Sari la conținut

Jasmin tanara si eleganta 0730104768

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

Buna sunt Jasmin si te astept in compania mea sa petrecem clipe de neuitat impreuna.Fara prejudecati sau graba,open mind.

Servici:sex oral protejat sau neprotejat(depinde de igiena persoanei),sex normal protejat,anilingus,cunilingus,FK,GFE,si mici fantezii erotice.

Tarif: 150 lei/ora, 100 lei/finalizare

Telefon: 0730104768 NON STOP

Locatie: Outcall (Hotel,motel,domiciliul clientului)post-158851-0-98628900-1427646873_thumb.jpgpost-158851-0-15356900-1427646888_thumb.jpg

Postat

Buna sunt Jasmin si te astept in compania mea sa petrecem clipe de neuitat impreuna.Fara prejudecati sau graba,open mind.

Servici:sex oral sex normal protejat,,,FK,GFE,si mici fantezii erotice.

Tarif: 150 lei/ora, 100 lei/finalizare

Telefon: 0730104768 NON STOP

• Oras:bucuresti
Postat

colegul cred ca se referea la alte poze(sa postezi) decat cele existente

Postat

ar fi chiar culmea sa stii tot regulamentul acestui forum pe de rost..daca tu il stii ,felicitari ai o memorie de elefant.

oricum ,iti  multumesc ca mi-ai facut observatie voi tine mine .

P.S observ ca din ce in ce mai multi "curvari" tind sa tina parte curvelor si  nu colegilor de pe acest forum. (ex concret vezi topicul tinei diamond unde titulara foloseste un limbaj  execrebabil chiar de mahala si sa aduc aminte si de bani ceruti "pt deranj" ?...WTF???)

• Like 1
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

Aaa. Ar fi trebuit sa sărim pe ea să-și facă poze noi zilnic. Scuze nu am știut.

Ce treaba avem aici cu Tina? Ea se certa acolo cu Randunica, cui ar fi trebuit sa-i ținem partea?

Tu știi regulamentul, ai dreptate.

Postat

Aaa. Ar fi trebuit sa sărim pe ea să-și facă poze noi zilnic. Scuze nu am știut.

Ce treaba avem aici cu Tina? Ea se certa acolo cu Randunica, cui ar fi trebuit sa-i ținem partea?

Tu știi regulamentul, ai dreptate.

nu zilnic, mon cher , dar cand un utilizator cere ceva (de ex marius -poze) nu cere doar pentru el ci si pentru ceilalti ca doar toti au acces la ele.

pe tina daca te uiti atent am dat-o exemplu (ca altfel n-as da 2 bani pe ea) referitor la limbaj si cealalta treaba cu "da-mi bani ca nu ramai " (adica lucrurile astea sunt incurajate din moment ce ei nu ii face nimeni observatie.

parca exista o chestie pe undeva pe forum referitor la "limbaj ", zic si eu,  nu  dau cu paru'.

nu trebuia sa ii tinem partea niciuneia !

• Like 1
Postat

Acum cateva zile am fost curios sa o testez pe domnisoara in cauza. Sunat la numarul din anunt, raspuns stabilit cu domnisoara sa ne intalnim intr-o jumatate de ora la un Motel, eu ajuns acolo sunat din nou la care ea imi spune: " ca acum se imbraca si vine in 10 min."

Neavand ce face ma duc si iau o camera dupa care u sun iar si ii confirm numarul camerei. Dupa aproximativ 20 de min de asteptare o sun iar , imi refuza apelul si imi da un SMS ca:" a intarziat taxiul si ajunge imediata" intr-un final "imediatul ei" a fost peste alte 20 de min.

Cand a intrat in camera surmriza: fata este destul de plinuta undeca peste 65 kg , are tatuaju pe pico care apare si in poze dar cred ca pozele sunt facute cand era mai slaba.

Actiunea a constat intr-un ON mai mult mecanic dupa care a continuat cu un NP finalizat in caciulita

Ca si aspect nu e urata are undea la 1,70m 65-70kg sanii mari si frumosi

Oral 6

NP 5

Eu unu nu mai apelez la serviciile ei.

PS pe tot timpul actiunii i-a sunat telefonul continu

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.