zagon Reputație: 0 Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 ma tenteaza sa imi fac un piercing la pula.ce parere aveti ? :D Link spre comentariu
cippoo Reputație: 1 Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Sincer, nu prea stiu exact pe unde se baga, insa am citit in mai multe carti despre ceva asemanator. De exemplu cica puscariasii isi puneau urechi de soareci...yuck!!!!! Sau tot asa ceva asemanator, exista ca un fel de inel, care se pune in jurul penisului...tot pentru senzatii mai tari. Link spre comentariu
cavalli Reputație: 0 Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Bilele nu sunt bile, este o bara metalica ce traverseaza corpul penisului si se termina cu un cap mai proeminent ce functioneaza pe principiul filetului, adica pot sa am azi un cap colorat, maine argintiu.Este facut in general din otel chirurgical, operatia dureaza putin si se face doar in locuri autorizate sub igiena totala.Pentru puscariasi sau curajosi: bila se face din orice gasesti la indemana, de la plastic pana la filtru de tigara ars. Se sectioneaza pielea penisului cu ce se gaseste si se introduce bila sub piele ... se dezinfecteaza cu urina.Pentru oameni mai normali se face o incizie in pielea penisului de personal specializat, in care se introduce bila facuta din titan, otel chirurgical, etc.Asa cum a zis Mihaela, senzatiile pe care le va avea fata sunt greu de uitat. Va tipa de placere ... sa aveti insa grija sa nu va zgarie pe spate ca e foarte nasol. Deci vreti sa va satisfaceti partenera, puneti-va bile. (P.S. Sa aveti insa grija la magneti!!!) Link spre comentariu
voxx Reputație: 0 Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 chestiune de parnaiashi.. unii isi bat cuie in cap de plictiseala. altzii isi taie venele. si unii au ce au cu saraca scula.doare al dracu, de cele mai multe ori se infecteaza, stai cu ea umflata..e nevoie de o doza de sado maso, sau pt aia prostii de vor sa faca pe macho man. in realitate au o problema majora, nu prea le functzioneaza bine si atunci apeleaza la artificii. ma rog, bile.amatoarele de nodozitatzi pot folosi cu succes un castravete, de ala de gradina nu de sera.personal nu m/as apropia de jucaria mea de nimic ascutzit sau taios. cine vrea, pe barba lui.da nu e nevoie sa bagi degetele in priza sa te convingi ca acolo curenteaza. Link spre comentariu
ralucu Reputație: 2 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Buna ...Am si eu o intrebare ce ma macina de ceva timp. Am dat zilele trecute peste un penis tare noduros, il intreb pe tip ce a patit ... si el mi-a zis, stai linistita ca vei avea parte de ceva de neuitat in seara asta ca am 7 bile.Dar nu am mai avut timp sa aflu ce fel de bile avea tipul ca in cateva secunde eram in al 9-lea cer ... m-am simtit ca in vis, am uitat de tot.Asa ca va intreb pe aceea care stiu ce sunt acele bile si pe unde se baga ca nu am vazut nimic la exterior. Link spre comentariu
juarezz Reputație: 0 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Numai puscariasii isi baga bile in penis din lipsa de activitate si poate au nevoie sa vada intre ei care are penisul cu cele mai multe bile.Adevarul ca iti trebuie multa minte sa recurci la asemea practici. Link spre comentariu
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 va spun eu cum se baga, se cresteaza pielea se baga 1-2-etc bile, ustura de dracii te ia, se vindeca si asta e...ca sa renunti la ele, aceeasi interventie, ma rog se anesteziaza dar cand trece efectul...si ralucu parerea mea ( posibil sa ma insel) este ca acea excitatie era dat primului contact sexual cu o persoana necunoscuta, prima data cu cineva e cel mai intens cu sau fara bile si mai ales daca e o fata stramta...o doare.... NU CUNOSC MAI MULT DE ATAT. "mama cum urla aia de placere", cand probabil saracuta fata plangea ca sa o lase.Your call.Gestul asta e automutilare, si nu unul de sporire a performantelor sexuale. Cei care isi fac asa ceva cred ca au ceva probleme legate de siguranta lor sexuala. Link spre comentariu
rosu Reputație: 0 Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Depinde de femeie… Daca un penis normal nu va ajuta si vreti unu mai aspru… poate vand astia prin sex shopuri prezervative cu sminghen…. Link spre comentariu
terminalstudio Reputație: 0 Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Din ce am vazut eu. In puscarie baietii nu prea au ce face, asa ca fac rost de aur sau plumb, uneori chiar argint. La plumb stiu cum se face , se ia niste smirghel si se netezeste si se fac bilute mici de cel mult 5mm diametru. E indicat sa nu se bage prea multe ca incepe sa te doara penisul. Un prieten de al meu , cel care mi-a si spus si m-a si ajutat putin.Taietura: se beleste si toata lumea stie si se taie in partea de jos. Exact unde e ata. Toti puteti incerca sa luati in mana un penis, al vostru pt baieti si al prietenilor vostrii pentru fete si sa vedeti ca pielea e mai flexibila in partea de jos a penisului, jos cand sta in pozitie orizontala. Nu ne referim la intreventii chirurgicale, insa acasa omul poate folosi o lama. In puscarie baietii folosesc coada de la periuta de dinti asutita bine de tot. Atentie, taietura se face transversal, adica pe de-a latul penisului.Inca ceva, daca faceti asa ceva acasa, mai trebuie unu sau dopi care sa va ajute. Totul se face pe viu si oricum de durere o sa lesinati cand o sa inceapa sa bage biolele. E foarte nasol daca bilele, sau teaba au aschii ca ati pus-o de o infectie. Eu am reusit sa ma tai cu lama dar am lesinat, iar ala care m-a ajutat nu a mai contuinuat pentru ca sangeram prea tare. Chestia asta s-a intamplat acum vreo 3 ani si inca am o sensibilitate acolo unde m-am taiat adica imi mai crapa pielea cateodata.O alta chestie care conteaza e ca baiatul cu asemenea accesorii nu poate face sex in doua minute, adica ii trebuie ceva timp sa se excite intratat de mult incat atunci cand face sex sa nu fie penisul uscat. Daca e uscat durerea e cumplita. Link spre comentariu
