa ma crezi cand iti confirm cate ceva TATIANA........:)))))))...spor la banuti...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...