n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2015 Si ce e mai trist e ca imi spune asta o prostituata, nu ca as avea ceva cu tine dar ideea e ca nu intelegi nimic. N am spus ca eu vreau doar dragoste, sa stau cu ea in brate si sa privim cerul si alte cacaturi. N am spus ca eu vreau sa stau degeaba si ea sa faca totul. N am spus ca nu as face sex. N am spus ca nu as munci. Nu, din contra as face multe pt familia mea. Dar voi nu intelegi. Voi poate nu ati avut o familie, voi vedeti un orgasm atunci cand va lasa clientul un bacsis gras si atat. Asta va doriti bani si unu care sa futa bine. Dar nu o recunosasteti asta ma deranjeaza. Nu caut intelegere la una care se fute pe bani, nu. Eu doar incerc sa i explic acelei femei ca sunt si altfel de barbati pe lume. Dar uite te cat de ciudat ganditi: spuneti despre barbatii care va fluiera pe strada ca sunt porci, prosti etc. De unu ca mn ca sunt "looseri" atunci ce vreti voi defapt de la un barbat???? Bani, sex...ok nu i prob. Dar spuneti asta si nu va plangeti ca va lipsesc altele. Hai las o asa ca nu intelegi stiu asta e dificil. Uuuuu, si frustrat! Care voi? Esti candidatul perfect sa faci o femeie "fericita"!
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 Fericite? Cat timp? O zi, luna, an? Maritatul face majoritatea femeilor fericite o perioada, copiii cand se nasc... Apoi totul se transforma intr-o mare problema!Trebuie si aia, trebuie si asta, da-l in rahat de dobitoc, copilul e racit si el are chef de pizda... Heeeei, faci ceva sa-l inscriem la o gradinita particulara, scoala, facultate?! Ah, ce ti-as da cu o tigaie in cap ca nu o asculti pe mamica... Unde am fost? Stii bine, impotentule, unde am fost, dar imi ceri sa te mint ca sa te simti bine! La o prietena, zice ca are un post bun de munca pentru mine... Muah! Tu ce ai facut azi, iubitule? Glumesc, dar nu vrei sa stii cate femei sunt "fericite" asa... Pai daca nu stii ce vrei logic. Tu ce vrei de la un barbat defapt ca nu ai spus nimic. Vrei bani, sex, dragoste, cacat ce dreacu vrei? Vrei unu care sa te dea cu capu de pereti dar sa ti sopteasca suav la urechi "te iubesc, iubito" E dubios, nu crezi? Eu cred ca sunt si femei fericite intr o relatie nu de alta dar, dubios, am si cunoscut genul asta de femei care chiar erau multumite de cum fut barbatul lor, de faptul ca munceste tt ziua iar noapte are timp si pt ea, ca isi rezerva timp pt ei 2 sa iasa, sa se distreze, femei care au o ALTA EDUCATIEEEE, o alta MENTALITATEEEE despre VIATAAA. Stiu ca o sa spui ca m au mintit ca ele se culca cu N barbati si ca se fut si ele pe bani dar stai linistita, chiar nu e asa. Nu iti cer sa intelegi u ai crescut intr un mediu de viata propice sexului si banilor. Nu trb. sa judeci oameni care vor si alt ceva de la viata. Eesti penibilia, scuza ma ca iti spun. Ai spus ca urasti barbatii, eu iti spun ca exista si altfel de barbati dar u tot gasesti nod in papura ca o relatie serioasa tot se distruge. Pai ce plm vrei femeieee barbat, caine, armasar dracu te intelege, sa mor. Crezi ca eu nu stiu ca viata e grea? Stai linistita ca muncesc de mic si am indurat si eu multe dar am puterea sa zambesc chiar si la oameni ca voi. Stiu ca nu puteti intelege, nu i bai. Asta este viata. Iti dau un sfat totusi pe care stiu ca o sa l denigrezi dar totusi. O idee ar fi sa devii swinger intr o relatie daca tot spui ca sexul e deosebit de important. Si asa poti sa faci si bani. Sunt multi pesti care au o iubita prostituata si lucrurile merg foarte bine(cred?) pt. ei. Iti urez multa bafta si numai judeca atat faptul ca eu sunt diferit. Nus gay din contra ii urasc, nus fatalau, crede ma ca am cunoscut oameni cu adevarati smecheri nu agarici din spatele blocului dar nu dau nume ca n are rost. Si eu la 20 de ani stiu cat de cat cu ce se mananca viata. Am crescut mai mult in saracie nu in lux si incerc sa mi depasesc singur conditia. Daca vrei sa intelegi te respect daca nu e viata ta .Peace 3
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 Uuuuu, si frustrat! Care voi? Esti candidatul perfect sa faci o femeie "fericita"! Asa e, eu sunt un prost. Sa ma sinucid ar fi mai bine pt tn si umanitate? Neah, nu prea cred ca o sa o fac. Iar te dezamagesc....Oricum m a amuzat ca o femeie de 30 si ceva de ani gandeste ca o pustioaica de 19, serios ) Am prietene care la varsta de 19 20 au o gandire mult mai diferite dar asta e. Eu iti spun din nou ca n am nimic cu tn, poti sa ma iei la misto cat o sa doresti ma doare in pla mea mica(ha ha ha), doar ti am raspuns la ce ai spus u mai sus. Dc nu toti sunt alfel. Prob e la tn ca nu stii ce vrei defapt
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2015 Pai daca nu stii ce vrei logic. Tu ce vrei de la un barbat defapt ca nu ai spus nimic. Vrei bani, sex, dragoste, cacat ce dreacu vrei? Vrei unu care sa te dea cu capu de pereti dar sa ti sopteasca suav la urechi "te iubesc, iubito" E dubios, nu crezi? Eu cred ca sunt si femei fericite intr o relatie nu de alta dar, dubios, am si cunoscut genul asta de femei care chiar erau multumite de cum fut barbatul lor, de faptul ca munceste tt ziua iar noapte are timp si pt ea, ca isi rezerva timp pt ei 2 sa iasa, sa se distreze, femei care au o ALTA EDUCATIEEEE, o alta MENTALITATEEEE despre VIATAAA. Stiu ca o sa spui ca m au mintit ca ele se culca cu N barbati si ca se fut si ele pe bani dar stai linistita, chiar nu e asa. Nu iti cer sa intelegi u ai crescut intr un mediu de viata propice sexului si banilor. Nu trb. sa judeci oameni care vor si alt ceva de la viata. Eesti penibilia, scuza ma ca iti spun. Ai spus ca urasti barbatii, eu iti spun ca exista si altfel de barbati dar u tot gasesti nod in papura ca o relatie serioasa tot se distruge. Pai ce plm vrei femeieee barbat, caine, armasar dracu te intelege, sa mor. Crezi ca eu nu stiu ca viata e grea? Stai linistita ca muncesc de mic si am indurat si eu multe dar am puterea sa zambesc chiar si la oameni ca voi. Stiu ca nu puteti intelege, nu i bai. Asta este viata. Iti dau un sfat totusi pe care stiu ca o sa l denigrezi dar totusi. O idee ar fi sa devii swinger intr o relatie daca tot spui ca sexul e deosebit de important. Si asa poti sa faci si bani. Sunt multi pesti care au o iubita prostituata si lucrurile merg foarte bine(cred?) pt. ei. Iti urez multa bafta si numai judeca atat faptul ca eu sunt diferit. Nus gay din contra ii urasc, nus fatalau, crede ma ca am cunoscut oameni cu adevarati smecheri nu agarici din spatele blocului dar nu dau nume ca n are rost. Si eu la 20 de ani stiu cat de cat cu ce se mananca viata. Am crescut mai mult in saracie nu in lux si incerc sa mi depasesc singur conditia. Daca vrei sa intelegi te respect daca nu e viata ta .Peace Asa e, eu sunt un prost. Sa ma sinucid ar fi mai bine pt tn si umanitate? Neah, nu prea cred ca o sa o fac. Iar te dezamagesc....Oricum m a amuzat ca o femeie de 30 si ceva de ani gandeste ca o pustioaica de 19, serios ) Am prietene care la varsta de 19 20 au o gandire mult mai diferite dar asta e. Eu iti spun din nou ca n am nimic cu tn, poti sa ma iei la misto cat o sa doresti ma doare in pla mea mica(ha ha ha), doar ti am raspuns la ce ai spus u mai sus. Dc nu toti sunt alfel. Prob e la tn ca nu stii ce vrei defapt Hai sa am rabdare de data asta pentru ca am de a face cu un verde care are impresia ca tot ce zboara se mananca... Explica ce nu am inteles eu?Explica unde ai vazut sa fi spus eu ca la mine totul se rezuma la sex?Explica unde scrie ca sunt acum prostituata?Explica unde s-a mentionat ca asta este tot ce am facut eu?Explica unde am scris eu ca vreau ceva de la un barbat?Explica unde am scris eu ca toti barbatii sunt la fel?Deja e prea mult pentru tine...Dupa ce termini, explica-ti de ce rahat te-ai bagat in dezbateri cu mine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2015 Postat Martie 27, 2015 Asta cu relatia clasica este o tampenie.... Cand si barbatii vor invata sa inlocuiasca "te iubesc pentru ca ma iubesti" cu te iubesc pentru ca te iubesc", abia atunci poate vom face un pas inainte catre normalizarea relatiilor barbat-femeie. Intr-o casnicie, barbatul nu este fruntea, precum nici femeia nu este sclava sa. Casnicia (in viziunea mea) nu inseamna obligatii, te casatoresti pentru a fi liber, atat ca si barbat,atat ca si femeie. Constrangerile, de orice fel, dintr-o casnicie (materiale, in amor, sex, spirituale, culturale), nu duc nicaieri, decat la drame, despartiri. Iubirea este totul, poate totul, invinge orice piedica si este cea mai puternica forta existenta in univers. Fara iubire, nu ar exista nimic... Barbatii, de cele mai multe ori, nu sunt constienti de acest lucru. Barbatul are puterea, dar nu are iubirea, gingasia femeii. Femeia