eramazt Reputație: 107 Postat Martie 24, 2015 Postat Martie 24, 2015 dragi tovarasi , tin sa va informez , ca am vrut sa bulesc gratis ... practic, gratis e numai laba sau ... daca ai noroc maxim , dar tot pe shfanti a fost .intru pe site-uri si incep triajul pla... , platesti sa ai beneficii tw..., idem bad...., la fel etc poate ma completati - nu facem reclama nu asta e treaba cu shfantii ,am gasit cate ceva una care-si arata pasa , nu dau nume ca nu vrea publicitate , nu avea tarif , dar tot mi-a ciugulit ceva ... sa nu fiu chitros , la cat a stat, cat i-am umflat falcile , si cat am stat, face, deci is not free alta , cam fara poza, dar disponibila , ea a facut cartile , cam la fel , deci iar not free pot spune ca au aparut un gen de gospodine, dispuse sa puna curu la bataie , discrete curate , ieftine , apropo, gagica ma sparge la buzunar , si o mai doare si capu sau e pe stop, DECI, PENTRU gospodine care-ti da un futai clasic romanesc , poate facem o rubrica aparte GOSPODINE DISPONIBILE
Figlio Reputație: 117 Postat Martie 25, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Martie 25, 2015 Te invidiez ... ca ai atata timp liber de triaje si toate acareturile astea. ))Recunosc ca si eu sunt fan gospodine, mai ales cele care n-au mai prins de ceva vreme o prospatura, si colcaie hormonii in ele,cele care parca se transforma cand ating un nivel mai ridicat de excitatie, iar apoi se simt rusinate. ))
silviuhey Reputație: 0 Postat Martie 26, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Martie 26, 2015 niste site-uri ??
eramazt Reputație: 107 Postat Martie 26, 2015 Autor Postat Martie 26, 2015 niste site-uri ??am pus cu puncte-puncte sa nu se ia de mine ca fac reclama ...
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Martie 27, 2015 Postat Martie 27, 2015 Complicat. E bun pentru cine are timp de "cautat"...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum