Sari la conținut

Jasmine - 0725144569

Postări Recomandate

• Telefon: 0722900104
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna! Te rog spune-mi ce program o sa ai, nr de telefon si daca este acelasi tarif. Ms! 

Luni o sa lucrez dupa 13:30-19:00 , nr de telefon o sa fie acelasi : 0725.144.569 , TARIF :150 LEI / FIN

300 LEI / ORA

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Te-am sunat ieri pe la ora 17 si mi-ai spus ca ai o programare de-o ora cu un tip dar sa te sun dupa 18.30...asa ca te-am sunat de 4 ori(cu pauze de 10 minute intre apeluri) dar aveai telefonul inchis asa ca ti-am trimis doua mesaje. NU SE FACE ASTA, chiar mi-ai stricat seara....vad ca ai recenzii bune aici, sper ca la urmatoarea mea descalecare in Craiova sa am mai mult noroc !!!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Te-am sunat ieri pe la ora 17 si mi-ai spus ca ai o programare de-o ora cu un tip dar sa te sun dupa 18.30...asa ca te-am sunat de 4 ori(cu pauze de 10 minute intre apeluri) dar aveai telefonul inchis asa ca ti-am trimis doua mesaje. NU SE FACE ASTA, chiar mi-ai stricat seara....vad ca ai recenzii bune aici, sper ca la urmatoarea mea descalecare in Craiova sa am mai mult noroc !!!

Din pacate programarea mea de o ora cu clientul respectiv a ajuns la 2 ore si 30 de minute , din cauza asta mi-am inchis telefonul sa nu sune aiurea si sa nu raspunda nimeni. :) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...