e facuta din si cu iubire, dar... uite ca are si puterea, fapt pe care barbatii (unii dintre ei, nu toti), nu-l percep/pricep (sau nu vor sa-l priceapa/perceapa). De aici drama femeilor de astazi. Barbatul se duce la curve tot pentru a cauta iubirea, iubire pe care acasa din varii motive (cele mai multe legate de propria persoana) este impotent a o darui. Iar partenera sa de viata ce face in tot rastimpul asta ? Sta cu mainile in sun ? Ei, nu, s-ar putea sa caute si ea iubirea pe undeva, pentru o femeie iubirea este esentiala (indiferent cum este atinsa, prin dragoste, sex si indiferent de varsta). Iar despre femeile care stau si inghit in sec, si ii dau inainte intr-o relatie care nu merge... nu pot sa zic decat creaturi slabe, demne de mila. Un copil in casnicie facut pentru a obliga femeia sa nu plece, este cel mai josnic lucru posibil, dar acest lucru nu inseamna ca femeia este obligata sa suporte. Nu femeia este vinovata ca barbatul o priveste ca pe un obiect sexual, de cele mai multe ori durerea si deznadejdeaza barbatului de astazi care a uitat sa iubeasca si CUM sa iubeasca il transforma intr-un monstru... Iar iubirea... iubirea nu se invata, cu ea te nasti. Sunt foarte multe aspecte aici, filosofice, religioase, sociale, de natura sexuala. Si multe dintre acestea nu pot fi intelese de barbati... Iertare daca va supara pe cineva ceea ce am scris aici... Stima, lopix
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 Hai sa am rabdare de data asta pentru ca am de a face cu un verde care are impresia ca tot ce zboara se mananca... Explica ce nu am inteles eu?Explica unde ai vazut sa fi spus eu ca la mine totul se rezuma la sex?Explica unde scrie ca sunt acum prostituata?Explica unde s-a mentionat ca asta este tot ce am facut eu?Explica unde am scris eu ca vreau ceva de la un barbat?Explica unde am scris eu ca toti barbatii sunt la fel?Deja e prea mult pentru tine...Dupa ce termini, explica-ti de ce rahat te-ai bagat in dezbateri cu mine? Draga doamna deja m am plictisit sa ti explic, sincer. Ma dau baut...cum e vorba cu ala care cedeaza primul. Ok ai dreptate si te rog iarta ma ca ai facut ceva public si ca nu te exprim cum trebuie iar eu am incercat sa ti demonstrez cu frumosul. E gresala mea si imi cer din suflet scuze pt tmp pe care ti l am pierdut. E cum spui u, eu sunt imbecil, prost, ratat si mai cum spunea cnva mai suss" LOOSER" si cum zici u frustrat. E ca voi nu ma supar. Inca odata scuze si promit ca nu se va mai repeta. Amin! 3
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 Asta cu relatia clasica este o tampenie.... Cand si barbatii vor invata sa inlocuiasca "te iubesc pentru ca ma iubesti" cu te iubesc pentru ca te iubesc", abia atunci poate vom face un pas inainte catre normalizarea relatiilor barbat-femeie. Intr-o casnicie, barbatul nu este fruntea, precum nici femeia nu este sclava sa. Casnicia (in viziunea mea) nu inseamna obligatii, te casatoresti pentru a fi liber, atat ca si barbat,atat ca si femeie. Constrangerile, de orice fel, dintr-o casnicie (materiale, in amor, sex, spirituale, culturale), nu duc nicaieri, decat la drame, despartiri. Iubirea este totul, poate totul, invinge orice piedica si este cea mai puternica forta existenta in univers. Fara iubire, nu ar exista nimic... Barbatii, de cele mai multe ori, nu sunt constienti de acest lucru. Barbatul are puterea, dar nu are iubirea, gingasia femeii. Femeia e facuta din si cu iubire, dar... uite ca are si puterea, fapt pe care barbatii (unii dintre ei, nu toti), nu-l percep/pricep (sau nu vor sa-l priceapa/perceapa). De aici drama femeilor de astazi. Barbatul se duce la curve tot pentru a cauta iubirea, iubire pe care acasa din varii motive (cele mai multe legate de propria persoana) este impotent a o darui. Iar partenera sa de viata ce face in tot rastimpul asta ? Sta cu mainile in sun ? Ei, nu, s-ar putea sa caute si ea iubirea pe undeva, pentru o femeie iubirea este esentiala (indiferent cum este atinsa, prin dragoste, sex si indiferent de varsta). Iar despre femeile care stau si inghit in sec, si ii dau inainte intr-o relatie care nu merge... nu pot sa zic decat creaturi slabe, demne de mila. Un copil in casnicie facut pentru a obliga femeia sa nu plece, este cel mai josnic lucru posibil, dar acest lucru nu inseamna ca femeia este obligata sa suporte. Nu femeia este vinovata ca barbatul o priveste ca pe un obiect sexual, de cele mai multe ori durerea si deznadejdeaza barbatului de astazi care a uitat sa iubeasca si CUM sa iubeasca il transforma intr-un monstru... Iar iubirea... iubirea nu se invata, cu ea te nasti. Sunt foarte multe aspecte aici, filosofice, religioase, sociale, de natura sexuala. Si multe dintre acestea nu pot fi intelese de barbati... Iertare daca va supara pe cineva ceea ce am scris aici... Stima, lopix Foarte inteligent ce ai spus, suntem aproape pe aceeasi idee. Mai putin faptul ca u spui, din ce inteleg eu, ca fidelitatea nu e importanta. Pt mn e. In rest ai perfecta dreptate. Nu exista femeia sau barbatul stapan. Stima si respect pt tot ce ai spus. Mai rar oameni cu capul pe umeri.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Martie 27, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Martie 27, 2015 am simtit pe propria-mi piele dezgustul tau fata de barbati.daca ma gindesc bine , si eu ar trebui sa urasc pe femeile care se culca cu mine doar pentru ca le platesc. dar pina la urma parca tot mai bine e sa le platesti decit sa iti consumi energia in relatii stresante.off topic: daca ai stii tu libidinosule pe cate fete le scarbesti cu prezenta ta platita... te-ai retrage intr-un colt si ti-ai aseza usor cravata... in jurul gatului.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2015 Draga doamna deja m am plictisit sa ti explic, sincer. Ma dau baut...cum e vorba cu ala care cedeaza primul. Ok ai dreptate si te rog iarta ma ca ai facut ceva public si ca nu te exprim cum trebuie iar eu am incercat sa ti demonstrez cu frumosul. E gresala mea si imi cer din suflet scuze pt tmp pe care ti l am pierdut. E cum spui u, eu sunt imbecil, prost, ratat si mai cum spunea cnva mai suss" LOOSER" si cum zici u frustrat. E ca voi nu ma supar. Inca odata scuze si promit ca nu se va mai repeta. Amin! Pe viitor, invata ca este una sa dai cuiva un sfat, este cu totul altceva sa-ti impui punctul de vedere si sa consideri ca oricine nu face la fel este un idiot...Eu am spus ca urasc unii barbati, nu ca toate femeile trebuie sa faca asta.Cu timpul... sa speram ca intelegi. @lopix, sorry, mi-a consumat pustiul toata energia... revin sa vad ce ai scris...
phoenix Reputație: -585 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 Ai da grija Amada, Lopix e bagabont,am citit ce-a scris,vrea sa se dea la tine 1 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2015 Eu n-am ajuns! Probabil sunt o exceptie :laugh2 Merci frumos, nu esti singurul si nici nu este vorba ca nu-mi place sexul...Dar imagineaza-ti ca intr-o zi o scarboasa iti face avansuri... te simti barbat bine, nu?A doua zi alta libidinoasa iti face din ochi si te aninge cu subinteles pe picior...Tot asa... sa spunem o luna/an/20ani... Daca dupa asta tu mai vrei sa futi ceva... :laugh2 Barbatii se plang ca femeile nu sunt de acord sa le futa cand vor, daca ei erau cei hartuiti tot timpul... 90% ajungeau impotenti...
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2015 Merci frumos!Problema e comportamentul de baietzoaica...Ma imprietenesc repede cu oricine, dau mana la salutare... ma comport ca un baiat, dar arat ca o femeie... Timizii si frustratii in preajma mea se simt bine pentru ca mai am si latura protectiva care face omul sa se relaxeze....Latura care apoi este vazuta ca o usa la ceva mai mult, cred.Esti proape... pls, spune-mi unde trebuie sa schimb ceva ca sa nu mai fiu interpretata gresit... Problema e mai simpla decat pare. O gasim in randul 2 si 3 din citarea de mai sus.Esti FEMEIE nu BARBAT, deci ar fi bine sa gasesti FEMEIA din tine. Atat, ca sa nu scriu romane pe aici! 1 2
estrogen Reputație: 1699 Postat Martie 27, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 27, 2015 Estrogen, tu esti mai inchis ca mine...Te inteleg, inteleg de ce spui ca femeile trebuiesc tratate...Nu mai agita baietii asa de agresiv, sughit de nu mai pot...Unul din motive pentru care eu am ajuns sa urasc barbatii... este felul tau de a fi...Cum plm sa spui ca dupa ce cuceresti o femeie pe tine nu te intereseaza cum se simte...?!Nu stiu peste cine ai dat pana acum, dar eu cel p[utin am dat afara in suturi si bice destui pana acum!1.N-am cucerit si n-o sa cuceresc vreo femeie pt ca nu-mi-am dorit si nu-mi doresc treaba asta. Daca vreau sa fut, fut si gata. N-am scos niciodata la cafele femei ca sa ajung la pat cu ele , nu le-am dus la cinema si nu le-am facut curte. Totusi am futut destul la viata mea si mai fut inca pana voi mai putea.2.Nu mai intereseaza pe cine ai dat tu in suturi, pe mine n-o sa ma dai pentru simplul motiv ca noi doi n-o sa ne intalnim. Oricum nu ne-am agrea reciproc si de la bun inceput n-am avea ce face impreuna. Stiu ca ai vrea tu sa-mi dai niste bice la cur sau cate si mai cate ai tu in imaginatia ta, chestii pe care le aplici altora , dar cu mine n-o sa faci asta pentru ca n-am fost si n-o sa fiu catelusul nimanui .3.Cu toate astea sa nu intelegi ca te condamn in vreun fel, treaba ta cum esti, bine ca iti gasesti parteneri pe masura. 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2015 :laugh2 Nu ma droghez! Am fost plina de nervi din cauza unuia pe care l-am facut cu ou si otet acum cateva zile... m-a sunat ieri ca vrea sa vina si sa-mi faca, sa-mi dreaga... :illUnii barbati gandesc numai cu capul pulii! Din cate inteleg, pot sa-mi pun si un sac in cap, unii ar fute si o gaura in perete... Nici rautatea nu functioneaza... Deci, m-am imbatat si m-am culcat! De curand o fata imi face cunostinta cu unul, am zis ca ei sunt impreuna, dar apoi am constatat ca ea de fapt l-a chemat pentru mine... What a fuck?!Omul isi ia un mare flit de la mine, ea se supara ca nu m-am purtat frumos cu el... A luat si aia flit! Zici ca nu mai are lumea alta ocupatie in afara de frecatul putzii... Solutia problemelor si necazurilor nu este aceea de a "te imbata si a te culca". Te vei trezi maine cu aceleasi probleme si cu mai multa depresie. Treci peste astea. E problema lor, nu a ta! O sa te simti mai bine cand o sa accepti ca esti femeie si chiar o femeie dezirabila. Pe cine accepti e alegrea ta. Asta iti da putere nu depresii.Eu iti doresc succesc si fericire, ca vad ca inteligenta posezi! 1 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2015 Draga scumpă doamna daca Dvs credeți ca toți bărbații se gandesc doar la sex si uneori la fotbal si bere chiar ca înșelati grav. Daca pana la vârsta asta nu ați găsit si alte tipuri de bărbați nu e vina mea. Ieșiți in lume, duceti va la opera, teatru etc acolo o sa întâlniti si alte tipuri de bărbați culti, elevati si cu alt ceva in cap. Daca toată ziua buna ziua doar cluburi si hanuri atunci nu va plângeti. In locuri de genu mergi mai mult sa cucerești pt o noapte nu pt o viata. Cum spunea si Bendeac:" femeile se duc singure si dezbrăcate in cluburi ca sa fie lăsate in pace". Nu! Se duc sa mai cucerească vreun limbist cu bani si eventual bine făcut cu cucu mare sa se simtă bine. Cum a punctat cineva aici spunand ca bărbații sunt de mai multe categorii a spus o vorba Deșteaptă. Sunt bărbați cărora le plac femeile mai skinny cu sâni micut, fund mic, slabe dar lafel de multi sunt si bărbați căror le plac femeile plinute. Si nu vorbesc doar de fantezii. La modul general vorbind. Noi bărbații căutam diversitate de la pat pana la suflet. Chiar daca pare incredibil pt una ca tine si noi iubim. Dar avem nevoie de o femeie inteligenta care sa știe cum sa ne fure inima. Spre deosebire de femei suntem mai prosti si mai ușor de mulțumit. Daca ne gatiti, ne calcati si spălați rufele, ne dați sex cand dorim , sa ne fiti fidelesi ne lăsați la bere si fotbal cu băieții o sa va îndrăgim, iubim si respectam. Stiu ca rolul femei nu e in bucătărie bla bla dar nici cu pula n pizda, iartă mi expresia nu poti sta chiar daca ești Lisa Ann sau Rico sifredi. Nu spun ca bărbații nu trb sa facă nimic. Nu, doamne fereste. Si el poate sa facă piața, sa aibe grija de copii, sa țesute in bucătărie, sa ți pregătească o cina romantica samd. Dar oare voi ce vreți de la noi? Si eu sunt profund dezamăgit de femeile din ziua de azi. Sincer la 20 de ani nu cred ca ma voi însura pt ca vad in lume doar femei pe interes. Nu toate dar 90% da. Toate vor de la un bărbat sa fie super model, înalt, cu freza smechera, cu bani, mașini , case, foarte bine dotat, cu relații, smcher, dur, glumet, înțelegător di eventual putin mai prost in caz ca te prinde cu alții in pat sa te ierte dar el sa ți fie fidel. Cum ar fi? Dar oare voi sunteți perfecte, n aveți pic de celulita, colaci, Cunoaște-ți toate rețele din lume, sunteți actrițele porno n pat? Nu prea cred. Nimeni nu i perfect. In viata trb sa iubim împrumut