n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2015 Pisicuts, crezi ca poti sa faci o "ala, bala, portocala" si sa am si eu puncte de dat? Nu e corect ca nu ma pot revansa pentru cele primite si nici nu vad cine a fost darnic cu mine... Pls! 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2015 Votez DA!
yka Reputație: 9109 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2015 Pisicuts, crezi ca poti sa faci o "ala, bala, portocala" si sa am si eu puncte de dat? Nu e corect ca nu ma pot revansa pentru cele primite si nici nu vad cine a fost darnic cu mine... Pls! 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 31, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Martie 31, 2015 Pisicuts, crezi ca poti sa faci o "ala, bala, portocala" si sa am si eu puncte de dat? Nu e corect ca nu ma pot revansa pentru cele primite si nici nu vad cine a fost darnic cu mine... Pls! ti-am dat punct, cu toate ca trebuia sa postezi la "bancuri si filmulete"
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2015 ti-am dat punct, cu toate ca trebuia sa postezi la "bancuri si filmulete" :laugh2 Pai asta inseamna ca ar trebui sa scriu doar acolo... Merci!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 31, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 31, 2015 Pisicuts, crezi ca poti sa faci o "ala, bala, portocala" si sa am si eu puncte de dat? Nu e corect ca nu ma pot revansa pentru cele primite si nici nu vad cine a fost darnic cu mine... Pls! oriunde vrei da` Netaniahu ce zice? las, pt românia ești bun (troglodiți....)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2015 Postat Martie 31, 2015 oriunde vrei da` Netaniahu ce zice? las, pt românia ești bun (troglodiți....) Tu unde draq umbli mah ? 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2015 oriunde vrei da` Netaniahu ce zice? las, pt românia ești bun (troglodiți....) Sunt Amada, ametitule, am renuntat la contul rosu... Pupa-ma si taci!
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Martie 31, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 31, 2015 Ce parere are alexandru69 si florinel despre asta 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 31, 2015 Postat Martie 31, 2015 Tu unde draq umbli mah ? Lasa-l. Postacul asta e neplatit de cand tanti Nuti e la mititica.
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 31, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 31, 2015 Ce parere are alexandru69 si florinel despre astaDupa indelungi cugetari si consultari cu diverse persoane, consider ca merita sa aiba si ea puncte de dat, mai ales ca a fost si ziua ei de curand. Asadar montane, consider ca o exceptie de la regula merge si poti sa ii faci un cadou.Florinele, ai cuvantul bre! 3 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 31, 2015 Postat Martie 31, 2015 Ce parere are alexandru69 si florinel despre astaFa-o verde sa dea si negativ. S-au inmultit dusmanii si singur nu mai fac față. 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2015 Fa-o verde sa dea si negativ. S-au inmultit dusmanii si singur nu mai fac față. Ca sa amuzam pe masura... ce fel de poza vrei daca ma face Pisi verde?
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Martie 31, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 31, 2015 MsDaca e vorba de dusmani atunci rezolvam problema ASAP
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 31, 2015 Postat Martie 31, 2015 Ca sa amuzam pe masura... ce fel de poza vrei daca ma face Pisi verde? Nu vreau poze, te cred pe cuvant ca faci pipi pe unii. Io vreau o felie dă tort.
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 31, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 31, 2015 Ca sa amuzam pe masura... ce fel de poza vrei daca ma face Pisi verde? Varianta cu picioarele desfacute! 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2015 Nu vreau poze, te cred pe cuvant ca faci pipi pe unii. Io vreau o felie dă tort. Hmmm, as cumpara si 3 torturi pentru tine, dar sunt prea departe acum... Daca mai trec prin Bucuresti... promit!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 31, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 31, 2015 Dupa indelungi cugetari si consultari cu diverse persoane, consider ca merita sa aiba si ea puncte de dat, mai ales ca a fost si ziua ei de curand. Asadar montane, consider ca o exceptie de la regula merge si poti sa ii faci un cadou.Florinele, ai cuvantul bre! Arata(un screenshot merge) macar o singura indelunga cugetare si consultare,despre Amada, cu o singura diversa persoana , si eu zic ca m-am inselat, atunci cand am zis ca nu te baga nimeni in seama. Il pupi pe florinel in fund, dar oare lui ii place? 1
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 31, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 31, 2015 Arata(un screenshot merge) macar o singura indelunga cugetare si consultare,despre Amada, cu o singura diversa persoana , si eu zic ca m-am inselat, atunci cand am zis ca nu te baga nimeni in seama. Il pupi pe florinel in fund, dar oare lui ii place? Iar te-ai drogat mah bulangiule! Tu vorbesti de pupat in fund care ti-ai paradit limba de cati ai lins in cur? Marsh mah in cotet aurolacule!Te-au filmat astia boule cum iti faci banii pentru aurolac.https://youtu.be/zqJSDVs3KC0
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2015 :laugh2 Nu va mai certati ca rade Pisi prea tare si nu mai nimeste butoanele... :laugh2
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 31, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 31, 2015 Iar te-ai drogat mah bulangiule! Tu vorbesti de pupat in fund care ti-ai paradit limba de cati ai lins in cur? Marsh mah in cotet aurolacule!Te-au filmat astia boule cum iti faci banii pentru aurolac.https://youtu.be/zqJSDVs3KC0 ...vezi cu hierea, ca-i amara!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 31, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 31, 2015 Pisicuts, crezi ca poti sa faci o "ala, bala, portocala" si sa am si eu puncte de dat? Nu e corect ca nu ma pot revansa pentru cele primite si nici nu vad cine a fost darnic cu mine... Pls! Ar fi fost frumos sa faca din nou, un cadoaş, acum de Iepuras, de sarbatori!...sa faca iarasi lumea verde,mocăială, pe mimim 2 luni, macar...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2015 Plm, nici editarea nu merge... Ar fi fost frumos sa faca din nou, un cadoaş, acum de Iepuras, de sarbatori!...sa faca iarasi lumea verde,mocăială, pe mimim 2 luni, macar...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2015 O sa-mi fac alt cont, cred ca e mai usor sa nu fii rautacios (sa mi-l faci si pe ala fara optiuni ) decat sa faci exceptii acum... Florinel, Alex si De ce, pupici multi! PS. Nu am uitat de Vampir si Yka...
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 31, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 31, 2015 ...vezi cu hierea, ca-i amara! Urata combinatie, dupa ce ca esti drogat, mai esti si prost. Sincer mă doară la 100,km in fata pulii de tine. Vad însă ca tie iti da fierea pe dinafara si te bagi mereu in vorba. Decât, asta faci tu cu toti nu numai cu mine. Hai spor la dat limbi in cur javra!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum