Sari la conținut

Jasmine - 0725144569

Postări Recomandate

O fata de nota 11

Note:

Atitudine 10

GFE 10

Igiena 10

NP 10 (numeroase pozitii)

OP nu ma intereseaza, dar a fost ok

Cunnilingus 10. I-am dat limbi pana a ajuns la orgasm (cel putin asa a spus :)) deci merit si eu un 10 aici

Din pacate eu nu am ajuns la orgasm intr-un timp rezonabil (vina mea), asa ca vreau sa mai trec pe la tine sa-mi iau revansa

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

O fata de nota 11

Note:

Atitudine 10

GFE 10

Igiena 10

NP 10 (numeroase pozitii)

OP nu ma intereseaza, dar a fost ok

Cunnilingus 10. I-am dat limbi pana a ajuns la orgasm (cel putin asa a spus :)) deci merit si eu un 10 aici

Din pacate eu nu am ajuns la orgasm intr-un timp rezonabil (vina mea), asa ca vreau sa mai trec pe la tine sa-mi iau revansa

toate escotele mimeaza orgasmul iar daca tu nu iti dai seama cand o fata are sau nu orgasm e clar

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0722900104
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila

Jasmine, nu inteleg de ce nu îți citești pm-urile! Nu mai am pretenția de a răspunde la cel puțin unul! Scuze pentru postare!

Pentru ca am fost pe telefon si nu le-am vazut :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: mihai_mike2009
  • Oras:Craiova
  • Telefon: mihai_mike2009
  • Oras:Craiova

Salutare tuturor!

Inainte de a incepe imi cer scuze titularei deoarece imi permit sa postez in sectiunea ei fara a o cunoaste, dar aceasta problema pe care o semnalez este prezenta si in postarile din sectiunea ei.

Fratilor... v-ati scrintit la cap? Cat de retard poti fi sa intrebi intruna "azi lucrezi?" "Maine lucrezi?" "Ieri ai lucrat?" s.a.m.d.

Ce e frate aici? Alimentara? Consignatie?

Aveti cu totii milioane de minute moka...telefoane de fitze...folositile dracu. Stiu ca astia la Telekom zic ca poti vorbii mai mult de 24 ore pe zi...dar nu-i credeti...e abureala.

Sunati mai fratilor la fete, eventual o sa va si raspunda ele si o sa va spuna ...da ma lucrez...vino dracu aici...nu mai butona pe forum ca inaptu. Serios guys...daca faceai asta acum 3 ani in secunda doi zburai cu ban permanent.

Nu stiu de ce pisic nu mai are vreme de astea in ultimul timp...na nici noi cei mai vechi nu mai avem timp sa intram atat de des ca pe vremuri...dar wtf? Sa derulezi 30 pagini ca sa gasesti o recenzie ????? Incredibil...

Scuze de off topic...dar poate mai si ganditi inainte sa butonati.

Pentru cei care nu ma cunosc cititi rewiurile mele si o sa vedeti contributia mea la forum.

Scuze de eventualele greseli scriu de pe telefon.

Spor all !

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Nu e chiar asa . Acum 2 duminici aveam ocazia sa fac un drum de Craiova. Am sunat dat mesaje la Jasmin da nimic. Ma gandeam ca e duminica si normal nu raspunde dar sa plec totusi luni ca poate o gasesc acolo .

Rasfoind insa topicul vad ca lunea dinainte anuntase ca nu lucra si ca mai are zile cand ia pauze deci sansa era mare sa merg degeaba cateva ore dus si apoi intors . Nu m-am riscat si bine am facut ca nu lucra lunea aceea.

Nu e rau sa se anunte si pe aici ca nu poate raspunde la toti fiind ocupata , si nici nu lucra ordonat ca la alimentara cum zici tu ca atunci ar fi mai simplu. Are un program "liber" deci cam trebuie sa il actualizeze mereu.

• Like 2
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Mulțumesc ca mi-ai tras teapa săptămana trecută.mai chemat in fata blocului ai dupa 30 minute de tel ai închis tel

Dragule eu imi inchid telefonul si nu imi respect programarea poate doar daca este ceva URGENT ! :) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...