Sari la conținut

Cocalarii si Boschetarii societatii

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Pentru ca nu pot iesi in Piata Universitații sa țip tare in boxe "Muie ba ,ratații sortii", si pentru ca nu am nici vreun fizic impresionant, ca cel al lui Chuck, si sa ma pot bate cu o intreaga cireada, am sa imi fac timp sa sustrag cat mai multe postari ale zdrentelor astora, de pe forumul asta, si cu fiecare postare sustrasa, am sa arat semnul pacii, fiecarui boschet din asta, cu muschi reali sau imaginari, incult si îmbâcsit, care ia mereu totul in/la pula... martalogi care nu pot folosi mai mult de 3 cuvinte legate,care nu stiu ca fraza nu e de mancare...aia care merita sa nu le dai cu levieru' in muie, da' merita sa ii torturezi psihic, sa le arați oglinda, si lor sa le arda fața de ruşine(ca o au, de acolo si frustrarile), ca-s niste scursuri fara suflet, respect, pozitivitate.

Stiu ca e greu sa schimbi prostul, sau sa ii arati prostului ca este prost, si el sa o ia ca pe ceva bun, ca pe un challenge. ..dar poate macar unul, din sutele alea de mii, o sa inteleaga ca nu totul se rezuma la frustrari, ca nu e nimeni vinovat pentru viata de cacat pe care o are, ca pumnii sau picioarele, pe care el le da in muia cuiva, sau doar si le imagineaza, NU ii vor schimba viata in ceva gen "boss de boss", ci il vor infunda si mai tare in cacatul ala deja alterat.

Ma tot gandesc...frica astora care vad tot felul de lacheti din astia, si nu zic nimic, si lachetul prinde curaj,si trage si mai tare "la fiare", si injura si ameninta in continuare, si "astia" devin mai nepasatori, si lasa capul plecat...stiu ca cel mai bine este sa eviti absolut orice, sa-ti vezi de 'your thing', sa devii nepasator de ce se intampla in jurul tau, si sa incerci sa iti faci propria-ti viata cat mai placuta, DAR parcacateodata simt ca fac parte din acelasi cacat, ca sustin ceea ce se intampla rau in jurul meu, ca iau parte la 'furaciune'...e ca atunci cand mergi pe strada, si vezi 2-3 boscheti, ca se distreaza undeva pe trotuarul alaturat.Dar cum? arucand cu pietre in vreun caine sau pisica, sau lovind un caine sau o pisica...si tu treci nepasator, cu frica-n chept, ca-s trei, si (/sau) ca te doare-n pula de animale...

E.T: O sa revin, cand o sa am mai mult timp,asa, cu cateva exemple, dar presupun ca cine a inteles ce am transmis, poate posta si el/ea, exemplare. Cheers!

• Like 4
Postat

Asta e primul, de la el m-am si inspirat cu topicul asta, l-am simtit ca-i agresiv muistu', si apoi a devenit insistent, cum era de asteptat, cu vocabular redus, plegar la Spania, la produs.

frate as vrea so muiez si eu pe curva asta da urat de tot. am auzit ca e o penala, ai place pula la neunie, face tot ce vrei, da nu prea stie sa se futa, adica dai tu ca spartu

pana revine curva ti as da tie o muie labarule. te a intrebat cineva ceva, ce intri in discutii, vezi ti de pula ta daca vrei sa mai ai coaie pe langa ea. labarule

ai grij de coaiemartalogule daca nu vrei sa fi eunuc

zi ma lu mata labare

tu vei vedea cand vei ramane doar cu pula fara coaie langa ea.

Ia!

post-120339-0-23612500-1427627034_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Te amesteci in tarana, te mananca porcii.

In caz ca mi-a fost adresat mie, postul/zicaloiul/proverbul, as dori sa stiu si eu, te rog, care a fost scopul acestei postari? Adica la ce te-ai gandit cand ai postat, si de ce ai facut-o?

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Ma tot gandesc...frica astora care vad tot felul de lacheti din astia, si nu zic nimic, si lachetul prinde curaj,si trage si mai tare "la fiare", si injura si ameninta in continuare, si "astia" devin mai nepasatori, si lasa capul plecat...stiu ca cel mai bine este sa eviti absolut orice, sa-ti vezi de 'your thing', sa devii nepasator de ce se intampla in jurul tau, si sa incerci sa iti faci propria-ti viata cat mai placuta, DAR parcacateodata simt ca fac parte din acelasi cacat, ca sustin ceea ce se intampla rau in jurul meu, ca iau parte la 'furaciune'...e ca atunci cand mergi pe strada, si vezi 2-3 boscheti, ca se distreaza undeva pe trotuarul alaturat.Dar cum? arucand cu pietre in vreun caine sau pisica, sau lovind un caine sau o pisica...si tu treci nepasator, cu frica-n chept, ca-s trei, si (/sau) ca te doare-n pula de animale...

Pai schimba-te pe tine inainte de a incerca sa-i schimbi pe ceilalti si atunci n-o sa mai simti ca faci parte din....Parerea mea e ca din moment ce ai observat ceea ce ai scris tu mai sus, inceputul schimbarii s-a si realizat deja. Mergi mai departe observa, pune-ti intrebari, nu accepta nimic de la altii care vor fi gata sa-ti dea ei raspunsuri ci verifica tot, indoieste-te de tot, pune sub semnul intrebarii totul si vei vedea pe urma ce se intampla....

• Like 1
Postat

Pai schimba-te pe tine inainte de a incerca sa-i schimbi pe ceilalti si atunci n-o sa mai simti ca faci parte din....Parerea mea e ca din moment ce ai observat ceea ce ai scris tu mai sus, inceputul schimbarii s-a si realizat deja. Mergi mai departe observa, pune-ti intrebari, nu accepta nimic de la altii care vor fi gata sa-ti dea ei raspunsuri ci verifica tot, indoieste-te de tot, pune sub semnul intrebarii totul si vei vedea pe urma ce se intampla....

Nu vreau nici sa uit de viata mea, de spatiul meu intim, unde ma simt cel mai bine, sa incerc sa schimb lumea, fiindca nu sunt prost, si inteleg ca doar asa poate supravietui un sistem, cu o gramada de oameni, cu vieti si mentalitati diferite...dar ma mai ia cateodata tristetea, cand vad bastarzi, care sunt anormal de agresivi, fie fizic, fie doar verbal...in realitate nu suport gâstile alea care bat in turma, adica 5 pe 1, sau 5 in , cu calcaturi pe cap, and shit, iar apoi se cred smardoii din Vitan, ori colt in colt cu Rahova ori Ferentari...iar daca sunt fata in fata, 1 la 1, sau 1 in 1, isi iau un picior in cap, si viseaza la cum cucerea Jack Sparrow!

Eu m-am schimbat, vreau sa cred ca am evoluat, in 10 ani, si s-a pierdut imaginea care o aveam in capatana, ca spargeam seminte la coltul blocului,si aveam ganduri despre Nimic...scria TuPac si Notorious pe bloc, si faceam pe gangsterii cu 2 litri de vin si bere, la pet.

Eu ziceam sa nu mai existe violenta,de orice fel, sau macar sa se reduca, macar un pic acolo, ca ura aia care o avem in suflet, o putem elibera printr-un racnet profund, pe camp sau deal, cand se cracaneaza de vara, nu-i nevoie sa umblam mereu cu rozeta in buzunar, sau cand iesim in club, sa ne luam mereu si constant, cate 7 prieteni cu noi, sa avem spate, fiindca noi stim ca 'suntem prosti la bautura, si facem scandal, nebunii de noi care suntem!'

• Like 2
Postat

Observa violenta de unde vine, care sunt consecintele ei etc. si ramai in stare de observare mai degraba decat sa incerci sa scapi de ea si vei vedea ce se intampla....

Postat

Observa violenta de unde vine, care sunt consecintele ei etc. si ramai in stare de observare mai degraba decat sa incerci sa scapi de ea si vei vedea ce se intampla....

:)

Care din Sfinți esti? :)

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

xd trez la realitate VIOLENTA E LA ORDINEA ZILEI SI trebuie sai raspunzi ,nu sa intorci si obrazul cela ,nu fizicul te face periculos ci mintea  poti sa folosesti ori ce  e in jurul tau dela monedele din buzunar pana si persoana care te ataca  ,daca sunt 5     si nu poti scapa [fuga e rusinoasa dar sanatoasa] ia unu cu tine pe lumea cealalta, si nu judeca analfabeti dracu etc . poate sunt multi care nau avut timp de studiu dar sa faca un ban sa manance  nui vina lui ca na devenit un soarece de bibloteca nu toti au avut parinti  cu bani au crescut cu violenta si e tot ce stiu nai cunoscut niciodata o persona ca aia cum o descri [ vezi cate greseli de ORTOGRAFÍE asa o sa vezi cat esti ma presus de restul pe care judeci] am trait cu violenza ma schimbat mult lumea noua dar violenza pune stapanire si cea a oamenilor de bani gata sau mai bine zis orice in lumea asta e violenza in ori ce chiar si in informatica care e ma tare sau chat ex mai sus lai dat tu etc, o melodie care spune multe chiar daca cresti si vezi  ....... continua tu  xd respect                                                                                  

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

cin` te-a mai suparat, bossulica? :)

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Unii se trezesc altii nu...nu o sa fie o solutie nici acest topic, poate doar moderatorii sa baneze pe cei care vorbesc urat despre o eacorta.

Postat

alexandru si 69! :)

cea mai credincioasa sluga. el o plimba si altii o futeau :)))

• Like 1
Postat

cea mai credincioasa sluga. el o plimba si altii o futeau :)))

Macar de-ar fi asta "problemele" lui... :)

Postat

Ești nordist?

Stai zitto che ti spacco la faccia =))

Estist...era sa zic ca Rapid ajunge-n B! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...