rând bunătatea omului. Sa învățăm sa apreciem chiar si defectele persoanei de lângă noi pt a i iubi mai mult calitatile. Dar oamenii de genul asta in aceasta ipocrita democrație pe care ați obținut o, sunt văzuti ca ciudati. Si eu îmi doresc sa iubesc si sa fiu iubit. Dar ce fata "modernă" ar iubi un băiat pitic de 1.69 m, cu ceva cosuri, cu putini bani, cu o Dacie , fără un fizic impresionant, cu un penis foarte mic de doar 13 cm , cu ochelari si încă virgin , de multe ori amuzant dar si serios cand trb si pot continua. Probabil ai ghicit: nimeni. Sau o chioara ori surda. In lume trb sa existe diversitate la nivel de relație. Sa nu ne placa tuturor același tip de femeie/bărbat perfect si imposibil/a de găsit promovat in multe cazuri de MASS media. Cred ca ar trb sa schimbati un pic atitudinea, sa fi mai feminina, fără tupeu aiurea, injurii si jigniri cum tot vad tot felul de femei. Sa nu va mai lăsați cucerite de tot felul de bajeti cu Mușchi si cu replici de tot cacatul. Atâta timp cât nu încerci da depășești condiția de om modern făcut sa facă sex si sa cheltuiască bani n ai nicio șansa sa găsești ceva serios. O femeie inteligenta nici nu i da atenție unui ratat care nu știe sa lege 2 cuvinte dar încearcă sa o cucerească. Si nici el nu va încerca asta pt ca știe ca i va da cu flit de la prima greșeală gramaticala. Dar asta este... Atâta timp cât îndrăgim emisiuni porno gen wow bizz, un show cacacios, happy horor si acces din rect e clar ca nu putem evolua mental. Îmi pare rau daca te am plictisit ori supărat dar asta este cel mai sincer adevăr. Iubesc si apreciez enorm femeia adevarata care se bazează pe ce spune nu pe sânii si fundu ei. Stiu ca tot ce am spus suna a lucruri comuniste dar nu mi pare rau. Din contra. Pai eu cred ca o sa-ti treaca! Mai cresti un pic si o sa-mi dai dreptate! Esti prea serios si trist pentru varsta ta! Relaxeaza-te amice. lumea e plina de femei. O sa gasesti ce-ti place tie, nu doar ce crezi cu ca s-ar uita la tine. Vei fi surprins, crede-ma! 1 2
eraserhell Reputație: 55 Postat Martie 27, 2015 Oras:buc Oras:buc Postat Martie 27, 2015 BARBAT este cel care stie sa faca o femeie sa simtă ...... [orice doriti fara ,....].FEMEIA este cea care stie sa seduca un barbat si sa o respecte sa o iubeasca [iubirea e un cuvant greu cu multe semnificati ] ORICUM orice raspuns ti se va da no sa fi multumita [ vrei sa fi o femeie diversa fata de restu sau scuze expresie o pizda diversa ,cred ca numai tu poti sa raspunzi ,, Am ajuns sa urasc barbatii.
xrxx77 Reputație: -452 Postat Martie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 27, 2015 Al naibii de lung topicul asta. Tratamentul pe care il aplica barbatii femeilor se naste dupa parerea mea din doua motive:1. Educatia primita acasa, aderenta la un anturaj de asa zis "baitasi" , nivelul de cultura al fiecaruia2. Atitudinea femeilor din ziua de azi. Da, sunt sute de animale in libertate pe strazi, dar si sute de curve pregatite sa dea pizda pt un job mai bun, pt o tura cu un BMW, pt diverse excursii si cadouri. Poate ca voi femeile din ziua de azi ati dezamagit barbatii. Arat bine, am bani destui facuti cu inteligenta mea , am p.... mare dar m-am saturat sa caut o femeie care sa puna pret pe ceea ce sunt eu, o femeie care sa nu se uite in botul masinii mele dupa sigla.Poate ca voi femeile suntei victimele propriei atitudini. Din pacate si cele nevinovate sufera.Si da, suntem o tzara de tzarani si curve.Barbatiu au uitat sa aprecieze eleganta, tandretea, inteligenta unui femei.Femeile au uitat sa aprecieze o floare. Prefera un iPhone 1 3
xrxx77 Reputație: -452 Postat Martie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 27, 2015 Am locuit in occident ani buni. Acolo barbatii nu fluiera dupa femei. Dar nici femeile nu sunt interesate de ce conduci.Oare de ce? 1 3