gabryna Reputație: 1 Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Si eu am avut parteneri cu 1,2 si cel mai mult cu 10 bile in pu*a.Acesta din urma mi-a povestit exact procesul prin care si le-a bagat,e super dureros,isi fac gaura in pielea care acopera pu*a cu dalta,se pisa pe ei de durere in adevaratul sens al cuvantului,trebuie sa fii prea sadic cu tine insuti sa poti face asa ceva,apoi 2 zile te doare si cand te pisi,dar cei care accepta asta se gandesc ce moro cocosi vor fii ei apoi in fata femeilor,mie nu mi se pare cine stie ce asta,din contra,daca nu sant umezita la inceput simt ceva durere de la ele pana ma umezesc,in rest....nimic interesant! Link spre comentariu
proiectul Reputație: 0 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Bile, rachetutze, avioane, elicoptere si alte chestii invatate in puscarie.Pai un barbat, daca e barbat, e si fara bile, daca nu e ..... ghinion , gaseste alte metode de satisfacere a partenerei .Pana ai deget si limba...... legea tarii nu se schimba !Daca as fi femeie ... sa ma trazneasca daca "mi`as pune`o" cu unu cu bile si alte minuni. Bleah! Link spre comentariu
vulpitza Reputație: 1 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 cred si eu,cel putin cel pe care l-am avut cu 10 bile in pu*a mi-a povestit ca a facut 10 luni de puscarie si in fiecare luna si-a bagat cate o bila.A mai adaugat ca a facut asta doar pt a se pedepsi pe el insusi pt gestul necugetat pe care l-a facut si in urma caruia a ajuns la parnaie,nu era deloc genul de baiat care sa ajunga prin locurile alea. Link spre comentariu
adore Reputație: 2 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Am si eu prieteni care si-au bagat bile si sunt foarte multumiti de performantele lor dar eu nu am inteles niciodata cum sa te taie sa iti bage asa ceva pe penis, mai ales cand exista alternative cum ar fi mansoane cu bile deja atasate, uite si un exemplu si are avantajul ca dupa fiecare folosire il poti da jos fara sa te incurce. Link spre comentariu
scrutinizer Reputație: 1 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 in puscarie se taie coada de la periuta de dinti, se slefuieste pina prinde forma de bila, se face inchizie sub preput se baga si se cauterizeaza.... tot asa pina la 7-8 bile.... asta stiu de la un vecin care a fost in puscarie.. Link spre comentariu
airsoft Reputație: 11 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Am si eu prieteni care si-au bagat bile si sunt foarte multumiti de performantele lor dar eu nu am inteles niciodata cum sa te taie sa iti bage asa ceva pe penis' date=' mai ales cand exista alternative cum ar fi mansoane cu bile deja atasate, uite si un exemplu si are avantajul ca dupa fiecare folosire il poti da jos fara sa te incurce.[/quote']Gestul asta e automutilare, si nu unul de sporire a performantelor sexuale. Cei care isi fac asa ceva cred ca au ceva probleme legate de siguranta lor sexuala.p.s cititi frate si celelalte posturi... Link spre comentariu
torpila Reputație: 6 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 mi se pare de puscariasi gestul Link spre comentariu
goti Reputație: 186 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Partajează Postat Octombrie 28, 2015 si eu cred aidoma Link spre comentariu
lemn Reputație: 19 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:La atelier Oras:La atelier Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Mercedes, Bmw sau Audi? Mertan e cu 3, bmw e cu 4, la Audi va las sa va imaginati. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Am trei bile şi un zar Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Am trei bile şi un zar merge la "nu te supăra,frate " Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 29, 2015 merge la "nu te supăra,frate "Merge-n cur la Coryna Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Merge-n cur la Coryna Ai belit "calu" cu vlăduţ. Păi unde linge el fuţi tu? stai cuminte, zic 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Ai belit "calu" cu vlăduţ. Păi unde linge el fuţi tu? stai cuminte, zicMai bine-l fut direct pe el(în gură), zici? 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Mai bine-l fut direct pe el(în gură), zici? Nu-i mai simplu? Prin gingii. Că dinţi pula. I-a pierdut când nu lua bătaie 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Nu-i mai simplu? Prin gingii. Că dinţi pula. I-a pierdut când nu lua bătaieCu o condiție: să fie de acord să-i fac recenzie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum