zagon Reputație: 0 Postat Martie 23, 2010 Postat Martie 23, 2010 Cam care credeti ca sunt pozitiile cele mai excitante in pat? Astept pareri!
cippoo Reputație: 1 Postat Martie 23, 2010 Postat Martie 23, 2010 Pozitia mea preferata? Vorba cantecului: Stai pe spate si las-o doar pe ea! :)Bineinteles ca motivul pentru care o prefer e ca ii da ei o mai mare libertate de miscare, prin care poate controla intensitatea actului, iar mie posibilitatea de a-mi controla mai bine erectia
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 24, 2010 Postat Martie 24, 2010 eu prefer ca fata sa stea pe burtica cu fundul putin ridicat si picioarele desfacute si eu peste ea pompand in functie de ''persoana''
ralucu Reputație: 2 Postat Martie 25, 2010 Postat Martie 25, 2010 e o pozitie rar incercata ...si foarte penetranta..chiar mai penetranta decat umeri craci sau pe la spate....fata sta pe burta cu un picior (stang) ridicat iar barbatul in genuncgi.....o prinde pe fata in bratze(atentie!!! barbatul trebuie sa aibe fortza mare si rabdare ...si apoi genunchiul stang al barbatului intra sub piciorul stand a femeii si o ridica putin si o trage spre ea...nu o sa iti vina sa crezi cat de mult poate sa intre.....ATENTIE!!! daca nu stii pozitia ai grija cum o faci bafta.
juarezz Reputație: 0 Postat Martie 25, 2010 Postat Martie 25, 2010 ascultand parerile voastre si facand o analiza ,cred parerea mea ,ca barbatul sa stea pe spate cu pcioarele indoite .iar partenera peste el cu genunchii usor adunati pe langa abdomenul barbatului,si cu mainile sprijinite pe umeri partenerului,el o tine cu mainile de fese si o ridica usurel de fund in functie de penetrari ,care vor fi cand repezi si adanci pana la baza penisului can rare si lungi cu scoaterea p.. pana la limita cat sa atinga buzele pi..femeia se excita si se umezeste f tare si penetratiile vor fi foarte placute si mularea pasarici pe sex este deosebita ;inchideti ochii si imaginativati acesta pozitie e mortala?
sim0na Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2010 Postat Aprilie 10, 2010 eu sunt extrem de elastica , asa ca una din pozitiile preferate e cea in care stau cu picioarele dupa cap ...e greu de explicat , mai usor de desenat sau de aratat. in fine, asta e cea mai tare , ca pot sa vad absolut tot , si urmeaza variatiile pe tema asta , cu un picior pe perete, incolaceli de genul asta . nu imi place cu genunchii la piept pt. ca e prea profunda .n rest , am facut dragoste cu prietenul meu in lift , in cimitir , pe balcon , in pivnita , la el in camera peste tot (cand era familia lui acasa) , la un chef ..la mai multe de fapt , intr-o poienita , in parc , etc.cataline, si eu am trecut prin niste experiente similare... nu oprea mi-a placut atunci , dar acum e material de ras
silvia Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2010 Postat Aprilie 10, 2010 Ma gandeam sa-mi impartasesc si eu cateva din pozitiile mele din "tinerete" ... Cele mai interesante pozitii in "pat" au fost cele de pe plaja din Constanta (cu oarece spectatori nocturni), pe nishte ruine romane de langa port, in piscina, pe masa din bucatarie, pe masina de spalat din baie, la fereastra (la o tzigare) si deocamdata atat imi aduc aminte. Ceea ce vreau sa experimentez, este...TELEGONDOLA. Nu mai stiu cine zicea de lifturile de sticla de afara. Cred ca asta ar putea fi un bun inlocuitor: este la inalatime, esti in aer, esti in "sticla"...si pe deasupra, te mai poate vedea si lumea
criss Reputație: 556 Postat Mai 10, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Mai 10, 2010 ma ia rasul cand vorbesc despre pozitii... am avut o prietena mai neexperimentata asa.. si-o trasese si ea de vreo cateva ori cu fostul ei si primul de altfel si cam atat.. si cand am pus-o capra prima data m-a intrebat.. "aaa... vrei pozitia catzelul?" ... am ras de nu stiam ce e cu mine...)))
adysor Reputație: 0 Postat Mai 11, 2010 Postat Mai 11, 2010 ma ia rasul cand vorbesc despre pozitii... am avut o prietena mai neexperimentata asa.. si-o trasese si ea de vreo cateva ori cu fostul ei si primul de altfel si cam atat.. si cand am pus-o capra prima data m-a intrebat.. "aaa... vrei pozitia catzelul?" ... am ras de nu stiam ce e cu mine...))):s:s:s newbie girl :s
goti Reputație: 186 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Octombrie 28, 2015
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum