Sari la conținut

O rugaminte la Pisi...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pisicuts, crezi ca poti sa faci o "ala, bala, portocala" si sa am si eu puncte de dat? :) :blushing2

Nu e corect ca nu ma pot revansa pentru cele primite si nici nu vad cine a fost darnic cu mine... :no2

Pls! :bow

:kiss3

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 9109
Postat

Pisicuts, crezi ca poti sa faci o "ala, bala, portocala" si sa am si eu puncte de dat? :) :blushing2

Nu e corect ca nu ma pot revansa pentru cele primite si nici nu vad cine a fost darnic cu mine... :no2

• Like 1
  • Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu
Postat

ti-am dat punct, cu toate ca trebuia sa postezi la "bancuri si filmulete" :laugh2

Postat

ti-am dat punct, cu toate ca trebuia sa postezi la "bancuri si filmulete" :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Pai asta inseamna ca ar trebui sa scriu doar acolo... :laugh2 :blushing2

Merci! :kiss3

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

oriunde vrei da` Netaniahu ce zice? las, pt românia ești bun (troglodiți....)  :onloo

Vizitator
Reputație: 0
Postat

oriunde vrei da` Netaniahu ce zice? las, pt românia ești bun (troglodiți....)  :onloo

Tu unde draq umbli mah ?  :laugh2

• Like 4
Postat

Sunt Amada, ametitule, am renuntat la contul rosu... :D

Pupa-ma si taci! :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Ce parere are alexandru69 si florinel despre asta

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator FLQ
Postat

Tu unde draq umbli mah ?  :laugh2

Lasa-l. Postacul asta e neplatit de cand tanti Nuti e la mititica.

• Oras:B
Postat

Dupa indelungi cugetari si consultari cu diverse persoane, consider ca merita sa aiba si ea puncte de dat, mai ales ca a fost si ziua ei de curand. Asadar montane, consider ca o exceptie de la regula merge si poti sa ii faci un cadou.

Florinele, ai cuvantul bre!

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator FLQ
Postat

Fa-o verde sa dea si negativ. S-au inmultit dusmanii si singur nu mai fac față.

• Like 4
Postat

Fa-o verde sa dea si negativ. S-au inmultit dusmanii si singur nu mai fac față.

Ca sa amuzam pe masura... ce fel de poza vrei daca ma face Pisi verde? :laugh2 :256

• Administrator
Postat

Ms

Daca e vorba de dusmani atunci rezolvam problema ASAP

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator FLQ
Postat

Ca sa amuzam pe masura... ce fel de poza vrei daca ma face Pisi verde? :laugh2 :256

Nu vreau poze, te cred pe cuvant ca faci pipi pe unii.

Io vreau o felie dă tort. :D

Postat

Varianta cu picioarele desfacute!

post-114235-0-78240000-1427802126_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu vreau poze, te cred pe cuvant ca faci pipi pe unii.

Io vreau o felie dă tort. :D

Hmmm, as cumpara si 3 torturi pentru tine, dar sunt prea departe acum... :blushing2

Daca mai trec prin Bucuresti... promit! :kiss3

• Oras:aer
Postat

Dupa indelungi cugetari si consultari cu diverse persoane, consider ca merita sa aiba si ea puncte de dat, mai ales ca a fost si ziua ei de curand. Asadar montane, consider ca o exceptie de la regula merge si poti sa ii faci un cadou.

Florinele, ai cuvantul bre!

Arata(un screenshot merge) macar o singura indelunga cugetare si consultare,despre Amada, cu o singura diversa persoana :), si eu zic ca m-am inselat, atunci cand am zis ca nu te baga nimeni in seama. :)

Il pupi pe florinel in fund, dar oare lui ii place? :)

• Like 1
Postat

Arata(un screenshot merge) macar o singura indelunga cugetare si consultare,despre Amada, cu o singura diversa persoana :), si eu zic ca m-am inselat, atunci cand am zis ca nu te baga nimeni in seama. :)

Il pupi pe florinel in fund, dar oare lui ii place? :)

Iar te-ai drogat mah bulangiule! Tu vorbesti de pupat in fund care ti-ai paradit limba de cati ai lins in cur? Marsh mah in cotet aurolacule!

Te-au filmat astia boule cum iti faci banii pentru aurolac.

https://youtu.be/zqJSDVs3KC0

Postat

Iar te-ai drogat mah bulangiule! Tu vorbesti de pupat in fund care ti-ai paradit limba de cati ai lins in cur? Marsh mah in cotet aurolacule!

Te-au filmat astia boule cum iti faci banii pentru aurolac.

https://youtu.be/zqJSDVs3KC0

:)...vezi cu hierea, ca-i amara! :)

Postat

Ar fi fost frumos sa faca din nou, un cadoaş, acum de Iepuras, de sarbatori!...sa faca iarasi lumea verde,mocăială, pe mimim 2 luni, macar...

Postat

Plm, nici editarea nu merge... :slap2

Ar fi fost frumos sa faca din nou, un cadoaş, acum de Iepuras, de sarbatori!...sa faca iarasi lumea verde,mocăială, pe mimim 2 luni, macar...

:iagree  :kiss3

Postat

O sa-mi fac alt cont, cred ca e mai usor sa nu fii rautacios (sa mi-l faci si pe ala fara optiuni :laugh2 ) decat sa faci exceptii acum... :)

Florinel, Alex si De ce, pupici multi!

:hug1

PS. Nu am uitat de Vampir si Yka... :kiss3

Postat

:)...vezi cu hierea, ca-i amara! :)

Urata combinatie, dupa ce ca esti drogat, mai esti si prost. Sincer mă doară la 100,km in fata pulii de tine. Vad însă ca tie iti da fierea pe dinafara si te bagi mereu in vorba. Decât, asta faci tu cu toti nu numai cu mine. Hai spor la dat limbi in cur javra!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...