estrogen Reputație: 1699 Postat Martie 27, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 27, 2015 Al naibii de lung topicul asta. Tratamentul pe care il aplica barbatii femeilor se naste dupa parerea mea din doua motive:1. Educatia primita acasa, aderenta la un anturaj de asa zis "baitasi" , nivelul de cultura al fiecaruia2. Atitudinea femeilor din ziua de azi.Da, sunt sute de animale in libertate pe strazi, dar si sute de curve pregatite sa dea pizda pt un job mai bun, pt o tura cu un BMW, pt diverse excursii si cadouri. Poate ca voi femeile din ziua de azi ati dezamagit barbatii. Duma ani buni de observare a femeilor din Romania pot afirma urmatoarele:1. Pizda este o valoare materiala si se vinde/cumpara ca orice alta valoare materiala masini, telefoane etc. Este adevarat ca nu intotdeauna o poti cumpara cu bani cash, dar atunci intervin alte produse pe care le poti oferi la schimb de ex. un job bun, un salariu mai mare, o pozitie mai buna in firma, o pozitie in societate (majoritatea casatoriilor sunt tocmite in felul acesta).2.Din acest motiv ca sa poti fute bine in Romania esential este sa poti oferi ceva consistent de natura materiala la schimb pentru pizda. De aceea cei care fut bine in Romania sunt patronii de firme serioase, managerii, doctorii, avocati, bancheri, si oricine are o pozitie consistenta in societate chiar daca nu va fute pe bani, dar sigur va lua in casatorie o bunaciune (vezi cazul Irinel Columbeanu si altele).3.Daca iti imaginezi ca poti fute si altfel prin chestii gen curtare, plimbat pe la cafele, filme, plimbari prin parcuri etc esti naiv dar mai e timp sa-ti revii3.Iubirea este ceva care nu are nici o legatura cu sexul si nici macar cu relatia barbat femeie. Cine iubeste, iubeste totul, iubeste muntii, iubeste marea, iubeste florile, iubeste animalele, iubeste oamenii dar nu in sens de iubire pentru o femeie/barbat ci iubeste oamenii in general.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2015 Ai da grija Amada, Lopix e bagabont,am citit ce-a scris,vrea sa se dea la tine Citesc cand imi fac timp si rabdare, cred ca merita... 1.N-am cucerit si n-o sa cuceresc vreo femeie pt ca nu-mi-am dorit si nu-mi doresc treaba asta. Daca vreau sa fut, fut si gata. N-am scos niciodata la cafele femei ca sa ajung la pat cu ele , nu le-am dus la cinema si nu le-am facut curte. Totusi am futut destul la viata mea si mai fut inca pana voi mai putea.2.Nu mai intereseaza pe cine ai dat tu in suturi, pe mine n-o sa ma dai pentru simplul motiv ca noi doi n-o sa ne intalnim. Oricum nu ne-am agrea reciproc si de la bun inceput n-am avea ce face impreuna. Stiu ca ai vrea tu sa-mi dai niste bice la cur sau cate si mai cate ai tu in imaginatia ta, chestii pe care le aplici altora , dar cu mine n-o sa faci asta pentru ca n-am fost si n-o sa fiu catelusul nimanui .3.Cu toate astea sa nu intelegi ca te condamn in vreun fel, treaba ta cum esti, bine ca iti gasesti parteneri pe masura. Ai stat prea mult prin Germania... Solutia problemelor si necazurilor nu este aceea de a "te imbata si a te culca". Te vei trezi maine cu aceleasi probleme si cu mai multa depresie. Treci peste astea. E problema lor, nu a ta! O sa te simti mai bine cand o sa accepti ca esti femeie si chiar o femeie dezirabila. Pe cine accepti e alegrea ta. Asta iti da putere nu depresii.Eu iti doresc succesc si fericire, ca vad ca inteligenta posezi! Hmmm, bautura nu rezolva problemele, normal, dar te ajuta uneori sa-ti bagi p...a in ele ca sa dormi in liniste si sa ai forta a doua zi sa futi problemele... Ups, adica sa le pui la punct. Depresii... daca m-as simti si in somn asa cum de multe ori ma simt ziua... in scurt timp depresia ar fi un mic copil... Mai bine zgudui peretii cu sforait, dorm bustean, ma trezesc fresh... Deranjez? N-am pe cine... :laugh2
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2015 Urasc poate e mult spus, dar sigur mi-e sila de majoritatea sexului masculin...Nu m-am mai machiat, m-am ingrasat, m-am inrait... si tot vad pana in ziua de azi libidinosi care imi cauta cu mana tzatzele... De la 12 ani, cand inca nu stiam ce e aia sex, etc, am inceput sa aud pe strada "ce te-as linge, ce te-as fute"... Reactia mea a fost de repulsie si nu placere sa fiu in centrul atentiei.Domnilor, explicati-mi cat mai detaliat de ce majoritatea barbatilor trateaza femeile ca niste bucati de carne (de escorte nici nu mai vorbesc) si de ce ei au impresia ca noua asta ne place?Merci anticipat! Doamna, incerc sa explic, din punctul meu de vedere. Si cat voi putea de detaliat. Chiar daca topicul e deja caterinca sau cearta de mahala, pe alocuri.Sunt un barbat care a respectat si respecta femeile. poate unori le compatimeste, atunci cand vede diverse dergadari pe care le-au suferit, cu sau fara voia lor. Si sunt si destui barbati de compatimit, credeti-ma doamna. In general compatimesc orice fiinta umana