Sari la conținut

Am ajuns sa urasc barbatii... :)

Postări Recomandate

• Oras:banca
Postat

Ieși mă-n pula mea, sifon la gardă care ești!

Sifon , cola , apa plata , tot ce vrei =)) Esti prea prost , agariciule !

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Deci toti "prietenii" mei pana acum de fapt vroiau sex, dar erau prea timizi? :laugh2

Nu totii de odata )))unu sigur vrea, intreabai sa spuna corect ras
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu totii de odata )))unu sigur vrea, intreabai sa spuna corect ras

:D

Asta ar fi ceva de genul:

- Auzi, amice, tu vrei sa faci sex cu mine?

- Pai, daca tu insisti...

:laugh2

Postat

Cum sa nu existe prietenie intre barbati si femeii? Daca nu ma atrage fata dar avem o gandire comuna, putem sa afla lucruri despre femeii si ele despre barbati fara sa exista tenta sexuala de ce nu? Am prietene care nu ma atrag si putem ramane prietenii ani buni.

Intr-o zi la despartire era cat pe ce sa sarut o prietena veche pe gura in loc de pupic pe obraz... :laugh2 :slap2

Cu cateva prietene am ajuns si in pat... :blushing2

Deci si intre femei e greu uneori sa nu treci de o limita... :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sifon , cola , apa plata , tot ce vrei =)) Esti prea prost , agariciule !

Să moară familia mea, te-njur!

Postat

Atunci iartă ma sora mea dar daca U spui ca ai avut o grămada de relații si ca o sa mai ai, ca dai in ei pana la sânge nu stiu cn ar putea sa ți demonstreze contrariul. Vrei sex de la un bărbat? Îți da pt ca asta i ai cerut. Eu cred ca vina e la tn nu la toți bărbații care te admira pe strada ;)

• Like 2
Postat

Să moară familia mea, te-njur!

Cum ar veni esti si tu baiat de cartier , te  juri pe familie =)) darar dracii in ea =))

Postat

Cum ar veni esti si tu baiat de cartier , te  juri pe familie =)) darar dracii in ea =))

Mă sugi de carici, bulangiule!

Postat

Atunci iartă ma sora mea dar daca U spui ca ai avut o grămada de relații si ca o sa mai ai, ca dai in ei pana la sânge nu stiu cn ar putea sa ți demonstreze contrariul. Vrei sex de la un bărbat? Îți da pt ca asta i ai cerut. Eu cred ca vina e la tn nu la toți bărbații care te admira pe strada ;)

:)

In adolescenta si mult dupa am visat ca orice fata la printul pe cal alb...

Din pacate, cum se intampla la toate cele naive... barbatii care au aparut doar au profitat de asta.

Fie cu o partida de sex, fie cu ani de convietuire in care eu faceam totul, inclusiv reparatii in casa...

Cu timpul naiva a inceput sa vada ca istoria se tot repeta si ca nici un barbat din viata ei nu a meritat/ nu merita tot ce a facut/ ar face pentru el...

"Datorita" barbatilor ea a ramas fara casa, serviciu, masina, bani... totul castigat prin puterile proprii.

A spus "ok", acum ca nu am de ales ma fac prostituata ca sa ma descurc cumva si nu mai primesc pe nimeni in suflet...

A inceput la lucreze la autosugestie ca sa elimine nevoia de a fi cu cineva, de a tine pe cineva in brate, de a visa in general la orice nu poate avea...

Cand s-a copt suficient... a trecut pe dominare. A facut lucruri barbatilor... de care cu cativa ani in urma nu credea ca este in stare...

In final a ajuns la concluzia ca o femeie puternica, care se descurca in orice situatie fara un barbat, merita ceva mai mult decat un barbat de rand...

In concluzie, urasc mentalitatea majoritatii barbatilor, urasc slabiciunea lor de a cere mereu respect fara sa merite, urasc ca prea multi nici nu stiu cum sa repare o priza sau sunt soferi mai rai ca mine, urasc cei care sunt intretinuti de femei, etc... dar se bat cu pumnul in piept ca sunt barbati doar pentru ca au o pula...

Cand o sa intalnesc un BARBAT cu care sa consider ca pot avea un viitor... o sa renunt la aventuri, pana atunci eu nu o sa stau fara sex.

In privinta labagiilor care scaneaza pe strada... un labagiu nu este barbat, este un penibil care nu are creier, dar a gasit o putza in chiloti.

Bine a spus cineva ca sunt "amazoana", din punctul meu de vedere majoritatea barbatilor sunt complet inutili si buni doar pentru inmultire.

Na, am fost prea sincera aici. :blushing2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

exact ce ti-am spus, pentru ca ai dat peste astfel de "barbati" de ce trebuie sa gandesti ca toti sunt la fel? daca ar fi toti la fel nu ar mai fi femei fericite!

Postat

:laugh2

Fericite? :laugh2

Cat timp? O zi, luna, an? :laugh2

Maritatul face majoritatea femeilor fericite o perioada, copiii cand se nasc... Apoi totul se transforma intr-o mare problema!

Trebuie si aia, trebuie si asta, da-l in rahat de dobitoc, copilul e racit si el are chef de pizda... :slap2 :laugh2

Heeeei, faci ceva sa-l inscriem la o gradinita particulara, scoala, facultate?! :slap2

Ah, ce ti-as da cu o tigaie in cap ca nu o asculti pe mamica... :laugh2

Unde am fost? Stii bine, impotentule, unde am fost, dar imi ceri sa te mint ca sa te simti bine! :slap2  La o prietena, zice ca are un post bun de munca pentru mine... Muah! Tu ce ai facut azi, iubitule? :laugh2

Glumesc, dar nu vrei sa stii cate femei sunt "fericite" asa... :laugh2

Postat

Draga doamna, ca tot te ai legat de basme cu cai albi îți zic si eu unu: pt ați găsi printul tre sa mai săriți si broaște. Sincer , spune mi si mie din foștii care te si dezamăgit cum erau din pct de vedere fizic, intelectual, ca mod de a gândi. Erau oameni cu facultate sau mai stiu eu ce culti cititi? Vb f urat de către bărbați dar sunt multi parasiti de neveste curve care au plecat afara ca niște panarame iar lor le a rămas si unul sau mai multi copii de crescut. Astia oare merita sa fie impuscati? Ai auzit de Nesu? Femeia care l a părăsit e o femeie adevarata? Nu prea cred....după mn ești o femeie care indiferent ca ești sau nu prostituata sexul reprezintă cel mai bun lucru de pe pământ pt tn. Daca vrei sex atunci asta primesti. Cât despre bărbații care se uita după femei pe strada cum ca ar fi niște prost ratati etc ce vrei sa spui ca voi nu va uitati după baieti bn Făcuți pe strada si nu ii admirați? Hai sa nu fim ipocriți. E logic sa fi admirata daca ai cu ce si te îmbraci si iarna i. Fuste Scurte si haine mulate. E un risc pe care ți l asumi. Nu zic sa te îmbraci in măicuța dar nici sa exagerezi. Tre sa existe o limita in tt. O sa ajungi la o vârsta la care nu o sa te mai bucuri de faptul ca te fut unii pe bani doar atât. Omul are nevoie si de dragoste e un instinct pe care il Negam dar asa suntem înzestrați. E o tâmpenie sa urasti un bărbat pt ca nu conduce bn, pt ca e întreținut de gagicasa care apropoooo e alegerea ei. Sunt bărbați cu miile si sutele de mii care așteaptă sa fie iubiri. Bărbați buni, iubitori care vor o relație clasica frumoasa. Nu doar relații pasagere. Dar e normal sa crezi asta atâta tmp cât eu îți spun ca sunt altfel si alții ca mn iar U spui ca suntem prosti si ca nu suntem bărbați.

• Like 2
Reputație: 9109
Postat

:)

In adolescenta si mult dupa am visat ca orice fata la printul pe cal alb...

Din pacate, cum se intampla la toate cele naive... barbatii care au aparut doar au profitat de asta.

Fie cu o partida de sex, fie cu ani de convietuire in care eu faceam totul, inclusiv reparatii in casa...

Cu timpul naiva a inceput sa vada ca istoria se tot repeta si ca nici un barbat din viata ei nu a meritat/ nu merita tot ce a facut/ ar face pentru el...

"Datorita" barbatilor ea a ramas fara casa, serviciu, masina, bani... totul castigat prin puterile proprii.

A spus "ok", acum ca nu am de ales ma fac prostituata ca sa ma descurc cumva si nu mai primesc pe nimeni in suflet...

A inceput la lucreze la autosugestie ca sa elimine nevoia de a fi cu cineva, de a tine pe cineva in brate, de a visa in general la orice nu poate avea...

Cand s-a copt suficient... a trecut pe dominare. A facut lucruri barbatilor... de care cu cativa ani in urma nu credea ca este in stare...

In final a ajuns la concluzia ca o femeie puternica, care se descurca in orice situatie fara un barbat, merita ceva mai mult decat un barbat de rand...

In concluzie, urasc mentalitatea majoritatii barbatilor, urasc slabiciunea lor de a cere mereu respect fara sa merite, urasc ca prea multi nici nu stiu cum sa repare o priza sau sunt soferi mai rai ca mine, urasc cei care sunt intretinuti de femei, etc... dar se bat cu pumnul in piept ca sunt barbati doar pentru ca au o pula...

Cand o sa intalnesc un BARBAT cu care sa consider ca pot avea un viitor... o sa renunt la aventuri, pana atunci eu nu o sa stau fara sex.

In privinta labagiilor care scaneaza pe strada... un labagiu nu este barbat, este un penibil care nu are creier, dar a gasit o putza in chiloti.

Bine a spus cineva ca sunt "amazoana", din punctul meu de vedere majoritatea barbatilor sunt complet inutili si buni doar pentru inmultire.

Na, am fost prea sincera aici. :blushing2

Si totusi esti o FEMEIE speciala.

Sa nu uiti niciodata aceste cuvinte.

Nu am nici un fel de interes cand spun lucrurilor "pe nume",poate o doza mare de curaj.

Iti sunt alaturi,oricand vei avea nevoie.

:kiss3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Trecutul nu conteaza, prezentul conteaza, dar prea putin. Viitorul conteaza cel mai mult....

Postat

Si totusi esti o FEMEIE speciala.

Sa nu uiti niciodata aceste cuvinte.

Nu am nici un fel de interes cand spun lucrurilor "pe nume",poate o doza mare de curaj.

Iti sunt alaturi,oricand vei avea nevoie.

:blushing2

Si tu mi-ai castigat admiratia si respectul, un lucru rar la mine... :)

Draga doamna, ca tot te ai legat de basme cu cai albi îți zic si eu unu: pt ați găsi printul tre sa mai săriți si broaște. Sincer , spune mi si mie din foștii care te si dezamăgit cum erau din pct de vedere fizic, intelectual, ca mod de a gândi. Erau oameni cu facultate sau mai stiu eu ce culti cititi? Vb f urat de către bărbați dar sunt multi parasiti de neveste curve care au plecat afara ca niște panarame iar lor le a rămas si unul sau mai multi copii de crescut. Astia oare merita sa fie impuscati? Ai auzit de Nesu? Femeia care l a părăsit e o femeie adevarata? Nu prea cred....după mn ești o femeie care indiferent ca ești sau nu prostituata sexul reprezintă cel mai bun lucru de pe pământ pt tn. Daca vrei sex atunci asta primesti. Cât despre bărbații care se uita după femei pe strada cum ca ar fi niște prost ratati etc ce vrei sa spui ca voi nu va uitati după baieti bn Făcuți pe strada si nu ii admirați? Hai sa nu fim ipocriți. E logic sa fi admirata daca ai cu ce si te îmbraci si iarna i. Fuste Scurte si haine mulate. E un risc pe care ți l asumi. Nu zic sa te îmbraci in măicuța dar nici sa exagerezi. Tre sa existe o limita in tt. O sa ajungi la o vârsta la care nu o sa te mai bucuri de faptul ca te fut unii pe bani doar atât. Omul are nevoie si de dragoste e un instinct pe care il Negam dar asa suntem înzestrați. E o tâmpenie sa urasti un bărbat pt ca nu conduce bn, pt ca e întreținut de gagicasa care apropoooo e alegerea ei. Sunt bărbați cu miile si sutele de mii care așteaptă sa fie iubiri. Bărbați buni, iubitori care vor o relație clasica frumoasa. Nu doar relații pasagere. Dar e normal sa crezi asta atâta tmp cât eu îți spun ca sunt altfel si alții ca mn iar U spui ca suntem prosti si ca nu suntem bărbați.

Mda, looseri care vor sa fie apreciati pentru sufletul lor ranit si nici prin cap nu le trece ca in viata trebuie sa dai din coate si nu sa cauti o femeie care sa accepte ca esti inutil si sa o sufoci cu "dragostea" pentru ca in mintea unora la asta se rezuma totul... :laugh2

Relatie clasica? Pe vremuri asta insemna ca un barbat munceste si femeia creste copiii...

Actual femeile sunt trimise la cratita, dar trebuie sa aduca si bani in casa...

In concluzie, femeile evolueaza tot mai mult, multe decid sa faca un copil fara sa se marite ca sa nu aiba inca un copil in casa... :laugh2

:hug1

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 9109
Postat

Trecutul nu conteaza, prezentul conteaza, dar prea putin. Viitorul conteaza cel mai mult....

Hmmm,

Incepand cu prezentul,asezi fiecare caramida pentru infaptuirea viitorului -asta numai cu conditia-sa iti si doresti- :girly

Postat

:blushing2

Si tu mi-ai castigat admiratia si respectul, un lucru rar la mine... :)

Mda, looseri care vor sa fie apreciati pentru sufletul lor ranit si nici prin cap nu le trece ca in viata trebuie sa dai din coate si nu sa cauti o femeie care sa accepte ca esti inutil si sa o sufoci cu "dragostea" pentru ca in mintea unora la asta se rezuma totul... :laugh2

Relatie clasica? Pe vremuri asta insemna ca un barbat munceste si femeia creste copiii...

Actual femeile sunt trimise la cratita, dar trebuie sa aduca si bani in casa...

In concluzie, femeile evolueaza tot mai mult, multe decid sa faca un copil fara sa se marite ca sa nu aiba inca un copil in casa... :laugh2

:hug1

Si ce e mai trist e ca imi spune asta o prostituata, nu ca as avea ceva cu tine dar ideea e ca nu intelegi nimic. N am spus ca eu vreau doar dragoste, sa stau cu ea in brate si sa privim cerul si alte cacaturi. N am spus ca eu vreau sa stau degeaba si ea sa faca totul. N am spus ca nu as face sex. N am spus ca nu as munci. Nu, din contra as face multe pt familia mea. Dar voi nu intelegi. Voi poate nu ati avut o familie, voi vedeti un orgasm atunci cand va lasa clientul un bacsis gras si atat. Asta va doriti bani si unu care sa futa bine. Dar nu o recunosasteti asta ma deranjeaza. Nu caut intelegere la una care se fute pe bani, nu. Eu doar incerc sa i explic acelei femei ca sunt si altfel de barbati pe lume. Dar uite te cat de ciudat ganditi: spuneti despre barbatii care va fluiera pe strada ca sunt porci, prosti etc. De unu ca mn ca sunt "looseri" atunci ce vreti voi defapt de la un barbat???? Bani, sex...ok nu i prob. Dar spuneti asta si nu va plangeti ca va lipsesc altele. Hai las o asa ca nu intelegi stiu asta e dificil.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...