Sari la conținut

Jasmine - 0725144569

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Bună,drăguțo! Aș vrea și eu să te vizitez. Momentan nu sunt in Craiova. Când te voi vizita,aș putea face niste selfie-uri cu fundul ăla mare și frumos al tău? N-ai nicio poza cu tine în poziția doggy style? Tare aș vrea să te văd așa.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0722900104
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună,drăguțo! Aș vrea și eu să te vizitez. Momentan nu sunt in Craiova. Când te voi vizita,aș putea face niste selfie-uri cu fundul ăla mare și frumos al tău? N-ai nicio poza cu tine în poziția doggy style? Tare aș vrea să te văd așa.

Si,nu ,nu poti face selfie-uri cu fundul meu.

post-164344-0-05427500-1449835178_thumb.jpeg

• Like 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

hai ca am devenit si eu curios. Pe langa normal si oral protejat ce alte servicii mai oferi ? FK? 

Nu ofer FK. Dominare ,anilingus  , cunilingus , 69 , masaj relaxare , fetishfoot , am si vibrator. Ma suni si discutam.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Dragilor daca nu raspund la telefon inseamna ca sunt ocupata. Cei care sunteti interesati sa veniti la mine , dati-mi un mesaj si va sun eu , membrii acestui forum au prioritate. Programarile pentru o ora impreuna se fac cu o ora inainte sau chiar mai mult si de preferat dimineata sa ma anuntati sa nu incurc pe cineva dupa aceea. Va multumesc frumos !!! O zi buna sa aveti  :hug1  :hug1  :girly  :girly  :girly  :girly  :girly  :pepsi  :pepsi  :pepsi 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Dragilor de maine nu o sa mai lucrez pana pe data de 26 . Pe 27 dec o sa fiu disponibila de la 11:00-18:00 pana pe 31 la ora 15:00. Sarbatori fericite tuturor!!!  :girly  :girly  :girly  :girly  :crazylove  :gifs_ojos 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...