care a decazut din rangul de fiinta umana.Pentru inceput o sa spun ca e cam trist sa intri in viata fiind agresata din orice punct de vedere. Verbal, sexual, psihic. Uneori se inatampla, si nu rar, fetelor mai bine dezvoltate fizic decat varsta ar trebui sa o arate. Poate a fost si cazul dumneavoastra.Acest lucru este de multe ori compensat de sprijinul parintesc. De ce vorbeste parintele sau mama cu fata. Uneori nu e suficient, insa de cele mai multe ori da.Reactia dumneavoastra a fost una fireasca la acea varsta. Absolut fireasca! Libidinosi sunt multimi, cat ii cuprinde lumea. Si vor fi mereu.In ceea ce priveste intrebarea 'de ce barbatii trateaza femeile ca pe o bucata de carne?", aici e mai complicat. In primul rand din pricina educatiei precare. Educatie care se dobandeste de acasa, apoi de la TV, unde ce vedem? "Carne" expusa pe toate posturile si la orice ora, chiar si la cele la care cei mici se uita. Cu firave tentative de acoperire, gen "acord parental", + 12, + 18, etc. De ochii lumii. Pai cand la orele 18:00, 20:00, vezi la televizor show-uri tv cu pitzi mai mult goale, ce sa inteleaga saracii copii? CA ASTA E NORMALITATEA!Sau cand mamele lor (de baieti) ii invata de mici ca trebuie sa fie smecheri si sa "rupa tot"? Adica fete din jur. Si cand intri pe net si vezi doar violenta, sex cu **spam editat**, oral deep pana vomita femeia ...... ce sa mai zici?Toate "vedetele" noastre sunt goale in presa, deci, dezirabile. Asteapata oferta. Asta e.Gestioneaza fiecare cum poate. Pacat de copiii nostri!Sa ne ajute AL de sus sa nu ajunga ... ca noi! Adica niste curvari si curve. Amin! 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2015 Unii nu stiu ce e aia multinationala...Nimeni nu citeste o caruta de text inflorit...Scurt si la obiect, pls. 1 1
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 Pai eu cred ca o sa-ti treaca! Mai cresti un pic si o sa-mi dai dreptate! Esti prea serios si trist pentru varsta ta! Relaxeaza-te amice. lumea e plina de femei. O sa gasesti ce-ti place tie, nu doar ce crezi cu ca s-ar uita la tine. Vei fi surprins, crede-ma!Merci frumos de sfat, ma bucur sa vad ca sunt si oameni cu ceva in cap care inteleg si altfel lucrurile. Chiar te apreciez pt asta, ai tot respectul meu. Asa e sunt suparat pt faptul ca am fizicul asta, ca oricat as fi de bun esti luat de prost de altii care nici nu stiu cum se deschide o carte si multe altele. Sper sa fie asa cum zici si sa gasesc mai multe femei care gandesc si alt ceva nu doar bani si sex. Spun asta pt ca vad femei care sunt lesinate cand vad unul bine facut dar multi( nu toti, e drept) nu prea leaga 2 cuvinte. Dar totusi au femei....eu n am dar poate pe viitor cine stie. Nu degeaba am inceput sa merg la sala, sa mi pun lentile de contact, sa mi iau carnetu, la anul o masina. Asta e. Merci mult ca ai inteles ce am spus si n ai sarit ca ars cum au facut o unii. Tot respectul meu si succes si tie. Cat despre ce se promoveaza la TV ai mare dreptate. Din pacate peste tot pe tt canalele TV vedem doar femeie si barbati perfecti din pct de vedere fizic si prosti bata. Trist ca apreciem asta. Sunt perfect de acord cu ce a spus XRXX77. Degeaba daca n ai bani. Sper si eu ca afara sa fie altfel femeile. Chiar imi doresc sa ma mut in Australia, am auzit romani vb foarte frumos despre cultura lor si cum sunt si se comporta ei. Cum a spus si eraserhell orice i am spune noi ia tot cu ideea ei va merge. Dar ce ai spus tu acolo niciodata nu va mai fi apreciat legat de iubire. ESTROGEN chiar te apreciez pt modul tau de a fi si de a gandi. E fb ca poti fi cu una o noapte si dupa sa treci la urmatoarea, ca nu ai nevoie sa fi iubit si sa iubesti pe una, ca stii cum sta treaba cu femeile, ce sa zic, respect ai perfecta dreptate. Sincer mi as dori sa fiu ca tine dar imi e imposibil. Tine o tot asa daca te face fericit. Uitati aici si melodia asta care sincer cred ca spune multe
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 27, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 27, 2015 un rezumat se poate?am pierdut firul... :no2
leonidass Reputație: -570 Postat Martie 27, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Martie 27, 2015 un rezumat se poate?am pierdut firul... :no2Da! " 1 rezumat" Daca mai doriti unul, sa-mi faceti un semn.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum